Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. sezona son 14...mini bölüme ise son 7 gün kaldı!!!...
  • 1 Ocak..
  • Ben Andrew Scott'u istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sherlock'un yaratıcılarından Steven Moffat, dizinin 4.sezonun da kesinlikle yapılacağını söylemiş.

Onu da 2016'ya izleriz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Başlayacamda heryerde 360p felan. ctrlhd vers. bi torrentte var seed yok nereden izleyeceğiz bu diziyi?

PM geliyor hocam dizimag arsivlerinden

• Da Fuq? ulen 9 ocakta yazili haftam basliyor 12'sinde nasil izleyecem!

• Arkadaşlar,Sherlock sezon 1, 810p türkçe dublaj ve ya altyazılı elimde var isteyen pm atsın.
  • Diziyi Finlandiya'da yayınlayacak kanal şöyle bir trailer yapmış. John'la karşılaştığı sahneden küçük bir bölüm ve çok ciddi spoiler içeren başka bi sahne var önceden uyarayım.

http://thesattelitemind.tumblr.com/post/70611835683/luciawestwick-sherlock-season-three-finnish#notes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagofant

Diziyi Finlandiya'da yayınlayacak kanal şöyle bir trailer yapmış. John'la karşılaştığı sahneden küçük bir bölüm ve çok ciddi spoiler içeren başka bi sahne var önceden uyarayım.

http://thesattelitemind.tumblr.com/post/70611835683/luciawestwick-sherlock-season-three-finnish#notes

Mobilden açamadım Bu spoilerı görürsem zevkim kaçar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aerodb1294 kullanıcısına yanıt
    Uçmuş zaten video. Tahmin ettiğim bir şeydi ama yine de öyle düşünmemiş olanlar için sıkıntıydı bence.
  • Yahu çok zaman oldu. Diziyi unuttum gibi birşey.

2.Sezonu tekrar izleyeyim bari...
  • Noel özel bölümüne son 3 gün!..

Bu arada 3. sezon cnbc-e'de 6 ocak'ta başlayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 23 Aralık 2013; 14:10:27 >
  • Mini bölüm Many Happy Returns'le ilgili bilgiler var:

- Bölüm yarın(24 Aralık Salı) yerel saat 14:00(TSİ 16:00)'da BBC iPlayer'dan ulaşılabilir olacakmış. BBC iPlayer, aynı DigiturkPlay gibi bir web servisi. Ücretsizmiş fakat içeriklere sadece Britanya'dan ulaşılabiliyormuş.

- Bölüm 7 dakika sürecek.

- Sinopsisi şöyle: "Birbirinden bağımsız görünen suçlar Tibet'ten Hindistan'a oradan da Almanya'ya kadar uzanmaktadır. Sherlock Holmes gideli iki yıl olmasına rağmen onun öldüğüne ikna olmamış birileri vardır."

- Bölümün oyuncuları, yönetmeni ve senaristi belli değil. Benedict Cumberbatch ve/veya Martin Freeman'ı göremeyebiliriz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagofant -- 23 Aralık 2013; 23:41:29 >
  • Abi bu diziye niye adam gibi fragman gelmedi dizinin yayınlanmasına 1hafta kaldı o 1dk lık video nedir küfür gibi töbe töbe.
  • quote:

Mini bölüm Many Happy Returns'le ilgili bilgiler var:

- Bölüm yarın(24 Aralık Salı) yerel saat 14:00(TSİ 16:00)'da BBC iPlayer'dan ulaşılabilir olacakmış. BBC iPlayer, aynı DigiturkPlay gibi bir web servisi. Ücretsizmiş fakat içeriklere sadece Britanya'dan ulaşılabiliyormuş.

- Sinopsisi şöyle: "Birbirinden bağımsız görünen suçlar Tibet'ten Hindistan'a oradan da Almanya'ya kadar uzanmaktadır. Sherlock Holmes gideli iki yıl olmasına rağmen onun öldüğüne ikna olmamış birileri vardır."

- Bölümün oyuncuları, yönetmeni ve senaristi belli değil. Benedict Cumberbatch ve/veya Martin Freeman'ı göremeyebiliriz yani.

7 dakika mı?...ben mini bölüm 25-30 dk. sürecek diye biliyordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

quote:

Mini bölüm Many Happy Returns'le ilgili bilgiler var:

7 dakika mı?...ben mini bölüm 25-30 dk. sürecek diye biliyordum...

http://www.sherlockology.com/news/2013/12/22/many-happy-returns-221213

Malesef 7 dakika.

• İlk sayfaların sadık seyircileri yerlerini aldı mı ? Ne bekledik be .Sonunda kaldı 1 ay .
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

İlk sayfaların sadık seyircileri yerlerini aldı mı ? Ne bekledik be .Sonunda kaldı 1 ay .

3. sezon 1 Ocak'ta başlıyor....1 ay değil 1 hafta kaldı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

İlk sayfaların sadık seyircileri yerlerini aldı mı ? Ne bekledik be .Sonunda kaldı 1 ay .

3. sezon 1 Ocak'ta başlıyor....1 ay değil 1 hafta kaldı yani.

19 ocak değil mi ?
  • yeni başladım diziye 00 izledim şimdi 01 izliyorum ama aynı gibi bunlar ne yapsam bilemedim ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.