Şimdi Ara

SHERİON +4'DEN +5'E BASMA NASIL BASILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SHERİON +0 ALDIM +4 E KADAR KENDİM BASTIM ŞİMDİ +5 YAPMAK İSTİYORUM TRİNA KULLANMADAN GEÇME İHTİMALİ YÜKSEK MİDİR 5 TANE +8 EZİK İTEM YAKIP GEÇİYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

• +5 kolaydır , geçme ihtimali çok düşük değil . 6 ve 7 den korkmalısın .
  • +3 %100
    +4 %80
    +5 %60
    +6 %40
    +7 %10
    +8 %5
    +9 %1
    +10 %0,1

diye biliyorum ben.

geçirirsin. yakmalıklarla +6 yap derim ben.
  • Trina kullanmıycam +6 ya geçirirken kullanırım Teşekkürler İyi oldu benim için
  • +5 e atarken hiç bişe yapmana gerek yok tamamen şans isi at yanarsa yanar geçerse geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

+3 %100
    +4 %80
    +5 %60
    +6 %40
    +7 %10
    +8 %5
    +9 %1
    +10 %0,1

diye biliyorum ben.

geçirirsin. yakmalıklarla +6 yap derim ben.

+5 ten sonraki olasılıkları TRINA varken yazar mısın bir de kardeş?
  • Sinirlenip bas geçiyor gıcık olup +6 sherionu yeter lan diyip basmıstım 7 olmustu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bas gitsin. Yanmazsa senindir,yanarsa hic senin olmamistir
  • Bu gece 2 gibi basıcam oyunda biraz lag var ama inş gece olmaz p2 de bastım hep inş geçer
  • Sonucu bekliyoruz %95 geçer gibi geliyo bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhaspela -- 31 Ocak 2012; 16:04:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhaspela

Sonucu bekliyoruz %95 geçer gibi geliyo bana

İnş Bende çok heyecanlıyım +6 olsa yeter bana 120 m ye almıstım 200 m felan kar ederim +7 yaparsam köşeyi dönerim
  • inş.
  • Yakmalıklar psikolojik Basma oranını etkilemiyor. +6 Dark Vane gibi yüksek itemleri yak derim ama son mesajda köşeyi dönerim yazmışsın bu da demek ki sen de bizim gibi züğürtsün
    Umarım geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 31 Ocak 2012; 20:51:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Bozkurt

Yakmalıklar psikolojik Basma oranını etkilemiyor. +6 Dark Vane gibi yüksek itemleri yak derim ama son mesajda köşeyi dönerim yazmışsın bu da demek ki sen de bizim gibi züğürtsün
    Umarım geçer

Malesef öyle item yakarak para kazanıcaz baska yolu yok yoksa herkez gibi ezik kalıcaz böyle para kasarak charı dizersek yeter

• Arkadaşlar item +5 oldu. 2 two handet 2 wood staff +8 yaktım sonra bastım p2 de ve geçti herkeze teşekkür ederim yardımcı oldukları için hedefim +7 inş olur
  • +6 yap biraz mola ver hayırlı olsun bu arada
  • quote:

+6 yap biraz mola ver hayırlı olsun bu arada

Teşekkür Ederim +6 yapıcam ama para yok Atm den parayı yatıramadım siteden çekicem trina ile basmayı düşünüyorum çok kişide trinasız bas diyo kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

quote:

Teşekkür Ederim +6 yapıcam ama para yok Atm den parayı yatıramadım siteden çekicem trina ile basmayı düşünüyorum çok kişide trinasız bas diyo kararsızım

Eğer son paran bu itemdeyse trinayla bas yok bizde para çok gibi diyorsan trinasız at gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RussianClassic

quote:

quote:

Eğer son paran bu itemdeyse trinayla bas yok bizde para çok gibi diyorsan trinasız at gitsin.

malesef para yok +7 yapmaya çalışıyorum

• quote:

quote:

sen işini garantiye alsana ya, al bi trina olsun bitsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.