Şimdi Ara

SHEİJDER İÇİN 20 MİLYON DOLARLIK TEKLİF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için ABD'nin New York Cosmos kulübünden 20 milyon dolarlık bir transfer teklifi geldiği iddia edildi.

DEVRE ARASINDA SATILACAK

Devre arasında satılacağı ileri sürülen Wesley Sneijder için ABD'nin New York Cosmos takımının Galatasaray'a 20 milyon dolar bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi.

YÖNETİM SICAK BAKIYOR

Yönetimin, teklifi Sneijder'in menajeri ile Prandelli'ye de ilettiği ve satışa sıcak baktığı ifade edildi. Real Madrid'in efsane oyuncusu Raul da Cosmos'da oynuyor.

SNEIJDER MUTSUZ

3 günlük kampın kendisine bildiriliş şeklinden rahatsız olan ve Kasımpaşa ile oynanan maça yedek başlayan Seneijder'in sarı-kırmızılı kulüpte mutsuz olduğu biliniyor.

KAYNAK: haberler.com

http://www.haberler.com/sneijder-icin-20-milyon-dolarlik-teklif-6654460-haberi/

• Sneijder çok iyi oyuncu ama 20 milyon vermezler bu yaştan sonra.
  • Sneijder in mutsuz olduğunu yazıp yazıp halkta onun mutsuz olduğu algısı yaratılıyor. Lütfen inanmayın lütfen.
  • 'Sneijderin sarı-kırmızılı klüpte mutsuz olduğu biliniyor.'

Ben niye bilmiyorum.Bunlar nerden biliyor? Prim vermeyin şu adamlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackson Teller kullanıcısına yanıt
    serbsst kalma tazmınatının 20 mılyon oldugunu duymustum
  • Bir adamla ancak bu kadar uğraşılır.Zorla gönderecekler adamı zorla..Yönetim şu adamla konuşup uzatmadan herhalde biz daha çok okuruz bu haberleri.Emir büyük yerden gelmiş olacak ki haber bombardımanı yapıyorlar Sneijder için.
  • Hersey o iki fuzeyle başladı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Sneijder çok iyi oyuncu ama 20 milyon vermezler bu yaştan sonra.

Görende diyecek Sneijder 35 yaşında . Daha 30 yaşında Avrupa standartlarında çok iyi oyuncu bana kalırsa her türlü klüpte iş yapar.
  • O 20 milyonu düzgün kullanacaklarını bilsem satsınlar derim de çere çöpe verip hiç ederler bi faydası olmaz. Bari bırakın Sneijder'imiz kalsın bi tek. Kimi sevdiysek gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURAKCILARA SELCUKCULARA INAT OLUMUNE WESLEY SNEIJDER STAY WITH US. YETER KARDES ADAM KALMADI TAKIMDA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeydir? Kedidir kedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Sneijder çok iyi oyuncu ama 20 milyon vermezler bu yaştan sonra.

Valla kimse kusura bakmasın, Mata 26 yaşında da ne oluyor? Ayakta durmaya hali bile olamayan adam 45 milyon euro ediyorsa , Sneijder de 20 eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.