Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

Büyük bi ipucunu kaçırmışız, Steven Moffat öyle demiş
    http://www.sherlockbbc.com/steven-moffat-sherlock-fans-have-missed-a-big-clue/

adam heralde bizim sırrı bulmamız için kafayı yememizi istiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_Rose

Harika bir sezon finaliyle bitirdiler yine.Anlamadığım şey bunun senaristi Steven Moffat da insan, Akasya Durağı'nı yazan da insan.Demek ki kullanmak gerekiyomuş beynimizi
    Sanırım o ceset Sherlock değildi.Morgdan almışlardır.Ama harika bi sonla bitti

• ya beyler dizi nasıldır güzelmidir? yorumlara pek bakmadım spoiler yemiyim diye.çok sarıyomu kesin başla der misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Bu diziye aşlamayı düşünüyorumda, pilot bölümü (Yayınlanmayan Bölümü) izlemelimiyim konu bütünlüğü açısından?Yoksa izlemesemde olur mu?

Pilot bölüm ilk sezon 1. bölümün konusuyla tamamen aynı. Sadece bazı sahneler değişik. İzleyebilirsiniz izlemeseniz de. Farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

ya beyler dizi nasıldır güzelmidir? yorumlara pek bakmadım spoiler yemiyim diye.çok sarıyomu kesin başla der misiniz?

Hayır güzel değil muhteşem ötesi,

Bir an önce izlemeye başla dostum, ne de olsa 2 sezon ve 3'er bölüm, her gün bir bölümü izle, sindire sindire,
  • Arkadaşlar bir Sherlock Holmes hayranı olarak bu diziye uzun zamandır başlamak istiyorum. Benim merak ettiğim kitabını okumuş, filmlerini izlemiş birisi olarak dizi konu olarak Kitap ve Filmlerle aynı mı gidiyor? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Paralel diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahneden birsey cikicagini dusunmuyorum bence kilit Irene Adler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Arkadaşlar bir Sherlock Holmes hayranı olarak bu diziye uzun zamandır başlamak istiyorum. Benim merak ettiğim kitabını okumuş, filmlerini izlemiş birisi olarak dizi konu olarak Kitap ve Filmlerle aynı mı gidiyor? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Filmi bir kere sil. Film tamamen Guy Ritchie'nin kafasında yaşıyor. Eğlenceli bir şey yani, nereden ne çıkacağını bilmiyorsun.

Kitap ve diziye gelicek olursak; kitapta her şey John Watson'ın günlüğünden alınıyor. Bunda öyle bir şey yok. Çıkarımlar dahice, gözlem gücü ise muazzam. Bence dizisi kitaba göre güzel ama zaman farkı var tabi. Fikir babalığı yapmak o kadar kolay değildir.
    Dediğim gibi filmle dizi çok farklı.
  • quote:

O büyük ipucu Irene Adler'ın söylediği
    kılık değiştirmek her zaman senden bir kaç iz taşır kelimesi olmasın? Düşen Sherlock olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

O büyük ipucu Irene Adler'ın söylediği
    kılık değiştirmek her zaman senden bir kaç iz taşır kelimesi olmasın? Düşen Sherlock olmayabilir.

bence bunun düşüp ölmesine bu kadar kafa yoruyoruz ama kesin 3. sezonda hiç beklenmedik çok basit bişeyden çıkıcak bunun açıklaması bana öyle geliyor :D

• Belkide 2010 un en muhteşem dizisi.
  • Ayrıca düşen sherlock değil
    bknz. Molly den büyük bir iyilik istiyor iyilikte muhtemelen bir kadavra ve john görememesi için bisikletçi çarpıyor keskin nişancıda göremiyor çünkü o anda otobüs geçiyor umarım tahminim doğrudur 2 kere üstüste izleyince oluyor böyle :)
  • Düşen nasıl sherlock olmaz hiç mantıklı gelmiyor.
  • quote:

moffat aynı zamanda doctor who'nun da baş yazarı ve doctor who dizisinin ilk 2 kuralı şu:

1-doktor yalan söyler.
    2-moffat yalan söyler.

itibar etmeyin ona sürekli bir şeyler uydurur gelecek olaylar hakkında.

bir de spoiler butonu kullanalım.

• John'un bindiği taksinin şöförü Holmes'un abisiydi.

en mantıklısı bu

• bitirdim sonunda ama hiçbir sonuç çıkaramadım. sadece moly ile olan konuşmasına aklım takıldı. neyse yarın tekrar izleyip bakarım yorumlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steso -- 25 Ocak 2012; 1:34:59 >
  • mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

Ayrıca düşen sherlock değil
    bknz. Molly den büyük bir iyilik istiyor iyilikte muhtemelen bir kadavra ve john görememesi için bisikletçi çarpıyor keskin nişancıda göremiyor çünkü o anda otobüs geçiyor umarım tahminim doğrudur 2 kere üstüste izleyince oluyor böyle :)

sen nişancı olsan ve
    gözün sherlock ta olsa

sherlock un kadavrayı tutup atmasını fark etmez misin

birde kaç saniyede aşağı ışınlandı bu adamda kanlara bulandı

• izlemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.