Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qAddAr

Hay ben böyle işin fixedde dururuz lifetime satılır, ppsye geçeriz hep 1 aylık satılır

3 satış var 3de 1aylık gitti 13.8 dolar

Fixedaysanız gidenin hesabını yaparak vakit kaybetmeyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Sen bi' PPD'ye geç o zaman gör şenliği. Normalin 3 katı fazla satış yapmaya başlarsın.

az çok onu kestirebiliyorum dostum zaten alayında hile dolap gırlaaaaaaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Hay ben böyle işin fixedde dururuz lifetime satılır, ppsye geçeriz hep 1 aylık satılır

3 satış var 3de 1aylık gitti 13.8 dolar

Fixedaysanız gidenin hesabını yaparak vakit kaybetmeyin derim

dostum dun fixeddeydim zaten dedım barı bu hafta sale deneyim, denemez olaydım 1 aylık gidiyor hep satıslar..

• beyler bu rakamlar bence zırvalık

1 gunde %15 artış 25000 puan yani 250 tane premium satış demek. Yani arkadaş en az 2500$ kazanırken
    sana verecegi kar oranı %15

bu degerin avantajını saglamak icin gunlluk kazancı icin %15 kazancın 2500$ olması icin kazancınızın
    16666 $ olması kazım. Böylece adama verdiginiz kazancı sizde kazanasınız.

bu resmen puan sömürme ve boylece insanları daha fazla satış yaptırmaya yöneltme.

365 gun voucer code ?= 20000 puan yani 200 satış yaptırmanız lazım Bunu 45$ a satmak size ne kazandırcak.
    200 satışdan o 1800 $ kazancak en az (1er aylık olsa) ve siz ise bundan ancak 45$ kazancaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

beyler bu rakamlar bence zırvalık

1 gunde %15 artış 25000 puan yani 250 tane premium satış demek. Yani arkadaş en az 2500$ kazanırken

bu degerin avantajını saglamak icin gunlluk kazancı icin %15 kazancın 2500$ olması icin kazancınızın

bu resmen puan sömürme ve boylece insanları daha fazla satış yaptırmaya yöneltme.

365 gun voucer code ?= 20000 puan yani 200 satış yaptırmanız lazım Bunu 45$ a satmak size ne kazandırcak.
    200 satışdan o 1800 $ kazancak en az (1er aylık olsa) ve siz ise bundan ancak 45$ kazancaksınız.

Dostum bir şeyi unutuosun , Filesonic zaten bu paraları kazanıyor , sen 250 satış yaptırıyorsun dielim fixed 10 dasın adam sana zaten 2500 dolar veriyor , bide yetmiyor sana ayriyetten puan verip o puanla sana yine ek para kazandırttırıyor , sen hala bunlar zırvalık diosun

iyide bu adam bunu yapmak zorunda deil ki ? Filesonic upload yapan kaç kişi allah için sırf kredisi var diye filesonic paylaşıyor , yada şöyle sorayım bu kredi olayı olmasa kaç kişi filesoniği bırakır ?

zaten kullanan anlaşma paketlerinin iyi olduğundan kullanıyor , yetmiyor adam üstüne karından iyi kötü sana hiç hesapta yokken para veriyor hala beğenmiyorsunuz

• Missions muhabbetiyle puanları kolayca katlayabilirsiniz.
  • Aynen daha ne yapsınlar hafta sonu %25 bonus + kredi olayı.Fileserve'nin sayaçları paslandı ama filesonic arı gibi çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

beyler bu rakamlar bence zırvalık

Adamlar zaten sana paranı veriyor daha ne konuşuyorsun. Paranın yanındada bunu gündemde kalmak için yapıyorlar, azda olsa birşeyler veriyorlar. Öyle bir demişsinki...

• Free member iken depolama limiti var mı ? Bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkyk -- 24 Nisan 2011; 13:43:36 >
  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=48531952&url=sitelinki" data-href="sitelinki">ANAHTARKELİME</a>
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk

Free member iken depolama limiti var mı ? Bir bilginiz var mı?

Yok ama 30 gün indirilmeyen dosyalar silinir.

quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

arkadaslar ben bir forumda imzama sitemin linkini koymak istiyorum , ama kodu bilmiyorum nasıl yapacam hani anahtar kelime gözüküp üzerine basınca siteme giden cinsden , yardımcı olursanız çok sevinirim

Genelde şöyle oluyo bi dene istersen;
    Mesela şu kod Film indir diye gözüküyor tıkladığında orda yazan siteye gidiyor.
    Eğer işe yararsa istediğin gibi değiştirirsin

Film İndir

• saolun arkadaslar @brkkyk ve @anason anason un dediği gibiymiş forumlarda teşekkürler
  • Evet doğru forumlarda direk html kod geçerli olamıyabiliyor.
  • Arkadaşlar bu görev nasıl bitiyor belli bir sayıda satış mı yapmak lazım

Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Arkadaşlar bu görev nasıl bitiyor belli bir sayıda satış mı yapmak lazım

Görevlerin mantığı şu şekilde işliyor. Geçmiş haftaki kazancını %10, %20 , %30 , %40 yada %50 arttırabilceğini düşünüyorsan , sana uygun zorluk seviyesindeki görevi seçiyorsun ve eğer gelecek hafta o yüzdeye ulaşırsanız görevlerin karşılarında yazan miktarda puanı ödül olarak alıyorsun.

• Açıklama için teşekkürler öğrenmiş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Açıklama için teşekkürler öğrenmiş oldum

rica ederim dostum
  • Arkadaşlar haftasonu bonuslarınızı istemeyi unutmayın
  • Linux vps kullanan var mı ?
  • Ödemeler geldi
  • ilk satışımızı yaptık bugün

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.