Arkadaşlar bu gün İstanbul'a gelirken Mamaktaki Shell bayiinden otoyola girmeden depoyu fulleyim dedim. 9tl lpg aldı. Eve geldiğimde kontrol ettim 79 tl çekmiş karttan. Benim lpg deposu zaten 32 ltre. 37 litre ykıt aldığım yazıyor. Ne yapabilirim. Eve geldim 650 km yolda 115 tl yaktığımı hesap ettim ki bu durumu görünce üzüşdüm şimdi. Tamam şifreyi girerken kontol ediyoruz, etmeliyiz, her zaman ederim de bir anlık dalgınlık işte. Yardımlarınızı bekliyorum...
Gidip konuşun durumu anlatın. Eğer yok kardeşim hede hödö derlerse bakın size bir ihtarname gönderirim, sonrasında sebepsiz zenginleşme hükümlerine göre dava açarım, davayı kesin kaybedeceğiniz için yargılama giderleri ve avukatla temsil edilirsem onun da ücretini ödersiniz, deyin.. Bir de onların hangi pompadaki araca ne kadar yakıt konulduğunu kaydeden ekranlı bir sistem var oradan kontrol ettirin..
quote:
Orijinalden alıntı: Judge34
Gidip konuşun durumu anlatın. Eğer yok kardeşim hede hödö derlerse bakın size bir ihtarname gönderirim, sonrasında sebepsiz zenginleşme hükümlerine göre dava açarım, davayı kesin kaybedeceğiniz için yargılama giderleri ve avukatla temsil edilirsem onun da ücretini ödersiniz, deyin.. Bir de onların hangi pompadaki araca ne kadar yakıt konulduğunu kaydeden ekranlı bir sistem var oradan kontrol ettirin..
Şu an istanbul'dayım. Benzinlik Ankara'da. yarın çağrı merkeziyle görüşmeyi düşünüyorum. Çünkü yakıt verirken aracın plakasnı fln giriyor olmaları gerekiyor...
bence hangi pompadan günlük kaç litre yakıt aktarıldığı yazar. gittiğiniz saati de söylerseniz sizi kamera kayıtlarından da bulabilirler. durum hallolur. arkadaşımın başına da aynı olay geldi. 25 tl yerine 250 tl çekmişler, artık ben bunu art niyet sayıyorum. her neyse gittik durumu söyledik, tamam deyip parayı verdiler..