Şimdi Ara

Shell 150 TL Yakıt (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
20
Favori
17.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya 160 liralik aliriz 10 lira veririz bugün başka shellden denicem bakalim o petroldeki beceremedi herhalde plakayi girdi ne sms geldi ne birşey bana yakiti koycak yetersiz bakiye diyor dedi

• Bugun kullanmaya gittim, pompada puanlar gozukmuyor ama, uygulamada gorunuyor, opette yillardir puan toplar kullanırım, bir defa problem yasamadim, niye boyle problemle karsilastik anlamadim, plaka girince telefona puan kullanma sms i geliyor ancak, plaka puan gorunmuyor, lakin uygulamada kuzu gibi yatiyor puanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trendyolonur -- 8 Ağustos 2024; 23:10:19 >
  • Bu puanların SKT si nedir acaba ?

• Dün koca İzmir'de 3 tane Shell gezdim. 3 ünde de puan kullanmayı beceremediler. Uygulamada 15000 puan görünüyor.
  • Yakıt aldıktan sonra kasiyere puanları kullanmak istiyorum dediğimde, ilk önce pompacıya söylemeniz gerekiyor diye bir cevap aldım arkadaşlar. 

• mühendis66_50 kullanıcısına yanıt

Çıkmadıysanız 155 tl daha alacağım deyin pompacıya. 5 tl ödersiniz. Kasiyer yapmıyor dedikleri gibi pompacı arkadaş hallediyor.

• Paylaşan arkadaşa teşekkürler zaten yakıt alacaktım üstüne bunuda kullandım...
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    180 gun yaziyor
  • karadagli74 kullanıcısına yanıt

merhaba 180 gün nerede yazıyor ben göremedim.

Yeni “Shell” Mobil Uygulamamız ile 150 TL Değerinde Yakıt Puan Hediye!

Yeni Shell mobil uygulamasını indirin, ClubSmart üyeliğinizi tamamlayın, 150 TL değerinde 15.000 Yakıt Puan kazanın!

Kampanya Koşulları:

1. Kampanyadan yararlanabilmek için Shell ClubSmart Programına ilk kez kayıt olunması gerekmektedir.
    2. Kampanya, 01.07.2024 – 31.08.2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    3. Kampanya kapsamında kazanılacak puanlar 48 saat içerisinde yüklenecektir.
    4. Shell Taşıt Tanıma Sistemi müşterilerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için Shell Mobil Uygulamasında yer alan Shell ClubSmart sadakat programına ilk kez kayıt olmaları gerekmektedir.
    5. Kampanya, diğer kampanyalarla birleştirilemez.
    6. Kampanya kapsamında Shell ClubSmart Programı kural ve koşulları geçerlidir.
    7. Shell & Turcas Petrol A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    8. Ayrıntılı bilgi için www.shellsmart.com
    9.  sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

• 200 liralık benzin alıp 50 ödedim. Benzin ibresi hiç hareket etmedi
  • Arkadaşlar, yakıt almadan önce shell puan kullanacağınızı söyleyin ve 150 tl üzerinde yakıt alın 160 tl gibi..
  • Hesapta gözüküyor ama pompada gözükmüyor niyeyse kullanamadım
  • Bugün kullandım 150 TL değilde 148 alıyor dedi pompacı sorunsuz yakıtımı aldım
  • Yakıtı aldıktan sonra uygulamada görünmüyor mu,yada puan sıfırlıyor mu?
  • indirdim puanı nasıl alabilirim ?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Sıfırlıyor
  • Benim telefona SMS gelmiyor arkadaşlar aynı sorunu yaşayan oldumu ne yapmam gerekiyor
  • Şimdi 1000 puan yakıt geldi mailime bu kaç TL oluyor
  • Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    10 tl
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.