Şimdi Ara

SHAQ NEDEN FAUL ÇİZGİSİNDE BAŞARISIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yanlışlık oldu galiba....
  • topu elleri arasında tam kavrayamıyor,bunu takım antrenörü birmaçtan sonra açıklamıştı
    quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

sizce shaq neden faulleri atamıyor?
  • sanctus kafayı mı yedin ne işi var bu forumun burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 21 Haziran 2006; 2:56:14 >
  • quote:

sizce shaq neden faulleri atamıyor?

uzunların çoğu iyi serbest atış atamaz fakat shaq ınki felaket:)

Hep pota dibinden atış kullandığı için olabilir. shaq ın biraz geriye gidip potaya bakıp attığı çok nadirdir.faul çizgisini düşünürsek shaq a göre baya uzak
  • birincisi top shaq ın vücuduna göre cok hafif ve ellerine göre de cok kücük.topu kavrayamıyor ve isabet ettiremiyor.ayrıca sadece pota altı syı ürettiği icin bilek şut atma yetenegi yok.ya smacla yada dipten panyaya carptırarak sayı yapar.bu yüzden başarısız
  • ilk olaraka bu topic in burda ne işi oldugunu söyleyen cok bilmiş arkadaşlara sunu söylemek istiyorum,bu konu basketbolun teknik tarafıyla ilgilidir ve ben kimin bu işlerden anladıgını ögrenmek istemiştim
    burası basketbol topiği ve böyle bir topic çok iyi oldu bence
    eger begenmeyen varsa gidip "kim en iyi smaççı,kim en iyi top çalan,kim su,kim bu,kim o" gibisinden topiclere cevap atsın
    konuya gelicek olursak evet Hirotaro ve kısmende kobedodo isimli arkadaşlar doğru söylemiş
    en büyük etken topun ellerine küçük gelmesi tabiki
    evet uzunlar genelde faul veya orta mesafede iyi değildir ama bunun istisnalarıda var(belkide en büyük istisna "Alman mühendislik harikası Dirk" tür
    Shaq Lakers taki ilk yıllarında potadan biraz uzaktanda isabetli sut atabiliyordu ama bunu tek elle yapıyordu
    yine lakers ta oynadıgı ve kariyerinin en yüksek faul yüzdesini tutturdugu sene bi yardımcı koç az da olsa çare bulmuştu ve Shaq o sene faullere daha dik bi açıyla atıyordu,yanlış hatırlamıyorsam o sene % 65 gibi bi yüzde tutturmuştu
    eskiden Ali Özsoy kanal d de maç yorumu yaparken nba de 'küçük elli oyuncular en iyi şutörlerdir" gibisinden bi inanç oldugunu söylemişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Favori mi Faul(Fol) mü?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok basit elleri çok büyük ve aşırı güçlü
  • elleri kocaman herifin top elin içinde kayboluyo
    ayrıca kaslı ve güçlü atarken dengeye getiremiyo topu
  • gücünün ayarı yok topu bi fırlatıyo....
  • quote:

ilk olaraka bu topic in burda ne işi oldugunu söyleyen cok bilmiş arkadaşlara sunu söylemek istiyorum,bu konu basketbolun teknik tarafıyla ilgilidir ve ben kimin bu işlerden anladıgını ögrenmek istemiştim
    burası basketbol topiği ve böyle bir topic çok iyi oldu bence
    eger begenmeyen varsa gidip "kim en iyi smaççı,kim en iyi top çalan,kim su,kim bu,kim o" gibisinden topiclere cevap atsın
    konuya gelicek olursak evet Hirotaro ve kısmende kobedodo isimli arkadaşlar doğru söylemiş
    en büyük etken topun ellerine küçük gelmesi tabiki
    evet uzunlar genelde faul veya orta mesafede iyi değildir ama bunun istisnalarıda var(belkide en büyük istisna "Alman mühendislik harikası Dirk" tür
    Shaq Lakers taki ilk yıllarında potadan biraz uzaktanda isabetli sut atabiliyordu ama bunu tek elle yapıyordu
    yine lakers ta oynadıgı ve kariyerinin en yüksek faul yüzdesini tutturdugu sene bi yardımcı koç az da olsa çare bulmuştu ve Shaq o sene faullere daha dik bi açıyla atıyordu,yanlış hatırlamıyorsam o sene % 65 gibi bi yüzde tutturmuştu
    eskiden Ali Özsoy kanal d de maç yorumu yaparken nba de 'küçük elli oyuncular en iyi şutörlerdir" gibisinden bi inanç oldugunu söylemişti

sanctus sen bu topiği gitmişsin formula 1 kısmına açmışsın.hala aykata uyuyosun.tepkim o yüzdendir.

yani banane bu saçma topicten zaten yazmam böle bi topiğe bi şey .

biraz dikkatli bak nereye yazdığına dikkat et ondan sonra konuş.allahım yarrabim yaa adam bu topiği nereye açtığının farkında değilmiş.dikkat edersen bu topic formula 1 forumundan buraya taşındı.hadi bakıyım daha dikkatli daha dikkatli

• sadrazam kusura bakma farkında değildim gerçekten ancak kullandıgın tabirlere biraz dikkat et istersen
    daha güzel bi şekilde uyarabilirdin değil mi?dahası su yazdıgın son msjı daha düzgün yazabilirdin
    arkadaşlar kusura bakmayın topiği yanlış yere açtıgım için,insanlık hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 21 Haziran 2006; 18:31:19 >
  • şimdi bu senin yaptığın olabilir insanlık halidir yani ben anlayışla karşıladım zaten dikkat edersen ben ilk yazdığım mesaj sırasında bu topic f1 forumundaydı yani orada latife yaptım.yalnız böle çok bilmiş lafını falan kullanırsan olmaz.bak ben gerçekten de çok iyi bilirim nba yi yani shaq ın faulleri atamaması ellerinin küçük ya da büyük olmasından kaynaklanmaz.zamanında 95 draftı georghe mureasan adam 2.32 metre boyundaydı ve shaq ın 2 kafası kadar büyük elleri vardı.ona rağmen yüzde 88 le serbest atış atardı.yani shaq 2002 den 2003 sezonuna geçerken serbest atış yüzdesini yüzde 73 e kadar çıkardı.bunlar değişebilir bir yaz daha az çalışır bir yaz daha çok çalışır serbest atışları.elleri büyük olan serbest atış atamaz diye bir şey yok.elden campbellar ewingler robinsonlar bunlarda iyi atıyolardı.kocaman ellerine rağmen iyi atarlar.yani o çalışmaya bağlı nasıl geliştirdi 2002 den 2003 e kadar o'neal serbest atışları.yani adam şimdi 4 şampiyonluk kazandı az da doygunluğu var az çalışıyo serbest atış o yüzden kötü atıyo.yani iyi çalışsa yine %75 lere gelir.

bak yazmayacaktım buraya şimdi neyse bu istisnaydı.benim bu basketbol forumuna yazmamamın nedeni buraya yazanların çoğu bilmiyor nba i.en kötü yorumlar burada yapılıyor.ben senin açtığın topiğe f1 kısmında açtığın için o lafı söledim.yani sen bunu basketbol kısmında açsan girmem işim olmaz.yanlışlık olmuş ee bizde yanlışını göstermek istedik.yani kötü bi niyetim asla yok.seni rencide etmek te değildi amacım.rencide olduysan kusura bakma.yalnız ben söledim bu basketbol kısmına yazanlar hiç bir şey bilmediği için ben basketbol forumuna bir şey yazmıyorum.bak seni tenzih ediyorum bilgin ne seviyede bilemem.asla seni rahatsız etmek için laf sölemedim.

yalnız bak yine söylüyorum.nba i de tarihini de her takımn tarihin de çok iyi bilirim çoğuna canlı tanık oldum.buradakiler hiç bir şey bilmiyor.bak daha yazmıyorum buraya yanlış anlaşılmayı düzletmek için cevap yazdım bu kısma o yüzden istisna oldu.yani aman sakın ola ki benim nba ve basketbol bilgimi ölçmeye kalkmayın.bilmediğiniz o kadar çok şey var ki.yine seni tenzih ediyorum basketbol bilgin hakkında bir fikrim olmadığı için.ama maalesef her bildiğini sanan gelsin iki dakka da onun ne kadar anladığını göstereyim

umarım derdimi anlatabildim.daha yine yanlış anlaşılma olmadıkça buraya yazmayacam.
    sanctus yine bak sana karşı herhangi bi kastım yoktu umarım anlamışsındır

• Shaq ın elleri hulkıni gibi mubarek topu tek elıyle sıksa patlıycak yanı hem guclu hemde top kucucuk olca doal olarak atamıyo zaten kacırdıgında buyuk bı hızla gerı donuyo yanı cok da hızlı atıyo bunu genelde uzunlar tutturamıyo ve c ler ama uzunlardan dirk,haslem,kg,camby ii atıyo ve clerdende ilgauskas bu ısın ustesınden gelmıs gıbı
  • sadrazzam sende kusura bakma
    senin o msjını yazdıgın zaman bu topiği f1 forumunda actıgımı bilmiyordum ve basketbol forumunda bu topiğe niye böyle bi cvp yazdıgını anlamamıştım o yüzden çok bilmiş tabirini kullandım kusura bakma tekrar
    sanırım bilgin benden cok cok fazla ama bende çok uzun zamandır takip ediyorum nba i,hatta zaman vereyimde yanlış anlaşılmasın ilk kez orlando-houston finalini izlemiştim o zamandan beridir nba i takip ederim
    yanlış anlama bu söylediğimi senden daha cok biliyorum,senden daha iyiyim anlamında yazmadım,forum konusunda haklısın ama benide diğerleri gibi görmeni istemediğim için belirttim bunu
    kusura bakma tekrar,yanlış anlaşılmak istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 21 Haziran 2006; 18:58:34 >
  • ok tamam anlaşma sağlanmıştır
    şimdi madem zaman vermişsin ben 1989 finalleri detroit lakers maçları ile başladım nba ye.1989 dan 2000 yılının sonuna kadar olan bütün maçları kaydettim.şu anda o final maçlarının hepsi 26 tane video kasetimin içinde.arşivim akla hayale gelmeyecek kadar büyük.evde sırf o yüzden özel dolap yaptırdım.ama yine sığmadı.zamanında 1990 yılının başında shell benzin istasyonlarında posterler dergiler satılırdı.onlara almak için uğraşırdık.yorumları okurdum.ben drexler a isiah thomas a magic e larry bird e abdul jabbarın son dönemlerine kevin mchale robert parish bill laimbeer winnie johnson ve michael jordan gibi yeteneklere şahit oldum.şu yazdığım isimlerin çoğunu kimse bilmez burada.2000 yılından sonraki nba yılları en kötü yıllarıdır nba in.tamamen pazarlamaya yönelik ve 13 14 yaşındaki çocukları eğlendirmeye yönelik olmuştur.all star la kezaa 2000 yılından sonrakiler özellikle çok kötüdür.all star arşivim de 1990 ile 1998 yılları (1990 ve 1998 dahil.) nı kapsar.larry bird ün craig hodges ın tim wregler ın 3 lük yarışmaları hepsi var.1991 den o dee brown ın meşhur ''pump it up dee'' yaptığı ve shawn''the reignman'' kemp le kapıştığı smaç yarışmasından tut 1997 de kobe bryant ın kazandığı smaç yarışmasına kadar hepsi var.üstelik posterlerini almak için uğraştığım 1991 smaç yarışmasını hala unutamam.

şimdi şu sölediklerimin adını bilen kaç kişi var.
    neyse yazdıklarımdan da anlamışsındır buralara neden yazmadığımı sanctus.

ben de senin gibi kötü söze karşıyım ve bunun için hep sana destek verecem sanctus

neyse valla bu son yazdığımdır buraya.

• usta benden daha eski oldugunu anlamıştım zaten
    arşivin süpermiş,yazdıgın oyuncuların birçoğunu bilmekle beraber maalesef genelini aktif oyuncuyken izleyemedim
    nba in 2000 li yıllar sonrası için çok haklısın,arada gerçekten saygı duyulması gereken insanlar olmasına ragmen gerçekten pazarlamaya yönelik bi lig haline geldi
    zaten su anda nbade varını yogunu ortaya koyan sayılı adamlarda senin bahsettiğin o muhteşem yıllarda ortaya cıktı(örneğin alonzo,kidd ve su an aklıma gelmeyen başka mükemmel adamlar)
    bu forumdaki çoğu kişi bilmez shawn kempi,scottie pippen ı,hatta manyak dennis rodman ile beyaz pivot luc longley i,hatta üçlük yarışmasına katılan ilk ve tek pivot olan sam perkins i,daha saysak mı be sadrazam bi de chris mullin vardı antremanlarda bile çok nadir smaç yaparmış,jeff hornecek vardı bi basketbolcudan çok halin mulis bi vatandaş görünümündeydi ama çoğu zaman jordan ı o savunurdu.o zamanlar rasheed şimdiki gibi biri değildi sayılı yıldızlardandı.daha cok var aslında sayabilirimde aklıma ilk bunlar geldi.belkide o muhteşem chicago nun 3 şampiyonlugu hala aklımda kazılı oldugu için bunları yazdım
    eklemeden gecemeyeceğim,jason kidd,stephan marbury,kevin johnson,john starks ın kısa boylarına ragmen vurdukları smaçları unutamam
    gerçektende 90ları düşündükçe 2000li yıllar cok sönük kalıyo
    sadrazzam senden ricam bu forumdada yaz cünkü bu forumda senin gibilere çok ihtiyaç var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 21 Haziran 2006; 19:44:17 >

• sadrazzam anlattiklarina katiliyorum ama buradakilerin birsey bilmiyor demen ne demek onu anlamadim.shaq'in atamamasi kimin umrunda bu adama guzel bir pas yapip icerden cok ii atabilir sonucta nba de onun gibi kalibi olan baska bir adam yok(yani durduracak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanmm

sadrazzam anlattiklarina katiliyorum ama buradakilerin birsey bilmiyor demen ne demek onu anlamadim.shaq'in atamamasi kimin umrunda bu adama guzel bir pas yapip icerden cok ii atabilir sonucta nba de onun gibi kalibi olan baska bir adam yok(yani durduracak)

bi de bu çıktı başımıza, megolamanlığa bak
    3 tane oyuncu ismi saymakla ve arşiv yapmakla basketten anlıyo sayılırsanız o da güzel

ben bişey demiyorum artık, bu bölümde yokum bundan sonra, veletlerden sonra bi de megolamanlar çıktı başımıza
  • bu da shaq ın zayıf yönü :)
    bence de arkadaşların söylediği gibi gücünün pek ayarı yok.
    o yüzden atamıyor.
    zaten attığı basketlerin çoğu ya smaç ya da hemen pota altından.
    potadan biraz uzaklaşınca etkisiz kalıyor yani.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.