Şimdi Ara

Shell Helix HX8 5w40 4+1 LT (185.64₺) [Bitti] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnternette satan yetkili bayi yok mu?

Mesela mobil yetkili internet satıcısı mobil-oil
  • eL1te kullanıcısına yanıt
    Kaldı ki sadece internetten satmıyor adamlar bildiğin sanayide yağ satıcısı aynı zamanda internet satışları da var. Haa 200 TL lik yağı 120-130 TL ye buldum diye atlayanlarda bi zahmet internet alışverişi yapmasın
  • blackkjack kullanıcısına yanıt
    İnternetten alınmaz diye bişey yok doğru yerden almak lazım.

firmaların kendi yetkili satış firmaları var

Bildigim mobil yetkili internet satıcısı mobil-oil

Gidipde sanayiden sakın yağ almayın.
  • Ooo mevzu nerelere geldi 😅
    Sanayiden niye yağ almıyorlar ???
  • oozgurel kullanıcısına yanıt
    Boş yağ kutularının 10 liraya toplandığı ortamdan yağ almak içinize siniyorsa buyrun alın
  • Aldığım içim sormadım zaten dediğim gibi internetten alıyorum ama memleketteki perakende yağ satışının eminim %80 i sanayiden yapılıyordur.
  • Shellden bir litresini 55 liraya aldım. Arabada bulunsun. Servis dışında hiç yağ değişimi yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı Hepsiburada ve Amazon hariç alınması ciddi risk. Aynı zamanda Yağ filtreleri de. Önceki aracım Renault Fluence için N11'den aldığım parçaların yarısından fazlası sahte idi. Hatta bir satıcı ile ciddi atıştığım için itiraf etmişti. Belirli parçaların yetkili servis harici satışı yokmuş. Yani Orjinal diye satılan çoğu ürün sahte. Onun yerine bosch almıştım. Mais satılan ürünlerde hologram var.

Elf yağın üzerinde hologram vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oilmarkt var tavsiye ederim.
  • Link vereydiniz iyiydi

• Bu shell yaglari benzinlikte vardi degil mi
    Ordan alınca da sahte cikma olasiligi var mi nasil anliyoruz? Eksideki basliktan cok etkilendim ben de

• birkaç yıl önce hepsiburada kendisi satıyordu, güvenip alıyorduk. 20-30 lira ucuza kaçıcam diyip ne olduğu belirsiz yağları almayın, firmaların yetkili satıcı listelerine bakıp öyle alın. motorda durduk yere kızartma yağı dolaşmasın  

• Hoşgeldiniz

• İnternette sahte ürün satanlar, uzayda falan ikamet etmiyor, onlar yerine tavsiye edilen sanayideki dükkanlar da onlar, yetkili servisler de.

Ben mümkün mertebe yabancılardan almaya çalışıyorum. Nike ayakkabı için Nike yetkili satıcısına bile güvenemeyip Katarlıların Boyner'inden alıyorum. İmkanım olsa, arabayı Bulgaristan'a, Irak'a falan götürür, oralarda bakım yaptırır, öyle getiririm. Yetkilisi-yetkisizi, otomotiv sektöründe karşılaştığım yegane dürüst esnaf, Çağdaş Oto'dur, o da ne şans ki sadece Fiat arabalara bakıyor, yolda falan kalmadığım sürece benim aracımla ilgilenmiyor.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    yetkili servislerde dandik yağ kullanıyor .reno mesela elf yada motrio kullanacak castrol mobil almak varken niye

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

https://eksisozluk.com/n11den-alinan-castrol-motor-yagi-rezaleti--6794866

Bu başlığı okuduktan sonra imkanı yok yağı internetten almam

herşeyi internetten alırdım bugüne kadar. çok korkuttu bu anlatılanlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: by_bozkurt

Castroldan pek memnun kalmadım hocam.
    10w40 dan 5w40a geçiş yapıyorum. İlk defa deneyeceğim.

bende aynısını yaptım araba rahatladı fakat soğukken ilk marşta biraz yağ yakıyor

• KKTCPOLİSİ K kullanıcısına yanıt
    Daha önce Mobil 5w40 kullandım, ses konusunda 10w40 dan daha az.
    Ceratec kullanacağım bizim hitler motor zaten yağ eksiltmesi normal. Kitapçıkta yazıyor eksilteceği.
    Bakalım daha gelmedi siparişler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.