Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
134.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • salı gecesi para çekme talebinde bulundum işbankasına hiç bir aksama olmadan her zamanki gibi hesabıma geçmiş bugün gördüm ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

salı gecesi para çekme talebinde bulundum işbankasına hiç bir aksama olmadan her zamanki gibi hesabıma geçmiş bugün gördüm ...

bereket versin dostum

sanırım 14-15 temmuz çekim talebi yapanların paraları geri döndü

ya merkez bankası eft sisteminde problem oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

salı gecesi para çekme talebinde bulundum işbankasına hiç bir aksama olmadan her zamanki gibi hesabıma geçmiş bugün gördüm ...

bereket versin dostum

Ogameci bende 14'ünde çektım eğer sölediğin dogruysa sabah yine çekım yapıcam

yok sadece duyumsa banka hesabımı değiştiricem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

bereket versin dostum

Ogameci bende 14'ünde çektım eğer sölediğin dogruysa sabah yine çekım yapıcam

yok sadece duyumsa banka hesabımı değiştiricem...

bunun banka ile ilgili olduğunu düşünmüyorum qAddAr

çünkü iş bankası, yapı kredi, garanti

hepsinden dönmüş para

geçen seferki gibi merkez bankası kaynaklı olduğunu düşünüyorum

banka değiştirmenin faydası olmayacakmış gibi geliyor bana

• 16 sinde yaptıgım cekimde geri döndü sorun gun degil sorun GARANTI... peehhhhh nesi garanti
    vakıfa denemesine 10 $ cektim bakalım cumaya kadar gelecekmi. En gec 1 agustos ( 9cu gun)
  • Arkadaslar son 2 gündür paypal hesabımdan 3'er dolar düşüyor ama neden düştüğü işlem geçmişinde yazmıyor,

en son bugün 3 dolar düşmüş acaba hesabıma girenmi var yoksa paypalmı kesiyor ?

Edit: sorun halledildi tskler ogameci...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 25 Temmuz 2011; 15:21:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Arkadaslar son 2 gündür paypal hesabımdan 3'er dolar düşüyor ama neden düştüğü işlem geçmişinde yazmıyor,

en son bugün 3 dolar düşmüş acaba hesabıma girenmi var yoksa paypalmı kesiyor ?

biri girip transfer etse illa ki yazması lazım

paypal a bir mail at
  • 7 gündür yine satış yok, çıkacam eliteden ppd takılacağım, kafam rahat olur en azından.
  • Dün ppsyi bırakıp ppdye geçtim, bugün satış olmuş, büyüksün filesonic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Dün ppsyi bırakıp ppdye geçtim, bugün satış olmuş, büyüksün filesonic.

murphy rules
  • '' hish works '' diyoruz böle durumlar için :D
  • Hahahahahaha yine satış olmuş vay be filesonicin ne mal olduğu daha iyi anlaşılıyor.
  • sen boşver satısı ferrotello , ben 4 aydır downloaddayım 4 aydır tek bir dosya atmıyorum yenilemiyorum , günde 2,5 3 dolar gelio kafam rahat , sen dl devam en azından önünü görürsün
  • Arkadaşar benim yazdığım linki upload edip benim hesabıma sayan bir şirket var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smarty17

Arkadaşar benim yazdığım linki upload edip benim hesabıma sayan bir şirket var mı ?

başka bir arzunuz
  • Allahım ne kadar beleşci kolaycı olduk, hatta yatakdan kalkmadan telepati ile dusunecen o senin yerine baskasından
    download yapcak yeniden paketleyecek senin sifrenle upload yapacak ve 500 siteye post yapacak..ouahuahuauaa
    boyle bi program olsun senelik 5000 $ bile veririm bu programa yattıgım yerden para basarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

Allahım ne kadar beleşci kolaycı olduk, hatta yatakdan kalkmadan telepati ile dusunecen o senin yerine baskasından
    download yapcak yeniden paketleyecek senin sifrenle upload yapacak ve 500 siteye post yapacak..ouahuahuauaa
    boyle bi program olsun senelik 5000 $ bile veririm bu programa yattıgım yerden para basarım.

Aylık 40 $ verip bir vps alıp hızlıca download edip upload yapabilirsiniz. Fakat vps olmadan yapılır mı onu merak etmiştim
  • quote:

quote:

Allahım ne kadar beleşci kolaycı olduk, hatta yatakdan kalkmadan telepati ile dusunecen o senin yerine baskasından

Aylık 40 $ verip bir vps alıp hızlıca download edip upload yapabilirsiniz. Fakat vps olmadan yapılır mı onu merak etmiştim

var dostum ne programlar var , bir program var mesela ayda 7 dolar dı sanırım basıosun parayı koyuyosun download linklerini o indirio upload edio screen alıo konu hazırlıyor hem kendi sitene hemde forumlara atıyor var yani anlıyacağın ama bunlar profesyonel işler o programı alıp kurmak ayrı dert ayrıca çalısdırmak için ya adamların vps ini kiralıyacaksın ki çok ii vps değil yada vps alıp ona kuracaksın sonra at 100 -200 link çek git o indirsin upload etsin screen alsın post hazırlasın sitene ve forumlara atsın aksama kadar , ama her baba yiğidin harcı değil o proları kullanmak ..

pronun ismi sborg bir arkadasım aldı kullandı 1 ay çok memnun kaldı dehset bişi diyordu ..

bilen biliyordur bilmeyen öğrendi kimse bana nasıl yapılıyor diye sormasın bilmiyorum , arasdırırsanız biraz bulursunuz , benim söylemek istediğim bu tarz programlarında oldugu

• quote:

quote:

quote:

var dostum ne programlar var , bir program var mesela ayda 7 dolar dı sanırım basıosun parayı koyuyosun download linklerini o indirio upload edio screen alıo konu hazırlıyor hem kendi sitene hemde forumlara atıyor var yani anlıyacağın ama bunlar profesyonel işler o programı alıp kurmak ayrı dert ayrıca çalısdırmak için ya adamların vps ini kiralıyacaksın ki çok ii vps değil yada vps alıp ona kuracaksın sonra at 100 -200 link çek git o indirsin upload etsin screen alsın post hazırlasın sitene ve forumlara atsın aksama kadar , ama her baba yiğidin harcı değil o proları kullanmak ..

pronun ismi sborg bir arkadasım aldı kullandı 1 ay çok memnun kaldı dehset bişi diyordu ..

bilen biliyordur bilmeyen öğrendi kimse bana nasıl yapılıyor diye sormasın bilmiyorum , arasdırırsanız biraz bulursunuz , benim söylemek istediğim bu tarz programlarında oldugu

Şimdi baktım çok hayran kaldım. R10'da bir arkadaş teamwieverda gösteriyor. Fakat üyelik ve davetiye olmadığı için bakamadım. Sborg alınca vps lazımmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://sborg.us/site/
    http://sborg.us/site/screenshots/

evet buydu sanırsam da bana gore degil, işi gucu olmayıp 100 mbit netin felan olacakda ohoooooooooooooo
    hic harcım degil.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.