Şimdi Ara

SHARP LC-32X20E LCD TV fiyat/performansı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SHARP LC-32X20E LCD TV yi inceledim İstanbul Bilişim sitesinde. Sizce fiyat ve performansı nasıl? Kullanan var mı?

32" Full HD 1080P bir tek bunu bulabildim, özellikleri güzel. Sanırım bu ay ya da önümüzdeki ay içinde 32" Full HD Sony'lerde gelecek.

Adres:http://www.istanbulbilisim.com.tr/SHARP_LC-32X20E-LCD-TV,3586.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 5 Nisan 2008; 21:04:54 >

• USTA BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUM GERÇEKTEN? 6MS FELAN İİ GİBİ
  • galiba bilgi sahibi hiçkimse yok. Neyse yurtdışındaki yorum ve puanlamaları yüksek bir tv elimdeki tek bilgi bu.
  • İyi akşamlar

Beni herkes Sharp çı diye bilir!!

X20 ler,USA daki GP1 lerin Avrupa versiyonu olarak çıkarıldı ve lanse edildi ama aynı olmadığını daha sonra anladık
    GP1 ler süper panel çıkarken X20 ler oldukça sıkıntılıdır!

Önce şunu söyliyeyim,dünyada ilk 32"1080p TV yi geçen sene Ocak ayında GP1 ile USA da Sharp çıkardı ve müthiş popüler oldu bu panel
    Ama Avrupa versiyonu X20 ler(zaten GP1 gibi değil) başarısız oldu,yorumlar iyi ama bunlar panellerinde sorun olmayanlar içindir
    Sharp ta hala özellikle "banding" ve "bleeding" sorunları hemde ciddi olarak devam ediyor özellikle Avrupa montajlı panellerde!

Bu arada şuanda dünyada bildik üreticilerden şunlarda 32"1080p panel vardır;
    Sharp,Sony,Toshiba,Panasonic,Samsung(diğer üreticileri bilinmediği için saymıyorum)
    Artık dünyada yeni trend 32" den başlayarak 1080p dir!!!!

Beklersen bu dediğim firmaların panelerinide bulacaksın

Ancak bunu alanların ana gayesi PC ye bağlamaktır!!!

Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

İyi akşamlar

Beni herkes Sharp çı diye bilir!!

X20 ler,USA daki GP1 lerin Avrupa versiyonu olarak çıkarıldı ve lanse edildi ama aynı olmadığını daha sonra anladık
    GP1 ler süper panel çıkarken X20 ler oldukça sıkıntılıdır!

Önce şunu söyliyeyim,dünyada ilk 32"1080p TV yi geçen sene Ocak ayında GP1 ile USA da Sharp çıkardı ve müthiş popüler oldu bu panel
    Ama Avrupa versiyonu X20 ler(zaten GP1 gibi değil) başarısız oldu,yorumlar iyi ama bunlar panellerinde sorun olmayanlar içindir
    Sharp ta hala özellikle "banding" ve "bleeding" sorunları hemde ciddi olarak devam ediyor özellikle Avrupa montajlı panellerde!

Bu arada şuanda dünyada bildik üreticilerden şunlarda 32"1080p panel vardır;
    Sharp,Sony,Toshiba,Panasonic,Samsung(diğer üreticileri bilinmediği için saymıyorum)
    Artık dünyada yeni trend 32" den başlayarak 1080p dir!!!!

Beklersen bu dediğim firmaların panelerinide bulacaksın

Ancak bunu alanların ana gayesi PC ye bağlamaktır!!!

Selamlar

Verdiğin bilgiler için teşekkürler, yorumlarını okuduktan sonra Sharp'dan hemen vazgeçtim. Bende PC'ye bağlantı yapmak istiyorum, bekleyecem acelem yok nasılsa. Bu ay veya önümüzdeki ay içinde 32" Sony full hd'ler piyasaya çıkacak ABD resmi sitesinde belirtilmiş. Başka markalarda çıkar beklemekte fayda var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 5 Nisan 2008; 23:59:09 >

• Sana bir tavsiyede şudur

24"1080p LCD Monitörleride bekle!!
    Süper paneller geliyor hemde bazıları 16;10 değil 16;9!!!
    İnce-çok şık,kaliteli v.s iddialı monitörler geliyor 28" lerden bazı marka/model çıktı bu arada!
    PC+Desktop+HD için daha iyi bir seçenektir monitör.
    Selam
  • quote:

Orjinalden alıntı: albani

Sana bir tavsiyede şudur

24"1080p LCD Monitörleride bekle!!
    Süper paneller geliyor hemde bazıları 16;10 değil 16;9!!!
    İnce-çok şık,kaliteli v.s iddialı monitörler geliyor 28" lerden bazı marka/model çıktı bu arada!
    PC+Desktop+HD için daha iyi bir seçenektir monitör.
    Selam

28" hangi marka ve modeller çıktı? TR'ye geldimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu #
    16 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 28"

Viewsonic ve Dell
    Bu ikiside piyasada olması lazım ama Viewsonic bu siteden kullanan var,eski msg ları bir tara istersen+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 6 Nisan 2008; 22:52:57 >
  • Ist. Bil.'de bu aletin cismen de mevcut olduğundan emin olmanızı tavsiye ederim heveslenmeden önce.
  • 24" bir alet Full hd olsa ne yazar olmasa ne yazar !? Full HD alacaklar en az 46" düşünsünler. Yoksa bu HD yayından SD yayını 55 ekran CRT'de seyretmekten daha fazla bir şey anlamayacağınızdan eminim konuyu tecrübe etmiş birisi olarak.
  • Sn.Thunder
    Yazarmı-yazmazmı demeden önce ne için neyi alacaksınız veya neler izleyeceksiniz gibi başka kriterleride göz önüne alın!

Şimdi 24"/26" alıpta bunu "TV" olarak kullanmak gibi bir gayeniz varsa elbette bunu almak komik olur!
    Ama PC+Desktop kullanımı>>1080p uygulamalarını siz 1 metreden veya biraz daha yakında izlemek isterseniz 24"/32" panel alacaksınız,
    ama siz isterseniz bu mesafeden 46" ile izlersiniz!

Ayrıca benim bahsettiğim olay Desktop tan hareketle PC den BR/Konsol/HD+HDRip v.s uygulamaları içindir,zaten almak isteyen kişi
    32" den bahsediyor ve 32" den başlayarak bugün bütün ana üreticiler 1080p panel çıkarmışlardır,burada asıl amaç,bugün dünyada çok büyük
    bir trend olan salt PC den bazı işleri yapmak(TV izlemenin dışında!)

Siz bir klasik PDP/LCD den bir çok şeyi ve özellikle desktop uygulamalarını yapamazsınız yada bir LCD monitör gibi yapamazsınız!
    İşte üreticilerde gerek trend/talep doğrultusunda gereksede çok büyük bir 32"-24" arası 1080p panel talebi olduğu için,bizim klasik
    ebatlar dışında özellikle "küçük" ebatlarda 1080P paneller üretmişlerdir,bunlar şuanda USA/CAnada/Japonya pazarlarına çok yeni çıktı
    sadece Sharp geçen sene çıkardı ama şimdi Sony,Panny,Sammy,Tosh ve diğer adını bilmediğiniz bütün Çin li üreticiler 32" 1080p leri
    piyasalara çıkardılar,yakında Avrupayada geliyor!

Bugün klaisk TV panecileri ile monitörcüler arasında müthiş bir savaş yaşanıyor,bunu gören LCD ciler(TV üreticileri) dünyadaki genel eğilim neticesinde
    tüketicilere 32" 1080p sunarak bu piyasadanda büyük satışlar yapmayı planlıyorlar....

Burada konuştuğumuz olayı tekrar hatırlatayım,PC+Desktop+HD olayıdır,yani salt bir TV izlemek değildir!

Örneğin geçen sene Sharp GP1(32"1080p) USA da satışa çıkarınca,çoğu insan bunlar ne için üretildi diye soruyordu ama çok kısa zamanda olay anlaşıldı
    ve inanılmaz bir satış rakamını Sharp yakaladı,adeta yok sattı bu model!!ardından 37" si çıktı ama bu tutulmadı!!!32" kadar
    Bu sene milyonlarca 32" panel satılacaktır,çok kısa bir bilgi sadece geçen ay Philips firması,Sharp a 32" panel için 19.400.000 adet modül siparişi vermiştir!!

Diğer yandan 24"/28" arası monitör üreticileride boş durmadı ve çok iyi paneller ürettiler,bunların hepsi elbette bize gelmeyecek ama,bir çok bildik
    firmanın böyle 1080p ye yönelik panelleri gelecektir,zaten artık insanlar 1080p istiyorlar HD olayının bir sürü kaynakta olması sebebiyle,hatt adamlar
    panel formatını bile 16;10 dan 16;9 a getirdiler(TV lerle rekabet edebilmek için!)

Selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.