Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bölüm 9.7 puan ile Sherlock'un 2x3 ile birlikte en yüksek puan alan bölümü oldu zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama beeğenmedim demekte biraz ilginç daha ne istiyorsunuz anlamadım
  • İyi yakalamışın valla ayrıntıyı inceyi görmüşsün haklı olabilirsin.
  • Dizide çözülen vakalar ilk 3 sezona kadar basit kalıyor ama ana konu daha güçlü ilerliyor. Çoğu kişinin beğenmemesinin sebebi bu olabilir.Dizi aslında parçaları birleştirip ana konuya yoğunlaşıyor artık,bu da yakında diziye veda edeceğimiz anlamına geliyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 10 Ocak 2017; 22:29:25 >
  • ya bu son bölümler, ne biliyim sanki eskilerine göre sönük gibi :(
  • Wow.
  • 4.sezon son sezon mu olacak ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm sönüktü ama sondaki olay çok iyiydi farketmemiştim açıkcası o olduğunu
  • Son bölüm neydi öyle

Şu sherlocku ziyarete gelen kadının, watsonun terapisti olduğu anlaşılıyordu.

Bölümde şu sorular havada kaldı bi de:

Madem kadın gerçekti ve Sherlock'un evine gitti, sonra çıkıp bir akşam geçirdiler; evden ayrılırken Ms Hudson neden "Ne Arkadaşı?" diye sordu, veya Mycroft neden Watson'a: "Orada olmayan bir kadınla sohbet ediyor" dedi. Sanki Hudson ve Mycroft kadın yokmuş gibi davranıyor???

Bu arada nette gezerken gördüm mantıklı gibi:
    Sherlock evden çıkarken kadına(Eurus) beyninin hızlı çalıştığını ama buna yetişemediğini söylüyordu. Daha sonra kadınla banka geldiğinde yere yığılıp Redbeard ve çocukluğuyla alakalı anılar görmeye başladı. Burada Sherlock'un beyni kadının Eurus olduğunu farketti ama uyuşturucudan dolayı daha yetişemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 12 Ocak 2017; 2:20:45 >

• moriaty mi geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMariposa

4.sezon son sezon mu olacak ??

sanmıyorum hocam devam eder bence.
  • Ben şu herkesin youtuber olmaya çalışmasından gıcık alıyorum arkadaş. Hadi videoyu çeken çekti diyelim benim asıl merak ettiğim şey şudur; adamın biri bir dizinin bir bölümü hakkında video çekiyor ve sen bunu izliyor musun? Niye izliyorsun? Yapacak başka işin gücün yok mu? O videolara 10 dakka 20 dakka nasıl katlanıyorsun niye katlanıyorsun?
  • 2. bölüm ilk bölüme göre çok daha iyiydi. 3. bölüm final yapması ne üzücü ulan
  • Geliyor criminal mastermind. Ortalık kasıp kavrulacak. Yerlerinizi alın. Bu kardeş vakasını ve olayı Mycroft çözecek.
  • bolumu cok begendim harbi heycanliydi. bakalim nasil bitecek.
  • yeni izleyebildim, çok iyidi.

sherlock'un 2 hafta olayı ve mrs hudson son sahneye kadar otobüsteki kadının, psikoloğun ve sherlock'un konuştuğu kadının aynı kişi olduğunu anlayabilen varsa helal olsun valla. veya herhangi 2sinin, büyük ters köşeydi bunun üstüne bir moriarty görsek finalde efsane olur
  • Arkadaslar yeni sezona hic bakmadim o tuzden yorumlari okumadan direk yaziyorum yarin sanirim 3.bolum yayinlanacak yani haftaya sherlock tamamen botiyormu finalmi ?? Bir arkadasim bitiyor dedi resmilesmis dedi varmi bir dogrulugu haftaya finalmi arkadaslar ? Bilgilendiren olursa sevinirim

• Moriarty konusunda hiç umudum yok hatta Moriarty Eurus tarafından ortaya çıkarılmış bir piyon falan çıkarsa şaşırmam. Keşke bir mucize olsa da sezon finalinde diri diri görsek özledik valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 14 Ocak 2017; 13:45:39 >
  • DoctorStrange kullanıcısına yanıt
    Tamamdir sagolasin hocam
  • arkadaşlar 3.bölüm pazar gecesi mi çıkacak pazartesi gecesi mi?
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.