Şimdi Ara

Sharkoon SHP650 V2 ALINIR MI/psu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sharkoon SHP650 V2 model psu alınır mı?

sistem rx580 8g
    r5 1600AF
    b450m a pro max
    8gb 3000mhz ram
    480gb ssd

Bu sistemi üzmeyecek ama ucuz hangi psu ile besleyebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sharkoon SHP650 V2: Alınır mı?

Sharkoon SHP650 V2, 650 watt gücünde ve 80 Plus sertifikasına sahip bir güç kaynağıdır. uygun fiyatıyla dikkat çekmektedir. Ancak satın almadan önce özelliklerini ve performansını dikkatle incelemeniz önerilir.

Sharkoon SHP650 V2 Özellikleri:

• Güç: 650W
    • Sertifika: 80 Plus
    • Bağlantılar:
      • 24 pin anakart bağlantısı
      • 1x 4+4 pin CPU bağlantısı
      • 2x 6+2 pin PCIe bağlantısı
      • 6x SATA bağlantısı
      • 4x Molex bağlantısı
    • Yarı modüler tasarım
    • Aktif PFC
    • 120 mm fan

Sharkoon SHP650 V2 Performansı:

SHP650 V2, genel olarak istikrarlı ve güvenilir bir güç kaynağı olarak değerlendirilmektedir. Bağımsız testler, güç kaynağının yüksek güç verimliliği ve düşük gürültü seviyeleri sağladığını göstermiştir. Ancak bazı kullanıcılar, ağır yükler altında fanının yüksek ses çıkarabileceğini bildirmiştir.

Alternatif Güç Kaynakları:

benzer özelliklere ve uygun fiyat etiketine sahip başka güç kaynaklarını da değerlendirebilirsiniz. Örneğin, Thermaltake Smart BX1 650W veya Corsair CV650, iyi alternatifler olabilir.

Sonuç:

Sharkoon SHP650 V2, uygun fiyatlı ve istikrarlı bir güç kaynağıdır. Orta seviye oyun sistemleri ve genel amaçlı bilgisayarlar için uygundur. Ancak ağır yükler altında fanının yüksek ses çıkarabileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Diğer güç kaynaklarını da araştırarak ihtiyaçlarınıza en uygun seçimi yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sharkoon'u tercih edebilirsin, sistemine yeterl igelecektir, f/p oranı iyi bir markadır.

Alternatif olarak Highpower, Thermaltake, Fsp gibi markalara da bakabilirsin, 600w olan modelleri rahat yeter.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Bu markaların 600ww modellerinde elektrik dalgalanmalarını kontrol eden sistemler vardır heralde? 4-5k verip de böyle saçma bir sorun yaşamak istemem.İstanbul da yaşıyorum elektrik gidip geliyor malum.:)
  • 80+ sertifikalı modeller de o tür korumalar oluyor, ama bulunduğun yerde elektrik kesintisi çok sık oluyorsa kısa zaman da UPS alman iyi olur kardeşim.

Sharkoon SHP650 V2

güç koruma (OPP),
    aşırı gerilim koruması (OVP),
    voltaj koruması (UVP)
    kısa devre koruması (SCP)

sunmaktadır.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    çok sağol.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsurtanBiber

çok sağol.Kolay gelsin.
    reis nickini cok begendim güzel bi biber resmi de koysan profil resmi olarak on numara olcak harikasın yaw

osurtan biber
  • 8 aydır felan kullanıyorum. 270 liraya almıştım
    Bir sıkıntı çıkartmadı. Defalarca elektrik gitti sorun yaşatmadı.
    Tam teknik özelliklerini bilmiyorum.

Fakat sessiz bir fanı var
    Kabloları güzel.
    İsini yapıyor. Fiyatına göre..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özellikle cpu 8 pin kablosu çok kısa 45 cm, bazı kasalarda kısa kalacaktır bunu hesaplayıp almanızı tavsiye ederim.
  • 8Yıldır kullandığım nick.

Uzun süre böyle dikkat çeken bir nick kullanınca yıllar sonra oyun oynarken şöyle konunşmalar oluyor:

-Aaa sen hiç 2012 yılında xxxMetin2'de oynadın mı?

-Evet sen kimsin?

-xxx nickli kişiyim ben....

-----------------------------------

bunun gibi şeyleri her oyunda yaşıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

80+ sertifikalı modeller de o tür korumalar oluyor, ama bulunduğun yerde elektrik kesintisi çok sık oluyorsa kısa zaman da UPS alman iyi olur kardeşim.

Sharkoon SHP650 V2

güç koruma (OPP),
    aşırı gerilim koruması (OVP),
    voltaj koruması (UVP)
    kısa devre koruması (SCP)

sunmaktadır.
    Merhaba hocam, HighPower 750w 85+ PSU almayı düşünüyorum, sizce iyi midir? Ayrıca, UPS nedir, nereden alabilirim?

• Highpower kendini kanıtlamış bir marka, rahatlıkla tercih edebilirsin, fiyatına bakarsın ama almadan önce ona göre başka alternatifler de olabilir.

Ups (Uninterruptible Power Supply) Kesintisiz Güç Kaynağı; elektrik enerjisi ile beslenen sistemleri hem şebekede meydana gelen veya gelebilecek çöküntüler, yükselmeler, ani değişikler, harmonikler gibi gerilim dalgalanmalarına karşı koruyan hem de enerji kesintisi sırasında enerji üreterek sistemin devamlılığını sağlayan elektronik cihazlara denir.

Özetle, UPS'i ana prize takıp, arkasında ki girişlere de, kasa, monitör ya da ses sistemi, modem gibi (UPS'in gücü ve çıkışına göre değişir) üniteleri bağlayarak, elektrik kesintisi olduğunda sistemin etkilenmesini önlersin, bir süre güç sağlar ve sistemi manuel olarak kapatarak zarar görmesini önlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Highpower kendini kanıtlamış bir marka, rahatlıkla tercih edebilirsin, fiyatına bakarsın ama almadan önce ona göre başka alternatifler de olabilir.

Ups (Uninterruptible Power Supply) Kesintisiz Güç Kaynağı; elektrik enerjisi ile beslenen sistemleri hem şebekede meydana gelen veya gelebilecek çöküntüler, yükselmeler, ani değişikler, harmonikler gibi gerilim dalgalanmalarına karşı koruyan hem de enerji kesintisi sırasında enerji üreterek sistemin devamlılığını sağlayan elektronik cihazlara denir.

Özetle, UPS'i ana prize takıp, arkasında ki girişlere de, kasa, monitör ya da ses sistemi, modem gibi (UPS'in gücü ve çıkışına göre değişir) üniteleri bağlayarak, elektrik kesintisi olduğunda sistemin etkilenmesini önlersin, bir süre güç sağlar ve sistemi manuel olarak kapatarak zarar görmesini önlersin.
    Hocam, çok teşekkür ederim, çok güzel bir bilgi oldu. İyi geceler dilerim.

• acaba sharkoon psu'ını aldınız mı ve memnun musunuz?

• Sharkoon giriş-orta seviye bir markadır. Ucuz sistemlerde kullanılabilir fakat daha üst sistemlerde tavsiye etmiyorum zaten GOLD psu larından bazıları bile üzerinde yazan gerçek gücü veremiyor örneğin 750W GOLD diye sattığı PSU 720-730W gerçek güç verebiliyor.

SHP650 V2 de 12v kanalından 50A 600W güç verebiliyor. RX580 için alınır mı? 350 liraya tabi ki alınır.

• Ben uzun zaman oldu kullanıyorum,hiçbir sıkıntısını görmedim.Elektrikler kesildiğinde herhangi bir sorun da yaratmadı.Zaten bilenler bilir Donanım arşivi Abdullah abi de f/p sisteminde kullanmıştı.Alınır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.