Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evilboy51

rapidde bu sefer dosya sayısı sınırı varmış öle bişey okumuştum bi yerde 10bin dosyamı ne

eskiden o vardı şimdi var mı bilmiyorum
  • Kullanılan Depolama Alanı: 186.2 GB

Sayılan İndirmeler / $ : 0 / $0 gunluk istatistik alamiyorum. download yapiliyor .sayilmiyor heralde downloadlar?
  • dünden beri çogu siteye giremez oldum , çogu adult sitenine ulaşılamazken en ünlü 3 tanesi ulaşılanilir durumda hala , dün en azından kendi siteme girebilirken şimdi ona da giremiyorum :( , aynı sorunu yasayan arkadaslar varmı baka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

dünden beri çogu siteye giremez oldum , çogu adult sitenine ulaşılamazken en ünlü 3 tanesi ulaşılanilir durumda hala , dün en azından kendi siteme girebilirken şimdi ona da giremiyorum :( , aynı sorunu yasayan arkadaslar varmı baka ?

aynen bende giremiyorum
  • çok kötü oldu ya :(
  • web proxy adreslerinden girip de evden mi giremiyorsunuz ?
  • 2 sayfa önce sordum kimse cevap vermedi rapide nasıl atıyorsunuz dosyaları ben bi türlü beceremedim, iki hesapta premium attığımda 13 kb olarak gözüküyor hepsi, bir yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: statics

2 sayfa önce sordum kimse cevap vermedi rapide nasıl atıyorsunuz dosyaları ben bi türlü beceremedim, iki hesapta premium attığımda 13 kb olarak gözüküyor hepsi, bir yardım lütfen...

Rapid'in kendi programı rapid.share manager ile upload yapıyorum ben sorun yok. hızıda gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

dünden beri çogu siteye giremez oldum , çogu adult sitenine ulaşılamazken en ünlü 3 tanesi ulaşılanilir durumda hala , dün en azından kendi siteme girebilirken şimdi ona da giremiyorum :( , aynı sorunu yasayan arkadaslar varmı baka ?

aynen bende giremiyorum

Telekom kafasına göre erişimi kısıtlayıp , istediği anda açıyor .
    Bazı Wa-rez sitelerine girilemiyor , bir bakmışsın 10dk sonra giriyorsun .
    Çok sinir bozucu bir durum .
    Herhalde deneme yapıyorlar yakında düz ipten çoğu siteye erişimi pat diye yasaklayacaklar .
    tunnel , Proxy çözümleri yine bize yol olarak görülüyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: statics

2 sayfa önce sordum kimse cevap vermedi rapide nasıl atıyorsunuz dosyaları ben bi türlü beceremedim, iki hesapta premium attığımda 13 kb olarak gözüküyor hepsi, bir yardım lütfen...

Rapid'in kendi programı rapid.share manager ile upload yapıyorum ben sorun yok. hızıda gayet güzel

sorumu eksik anlattım remote olayını kasteddim normal bende atıyorum da remoteyi beceremedim bir türlü. fs den rapide

• Filesonic den rapid e remote olmuor boşuna ugrasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

Filesonic den rapid e remote olmuor boşuna ugrasma

teşekkürler KingDwa®F,
  • İstatistik sayfası dünden beri takılı kaldı.
  • satış ben 1 haftada 3 satış oldu, ama bu arada 100 dosya anca silindi. Gunde 2000 silinmeden 100 silinmeye
    silinme oranı 20 kat azaldı kazancda haftada 56 dan 3 e indiyse oda 20 kat azaldı. bURADAN gerzekce bir
    yorum yaratırsak ne kadar cok satış o kadar cok dosya gider, bende haftada 3 satış oldugundan silinmelerde
    azalduı. Bunu bi arkadaş demişti DMCA fasa fiso silinmeler satışlara engel olmak icin diye bu istatiklerimden
    bu acıkca ispat oldu. Satışlar 20 kat silinmelerde 20 kat azaldı . keşke gunde 8 satış olsada gunde 2000 dosya silseler
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

satış ben 1 haftada 3 satış oldu, ama bu arada 100 dosya anca silindi. Gunde 2000 silinmeden 100 silinmeye
    silinme oranı 20 kat azaldı kazancda haftada 56 dan 3 e indiyse oda 20 kat azaldı. bURADAN gerzekce bir
    yorum yaratırsak ne kadar cok satış o kadar cok dosya gider, bende haftada 3 satış oldugundan silinmelerde
    azalduı. Bunu bi arkadaş demişti DMCA fasa fiso silinmeler satışlara engel olmak icin diye bu istatiklerimden
    bu acıkca ispat oldu. Satışlar 20 kat silinmelerde 20 kat azaldı . keşke gunde 8 satış olsada gunde 2000 dosya silseler

Tezine bir destekde ben verebilirim dostum, genelde silinen dosyalarım hep satış olan linkler

• Şu an hiçbir link indirilemiyor. Post attığım forumlardaki diğer üyelerin linkleri de aynı şekilde.
    Allah vere de, konuları çöpe taşımaya başlamasa gerizekalı ölü link botları.

Küfürü yiyince düzeldi. En etkili ilaçtır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Mayıs 2011; 22:05:59 >
  • wjunction korkudan insanlar susar oldular, ama DP de adamlar korkusuz tavuk gibi
    öfkelerini dışa vurumsal şekilde yazıyorlar. Satışlardaki azalma acıkca dile getiriliyor.
    Hatta oha dencek kadar öfke dolu hiddet icerikli mesajlar var.

2 satış oldu bugun hemen 600 dosya uctu 15 dk sonra ALLAH ALLAHH ne tesadufffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 2 Mayıs 2011; 23:08:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

wjunction korkudan insanlar susar oldular, ama DP de adamlar korkusuz tavuk gibi
    öfkelerini dışa vurumsal şekilde yazıyorlar. Satışlardaki azalma acıkca dile getiriliyor.
    Hatta oha dencek kadar öfke dolu hiddet icerikli mesajlar var.

2 satış oldu bugun hemen 600 dosya uctu 15 dk sonra ALLAH ALLAHH ne tesadufffff

Benım satıslardada %50 azalma var acaba genel bı durgunlukmu var piyasada

• ben,m satışlar olduğu gibi duruyor :D
  • remote kapandıktan sonra satışlar çok kötü düştü, bugüne kadar 1 konu bile açmamıştım remote ile, kapanınca artar diye bekliyordum tam tersi oldu
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.