samsung bile lcd panel üreticisi olmasına rağmen üst modellerin panelini sharpdan alıyormuş. ne diyeyim şapka çıkaralım SHARP'a
Yanlış!
Samsung,Sharp tan panel almaz! Sadece panel üretim ve diğer işlemci v.s konusunda,Sharp a ait patentli bazı tekniklerin kullanımı için Lisans satın alıyor++
anlaşılan ARGE ye Sharp kadar önem veren yok. pana oled işine çok asılacağını duyurmuştu.hatta çok iddaalı açıklamalar bile geldi.bakalım dengelerde ne yönde değişmeler olacak. Saygılar
Mükemmel panelin kalitesini gösteren fotoğraflara devam (1. fotoda ki kırmızının canlılığı,doğallığı ve kalitesine özellikle dikkat edin)
Universteli,yaw bu Sharp öyle bir üreticiki,bir model çıkarıyor,diğerleri,sadece bakıyor
Japonlar çoğunlukla LCD ye "Sharp" derler
XS1 de çok fena bir seri,Ferrari gibi,Allahtan bu mallarda Ferrari fiyatı gibi,yoksa diğer üreticiler dükkan kapatırlardı!!
o nasıl kumanda öyle yaa!
bende ekleme yapıyım fiyat olarak.biraz huzunlenelım :) Sharp 65" AQUOS HD LCD TV LC-65D64U LC65D64 modeli $3,695.00 dolar.bizde bakmadım ne kadardır yada varmıdır. Screen Size 65" Diagonal Resolution 1920x1080 Aspect Ratio 16:9 Contrast Ratio 2000:1 Brightness 450 cd/m2 Viewing Angle 176° Display Life 60,000 hours Response Time 4ms Dimensions (W x H x D) (without stand or speakers) 60.2" x 37.2" x 3.9" incelik mukemmel ötesi resimde eklemek isterdim.bu fiyatıda en pahalısını sectım 1700 dolarada 50 incleri satılıyor.umarım bırgun ulkemızdede ucuz birseyler alırız.bizim insanımız en guzelini hak ediyor
D64/65 serileri sadece USA/Canada serileridir! Geçen seneden beri en popüler serilerdendir++
quote:
Orjinalden alıntı: albani
Universteli,yaw bu Sharp öyle bir üreticiki,bir model çıkarıyor,diğerleri,sadece bakıyor
Japonlar çoğunlukla LCD ye "Sharp" derler
XS1 de çok fena bir seri,Ferrari gibi,Allahtan bu mallarda Ferrari fiyatı gibi,yoksa diğer üreticiler dükkan kapatırlardı!!
Sharp bu seride bence kendini bile aşmıştır dostum. Buna Rüya seri desek heralde abartmamış oluruz.bu seriye estetik olarak en yakın seri ise Philips in yeni PES serisi. Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: universteli
Sharp bu seride bence kendini bile aşmıştır dostum. Buna Rüya seri desek heralde abartmamış oluruz.bu seriye estetik olarak en yakın seri ise Philips in yeni PES serisi. Saygılar
Bu Sharp çok sharp ! Sharp'ların Türkiye'de satılan modelleri pek de iyi olanlar değil sanırım.
Philips PES serisi ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz?
Bu arada bugün Media Markt'ta gördüğüm Philips 52PFL7203H/10 modeli full hd - 6 ms - 500 cd/m2 - 30.000:1 2 HDMI - 2 SCART - NETWORK - COMPONENT bağlantılar 5399 YTL. Bu TV hakkında bilginiz var mı? Ne yazık ki Philips sanırım bölgelere göre değişik model numaraları kullanıyor, ya da her yere vermiyor aynı paneli, zira internette sadece alman, hollanda, çek kaynakları filan var ve Almanca bilmiyorum, Çekcem de zayıf biraz. Philips'ler hakkında tam bir kanaat oluşturamıyorum.
quote:
bu konu ile ilgili topiğim var bakarsın.
quote:
Bu arada bugün Media Markt'ta gördüğüm Philips 52PFL7203H/10 modeli full hd - 6 ms - 500 cd/m2 - 30.000:1 2 HDMI - 2 SCART - NETWORK - COMPONENT bağlantılar 5399 YTL. Bu TV hakkında bilginiz var mı?
bu paraya çok iyi bir panel alırsın.Saygılar
Evet Pio vs. Kur durumundan biraz beklemeli zaten.
Topiğinize bakacağım, teşekkürler.
kahrolası caponlar
quote:
Orjinalden alıntı: universteli
quote:
bu konu ile ilgili topiğim var bakarsın.
Topiği bulamadım, 42PFL9803 mü yoksa bu PES serisi dediğiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: fotifoti
kahrolası caponlar
Sn.Foti
Sen bunu ciddimi yazdun yoksa şakamı bilemem ama,ben harbiden ciddi yazayım o zaman ""kahrolsun Avrupalılar"" özellikle TÜRK ve TÜRKİYE düşmanı olanlar!! Phil de bunların içindedir aynen,zaten herifler her bir büyük pazardanda abuk fiyatları yüzünden kaçıyorlar!! Kısaca bende çok fena "uyuzum" bu Phil e!!
Selamlar
quote:
Topiği bulamadım, 42PFL9803 mü yoksa bu PES serisi dediğiniz?