Şimdi Ara

SharpHawk'ın Ranked Günlüğü (SilverHell)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıkıntıdan ranked günlüğü yapmaya karar verdim, birazdan ilk maçımla ssleri koymaya başlayacağım. S5'deyim ama ruhumuz Diamond. TR'den West'e geçtiğimden beri S4, S5 arası düzenli bir ilişki yaşıyorum, bu zamanımı da sizlere paylaşmak için açtım. İlk maçımın ss'i ile görüşmek üzere şimdilik;

Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair Burgler -- 1 Ağustos 2013; 12:57:55 >

•  SharpHawk'ın Ranked Günlüğü (SilverHell)

Bot Lane feedlemişti zaten, ben başta FB + 2 kill alsamda, sonrasından gelen feedlenmiş Lux ve Cait'in karşısında duramadım. Bu arada zaten Lee attığı ganklerde killerini toplamıştı. Haksız bir mağlubiyet oldu her zamanki gibi, canları sağolsun ne diyelim.
  • Takip.
  • Takip.Güzel şeyler çıkar senden

Edit: Lig bitmeden Gold'a çıksak çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CusseD- -- 30 Temmuz 2013; 13:44:19 >
  • Eğer geri durumdaysanız takımı global görevleri yapmaya teşvik ederek eşitleyebilirsiniz
  • benimde ruhum bakır 5

Aldığımız maçı verdik. Bilmiyorum yani, botta çok iyiydik. FB, ilk 3 kill filan hep bizim bot lane'dan çıktı. Fakat sanırım Varus da biraz pratik eksikliği vardı mekaniklerini tam yapamadığı için fightlara doğru düzgün giremedi. Vlad'a biri flame yaptı, o da kızdı trolledi. Sonra bunlar oyun oynayacaklarına konuşmaya başlayınca Baron da gitti. Benim harcadığım tonlarca Oracle parası, Ward kırma çabaları da boşa gitti tabii ki, en nefret ettiğim rolü üstlenmiş olsam da. Günlük yaşantımdır bu, 0 LP'ye düşerim. Tekrar lig atlarım öbürsü sabah tekrar düşerim filan, yani Riot bekletiyor gelsin de şu abzürt oyuncular şunun oyununu mahvetsin diye, neyse yapacak bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silver 4 olduğumdan beri duo giriyoruz, ben 2 oldum arkadaş hala V'de sürünüyor.
  • Takip
  • Takippp

E yeter artık.. Lane'de zaten Yorick'in ölüsünü dirisini çıkarttım. Gank yedim 2 kez öldüm lane'de o kadar. Takım da fena değildi, rahat bi' galibiyet oldu.
  • Shen sunfire, warmog varken ilk item ağırkan çıkmak op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

Shen sunfire, warmog varken ilk item ağırkan çıkmak op.

İlk item Sunfire çıktım, yerlerini değiştirmişim itemlerin, Frozen Mallet tamamlama peşindeyken maç bitti zaten. Çok zekisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticShot

quote:

İlk item Sunfire çıktım, yerlerini değiştirmişim itemlerin, Frozen Mallet tamamlama peşindeyken maç bitti zaten. Çok zekisin.

İlk 2 item sunfire, warmog olmalı shene tanky gitmelisin ağırkan saçmalık. 27dkda 100 farm inşallah gelmessin takımıma benim.
  • Duo girelim benimde ruhum daymınddd :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MysticShot

quote:

İlk 2 item sunfire, warmog olmalı shene tanky gitmelisin ağırkan saçmalık. 27dkda 100 farm inşallah gelmessin takımıma benim.

27 dakika'da, Yorick'e karşı 100 farm kötü sayılmaz, fakat bu yorumlarınla kişiliğini belli etmiş oldun. Umarım karşılaşmayız bir daha. Ayrıca, Meta olayına karşıyım. Senin gittiğin build ile kimse gitmek zorunda değil.

Tamam kardeşim, gireriz.

2 heal alan bot lane'e karşı ilk başta biraz sıkıntı çektim doğrusu. Trade girerken insan unutuyor Healları giriyor, ölmediler bi' türlü. Farmımı yapıp oyunu kazanmayı bildim, iyiydi maç.

Çok rahat Split Push yaptırdılar bana. Takımımda iyi olunca taşıdık maçı.

Not: Tekrar 91 puan olmamın sebebi, 1 önceki maçımda takımda Support olduğunu görmeyip Blitz picklememdi, e 2 supportla da kazanamazdık, kaybettik. Paylaşmak istemedim.

26347246. kez Bo3.

Maç başta dengeliydi, sonrada üstünlüğü ele geçirmeye başlamışlardı. Fakat Shen'in can kurtaranlık görevini iyi yapınca, takımımı sırtlamayı başardım. Smite yokken bi Drake çaldırdım o da ayrı bi' mesele.

• demekki neymiş smite yokken dragona elleşmeyecez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.