Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • placeformyhead sitelerinden birkaç örnek verebilirmisin pm'den, konsept açısından.
  • Teşekkürler, vps'den hazırlıkları yapıyorum bakalım arşivi genişletelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk

placeformyhead sitelerinden birkaç örnek verebilirmisin pm'den, konsept açısından.

Benden bu kadar , sonrası size kalmış. Ben artık fazla girmeyeceğim bu topice, hepinize Allah bol kazanç nasip eder inşallah.

placeformyhead ben senin gibi insanların belli sebeplerden dolayı kendini geriye çekmesini istemem

ve bilgi almak isteyen üyeler için bir kayıp.

Sık sık yaz konuya havandan sudan olsa dahi devamlı iletişim halinde olalım.

İnsanı kaybetmek çok kolay ama kazanmak çok zor hele ki internet ortamında.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk

Teşekkürler, vps'den hazırlıkları yapıyorum bakalım arşivi genişletelim.

Bol şans :)

@ogameci

Ben her zaman yardımcı olmaya çalıştım, bu konunun boş konuşanların egemenliği altına girmesini istemedim ve onlarlada çok tartıştım. Onların bu topictekilere aylardır ne kattığı zaten ortada. Elimden geldiğince yardımcı oldum çoğu kişiye pm ile. Yanıtlayamadığım pmlerde oldu tabiki vakit olmadığından ama çoğunu yanıtlamaya çalıştım. Ama dün benden yardım isteyen ve benim sayfalarca yazarak yardım ettiğim adam bile kanıt kanıt diye konuşmaya başlayınca artık uğraşasım ve yardım edesim kalmadı. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapar emin olun. Arada girer, yine yazarım yeni birikimlerim olursa. Şimdilik kendinize iyi bakın , bol bol çalışın , bol bol kazanın inşallah

• Yeni kazanç programımız hayırlı olsun arkadaşlar.

%50 PPD + %30 PPS yada 5$ Fixed

Link

• bence çok güzel , :) hayırlı olsun
  • Süpermiş! :)
  • placeformyheadi kardeş boşver sen kazanmana bak, WJ'de bana poh atıyorlardı artık kazanmıyorum diye rahatım ne ÖM atan var
    ne yalan yada fotoşaaap diyen. Oh be kazanc durdu ben rahata kavuştum. Bu arada filesonic de oyle birsey ortaya cıkardım ki
    anlatamam burada malum hispici kaynıyor ortalar. Artık para kazanmadıgımdan bu hic de önemli degil, ama sayış ve download ların
    %70-80 azalma sebebini buldum ve 2 arkadaş bunu da ispatladım. Sorun ne dosyaların şifrelenmesi nede cok fazla prem satımı.
    Konu bunun coooooook ötesinde bir konu. Sakın ÖM atmayın bunu ben keşfettim ve paylaşmam. Sebebi buldum istesem eski kazanca
    su an dönebilirim ama bunuda keşfedecekelr sonunda yine ben sıfıra dönecem gene üzülen ben olacam. Bu yüzden en güzeli baska siteler
    aramak, henuz ortada adam gibii site yok ama gunun birinde elbet birisi cıkar karşınıza

bu arada placeformyhead, buldugum sebep yüzünden gunun birinde sende aniden kazancından olabilirsin, bu tamamiyle rastgele olan bir olay
    ve bu sefer beni buldu, bu yüzden aniden kazancların dip yaparsa boşuna duzeltmek icin yırtınma ben denedim haftalık 50$ a kada düstüm.
    kısacası bu iş cidden can sıkıcı bir durum ve tamamiyle paranoyaklıgım ve birazda şeytani türk zekamla ulayn sakın bu olmasın dedim
    ve oldu...ALLAH yolunuzu acık etsin ve sizi bu random atışdan uzak tutsun. Pilli Miyango hesabı gunun birinde sizide vurabilir.

• worldwidewild keşke söyleseydin şuan aynı derttrn muzdaripim son iki gündür sayımlar jilet gibi yarı yarıya düştü yazmıycam demişsin ama en azından pm ata bilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

worldwidewild keşke söyleseydin şuan aynı derttrn muzdaripim son iki gündür sayımlar jilet gibi yarı yarıya düştü yazmıycam demişsin ama en azından pm ata bilir misin

aynen bende de download lar yarıya düştü :(
  • son 2 gun icin sorun arkadaşların servelarındaki problem bende son 1 aydır satışlar 0-1-2 toto loto gibiylen son 1 haftada 0-1-0-1 gibi gidiyor
    dalga gecer gibi. Ama öte yandan bir baska şekilde olaya baktıgımda (fso2fso yasaklanmadan evvel) kankamın aldıgı uyelige arsivimin cogunu
    ajtarmıştım şimdi o uyelikdeki ur leri post ettigimde aynı yerlere nedense bugun sabah beri 4 satış oldu, halbuki
    aynı oyunları kendi uyeligimden attıgımda 5 gundur satış yok. Sanırsam olayı cakozladınız. Fazla lafa gerek yok. Çözüm aslında yukarda bagır bagır bagırıyor ama sorun arsiv taşıma ?????? , artık nasil bi durumsa bu uyeligim resmen buuzzzzz gibi dondu mehter takımından beter 1 ileri 2geri durumda. keşke zamanında kankama tum arsivi taşısaymışım , bu arada özlerimde kimseyi suclamıyor yada ithamda bulunmuyorum sadece bu iş çok garip diyorum, sorun dendigi gibi şifrelenmiş dosyalar degil diyorum ( tum arsivi 1 hafta once sifreden arındırdım), sorun cok fazla filesonic prem uyesi degil diyorum, artık anlayın diyorum, ama acıkca dile getirmeyin ona göre adım atın diyorum.
    Bu işden para kazananlar bana birsey olmaz demeyin 10 ayda 12.000$ kazandım ve aniden satışlarım 1 ayda jilet gibi dustu. Sizede bu loto cıkar
    diyorum kafanızı vurmayın, bu arada CRASH DISK yuzunden binlerce uyenin dosyaları göcmekde, bu yonetimce acıklanmıyor sebep acık, diskler bunca dosyayı kaldırmıyor ve kul yapısı diskler çöküyor. Server yuku azalsın copy almak hızlansın diye yapılan sistem ( makinada tek bir copy var
    md5 i aynı olan dosya copy edilmeyip sadece ona shortcut url cıkarılıyor. ve sonucta ana dosya olan disk ucunca tum url ler birden gidiyor.
    Bana acemi diyenler, kim oldugumu bilmeden yorum yazmayın . Sadece bu sitenin basından beri uyesi olan birinden uyarımı dinleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 29 Nisan 2011; 13:58:18 >

• arşivi başka bir fso hesabına taşımak için fileserve yi kullansak

önce dosyaları fserve ye daha sonra fserve üzerinden tekrar diğer fsonic e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyildizemre -- 29 Nisan 2011; 13:59:22 >
  • 2 uyelik yasak, ben arkadaşın kendi kredi kartıyla aldıgı uyelige url listimi verip
    fso2fso ile taşımasını saglamıştım, keşke tamamını aktarsaymış nerden bileyim yasaklancagını
    2 ci uyelik bana ait degil, arkadaş bana url listini cıkardı (account url list) ,bende kendi uye oldugum
    s,telere post ediyorum. Kazancı %50-50 kırışıcaz, account onun forum ve site editorlugude benden.

bu arada fso2fs artık calısmıyor, cok sorunlu, ayrıca fs2fso zaten sorunlu. Kısacası fso dan dosya almak
    taşımak cok zor, bunun yerine önerim arsivinizi remote yapacaklar, mega-upload arsiv olan bir yer bulup
    oralardan prem uyelikle aktarmak, coook zor daolsa. bu arada 2-3 gunde satış dusuk diye alevlenmeyin.
    benim 1 ay oldu resmen kazancım %90 azaldı (eskiden gunde 8-9 satışdan) bugun 0-1 e satışa indim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 29 Nisan 2011; 14:05:43 >
  • bu sayımlar server yüzünden mi sorumlu sen takip ediyosun ne zaman düzelcek miş
  • benimkisi pek server olayı felan degil, yani asla kimseyi suclamak istemem ama .
    Bu arada yönetimle kuzu kuzu gecinen bazı arkadaşlar gunde 12-15 satışa devam
    ben gibi sorunu acıkca yazan, hatayı acıkca soyleyen oldumuda bugun yukarda bahsettigim oluyor.
    Dogru söyleyen eşşeği kesip sucuk yaparlar
  • Half & Half sistemi başlamış, artık aynı anda hem download hem satışlardan kazanabileceğiz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

son 2 gun icin sorun arkadaşların servelarındaki problem bende son 1 aydır satışlar 0-1-2 toto loto gibiylen son 1 haftada 0-1-0-1 gibi gidiyor
    dalga gecer gibi. Ama öte yandan bir baska şekilde olaya baktıgımda (fso2fso yasaklanmadan evvel) kankamın aldıgı uyelige arsivimin cogunu
    ajtarmıştım şimdi o uyelikdeki ur leri post ettigimde aynı yerlere nedense bugun sabah beri 4 satış oldu, halbuki
    aynı oyunları kendi uyeligimden attıgımda 5 gundur satış yok. Sanırsam olayı cakozladınız. Fazla lafa gerek yok. Çözüm aslında yukarda bagır bagır bagırıyor ama sorun arsiv taşıma ?????? , artık nasil bi durumsa bu uyeligim resmen buuzzzzz gibi dondu mehter takımından beter 1 ileri 2geri durumda. keşke zamanında kankama tum arsivi taşısaymışım , bu arada özlerimde kimseyi suclamıyor yada ithamda bulunmuyorum sadece bu iş çok garip diyorum, sorun dendigi gibi şifrelenmiş dosyalar degil diyorum ( tum arsivi 1 hafta once sifreden arındırdım), sorun cok fazla filesonic prem uyesi degil diyorum, artık anlayın diyorum, ama acıkca dile getirmeyin ona göre adım atın diyorum.
    Bu işden para kazananlar bana birsey olmaz demeyin 10 ayda 12.000$ kazandım ve aniden satışlarım 1 ayda jilet gibi dustu. Sizede bu loto cıkar
    diyorum kafanızı vurmayın, bu arada CRASH DISK yuzunden binlerce uyenin dosyaları göcmekde, bu yonetimce acıklanmıyor sebep acık, diskler bunca dosyayı kaldırmıyor ve kul yapısı diskler çöküyor. Server yuku azalsın copy almak hızlansın diye yapılan sistem ( makinada tek bir copy var
    md5 i aynı olan dosya copy edilmeyip sadece ona shortcut url cıkarılıyor. ve sonucta ana dosya olan disk ucunca tum url ler birden gidiyor.
    Bana acemi diyenler, kim oldugumu bilmeden yorum yazmayın . Sadece bu sitenin basından beri uyesi olan birinden uyarımı dinleyin.

Benim Terabaytlarca verim yok, 3 filehosttada yedekleri tutuyorum ne olur ne olmaz diye. Allah korusun diskcrash olursada toparlanmam 3-5 günü alır. Yedeklerinizi mutlaka başka bir filehostada atın.

• yedek için bence en iyi host RS

unlimited ta yaptı BW daha ne olsun
  • rapidde bu sefer dosya sayısı sınırı varmış öle bişey okumuştum bi yerde 10bin dosyamı ne
  • placeformyhead senin adına cok sevindim.
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.