Şimdi Ara

Shen build ve jungle rune yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shen buildimde atack speed i wits end dışında nasıl sağlayabilirim o atack speed sayesinde biraz daha damage verebilmek istiyorum 1v1 de biraz useless kalıyorum buildimde hata varsa yardımcı olun :
    Doran shield
    Mercury boot(homeguard)
    Warmong
    Fm
    Radiun omen(evet yanlış yazdm )
    Atma
    Wits end
    -
    Bu builde atack speed eklemek istesem ne değişiklik yapabilirim ? (runelerde mi yapmalıyım yoksa 109 hp sarı flat armor mavi flat mr var yardıma açım )
    -
    Jungleda as sıkıntı gibi oluyor shen de özellikle jungleda nasıl rune almalıyım

ad ler için 1.5ms
    Sarı armor mavi m.res gerisi ad yapıyorum
    Tanklara ise 109 hp sarı armor mavi mr
    Destan yazmışım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• shenle 1v1 de napıcaksın.Jungle oynuyosan önce aol bitir.Sunfire cape yap.Wits end yap.AoL'u bulwark yap sonra istersen trinity yap istersen randuin veya abyssal yap.Abyssal güzel oluyor.
  • rabadon al güzel gidiyo
    1v1 oynayacaksan jax, dairus filan oyna
  • Ultisi için ap giriyorum oyunlara with ends ile sunfire bitirdikden sonra karşı tarafın adcsiyle kafa tokuşturuyoruz. Gerisini sen düşün.
  • Beni yanlış anladınız sanırım amacım shenle 1v1 atmak değil.
    şöyle örnekliyim split push yapıyorsun karşına xin çıktı ve sana daldı sen 1tane vururken o 2kere vuruyor pasiften dolayı damage yiyorsun ultisi %15 değil de %10 can gôtürdü kaçamıyorsun şimdi bu adamın öldürmesine izin vermektense atack speed itemi alırsam çok rahat şekilde alırım diye düşünüyorum wits end ile 1.090 as oluyor bende bunu 1.5 a çıkartırsam çok iyi olucağını söylemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

Beni yanlış anladınız sanırım amacım shenle 1v1 atmak değil.
    şöyle örnekliyim split push yapıyorsun karşına xin çıktı ve sana daldı sen 1tane vururken o 2kere vuruyor pasiften dolayı damage yiyorsun ultisi %15 değil de %10 can gôtürdü kaçamıyorsun şimdi bu adamın öldürmesine izin vermektense atack speed itemi alırsam çok rahat şekilde alırım diye düşünüyorum wits end ile 1.090 as oluyor bende bunu 1.5 a çıkartırsam çok iyi olucağını söylemek istiyorum

as rune lari kullanabilirsin
    ayrica yeni kesfettim statikk shiv kullanabilirsin ionic spark gibi hp yerine ms crit veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

Beni yanlış anladınız sanırım amacım shenle 1v1 atmak değil.

as rune lari kullanabilirsin
    ayrica yeni kesfettim statikk shiv kullanabilirsin ionic spark gibi hp yerine ms crit veriyor

teşekkürler dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.