Şimdi Ara

Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
61
Favori
185.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Özlemişiz, Kevin'in saçlar harika olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • @Shinku Karen gittiğinden beri öyle, yeni çıkan bir şey değil.

Lip'in tüm sahneleri iyiydi bu bölümde, bence bu sezon geçen seneki gibi olmayacak, çok eğlenceli olacak.

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK

• Brennan Kane Johnson & Blake Alexander Johnson

Tiplere bak yeni öğrendim küçük Kid Cudi'lerin iki tane olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 18 Ocak 2015; 1:20:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Brennan Kane Johnson & Blake Alexander Johnson

Tiplere bak yeni öğrendim küçük Kid Cudi'lerin iki tane olduğunu.

Ahahahahahaha
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: arnold_

2 ay kadar önce başladık hatunla, müptelası olduk. şuan 3. sezon 6. bölümdeyiz. korkuyorum hızla bölümleri bitirmekten. zira bitirip de yayınlanmasını beklemeye tahammülüm olmayacak gibi

Eşinle bu diziyi beraber izliyorsan, ikiniz de baya aşmış bir kişilik olmanız lazım.

Niye boyle birsey dediniz merak ettim. Ben guncel takip ediyorum, sevgilim 3.sezonda heralde ben tavsiye etmistim. Bana yetisse beraber izlicez, beraber izlemedik dahada sıkınti olcani sanmiyorum, +18 sahne cokta, turkiyedeki gibide beynine sublimal mesaj atmiyor gibi geldi. Merak ettim niye boyle dedinizi

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

quote:

2 ay kadar önce başladık hatunla, müptelası olduk. şuan 3. sezon 6. bölümdeyiz. korkuyorum hızla bölümleri bitirmekten. zira bitirip de yayınlanmasını beklemeye tahammülüm olmayacak gibi

Eşinle bu diziyi beraber izliyorsan, ikiniz de baya aşmış bir kişilik olmanız lazım.

Niye boyle birsey dediniz merak ettim. Ben guncel takip ediyorum, sevgilim 3.sezonda heralde ben tavsiye etmistim. Bana yetisse beraber izlicez, beraber izlemedik dahada sıkınti olcani sanmiyorum, +18 sahne cokta, turkiyedeki gibide beynine sublimal mesaj atmiyor gibi geldi. Merak ettim niye boyle dedinizi

Normal cinsellik sahnelerini geçtim(GOT, Spartacus, Banshee vs gibi dizileri izledim, niye o kadar sahne var demiyorum yani), aşırı eşcinsel sahneler var ki, cidden insanın gözüne sokuyorlar.Bir de şöyle bir sahne vardı:

Kevin ile Veronica çocuk sahibi olamıyordu, bu yüzden Veronica Kevin'in annesiyle sevişmesini ve ondan çocuk yapmasını istemişti, adam üstünde Veronica ile sevişiyordu, aynı anda da onun annesini yapıyordu, çocuk için, ne amaç uğruna olursa olsun herkesin kaldırabileceği sahneler değil bence, şahsen ben kaldıramadım.

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

quote:

Normal cinsellik sahnelerini geçtim(GOT, Spartacus, Banshee vs gibi dizileri izledim, niye o kadar sahne var demiyorum yani), aşırı eşcinsel sahneler var ki, cidden insanın gözüne sokuyorlar.Bir de şöyle bir sahne vardı:

Kevin ile Veronica çocuk sahibi olamıyordu, bu yüzden Veronica Kevin'in annesiyle sevişmesini ve ondan çocuk yapmasını istemişti, adam üstünde Veronica ile sevişiyordu, aynı anda da onun annesini yapıyordu, çocuk için, ne amaç uğruna olursa olsun herkesin kaldırabileceği sahneler değil bence, şahsen ben kaldıramadım.

O bolumu hatirliyorum, cok absurt sahneler oluyorda kac yasinda insanlariz birsey etki etmiyor.bu diziyi 18- izlemesini gectim,19-20 yasinda olup hala belli olgunlaga erisememis insanlarin izlemesi sakincali ulkemizde.

• Frank i ayakta görmek çok güzel

• Cinselliği Ian'ın gay sahnelerini çekemeyenler trt dizileri izleyebilirler.

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Cinselliği Ian'ın gay sahnelerini çekemeyenler trt dizileri izleyebilirler.

Her türlü sahneleri izliyorum sıkıntı değil ama tırt dediğin diziler nedir merak ettim, mesela Modern Family bizde pek popüler değil ama Shameless'i her türlü tokatlar bence.

quote:

Cinselliği Ian'ın gay sahnelerini çekemeyenler trt dizileri izleyebilirler.

Her türlü sahneleri izliyorum sıkıntı değil ama tırt dediğin diziler nedir merak ettim, mesela Modern Family bizde pek popüler değil ama Shameless'i her türlü tokatlar bence.

lol fail... TRT dizileri diyor hojam

Yoksa yabancı dzilerden henüz "tırt" kategorisine girecek bir diziye denk gelmedim:)

Modern family'i de izliyorum,ancak shameless'ın yeri başka:)

Ian,kevin,carl,lip ve tabiki frank.Chicago,dram ve komedi,oyunculuklar,hiç sıkmaması,bir sonraki bolumu iple çekmem vs.

Tırt değil hocam TRT demek istemiştim

Yoksa yabancı dzilerden henüz "tırt" kategorisine girecek bir diziye denk gelmedim:)

Modern family'i de izliyorum,ancak shameless'ın yeri başka:)

Ian,kevin,carl,lip ve tabiki frank.Chicago,dram ve komedi,oyunculuklar,hiç sıkmaması,bir sonraki bolumu iple çekmem vs.

Trt dizileri ben de izlemiyorum, yerli dizi de izlemiyorum şu an Kardeş Payı dışında, ben de Shameless'i izliyorum ama bayıla bayıla değil dediğim gibi Modern Family, Friends gibi dizileri izlemek bana daha fazla keyif veriyor.

Yabancı dizilerden tırt olanları vardı elbet, sonuçta o kadar dizi var piyasada berbat diziler pek tavsiye edilmez, o yüzden haberdar olmamamız ve izlememiz normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 18 Ocak 2015; 20:42:01 >
    Steam: kacakmazot
    BattleTag: korde#1964
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

2. bölümün 720p'sini bulamadım hiç biyerde normal LOL var ama 720p versiyonu yok

Torrent sitelerinde var ama dizi izleme sitelerini bilmiyorum, çünkü oralardan hiç izlemiyorum.

quote:

2. bölümün 720p'sini bulamadım hiç biyerde normal LOL var ama 720p versiyonu yok

Torrent sitelerinde var ama dizi izleme sitelerini bilmiyorum, çünkü oralardan hiç izlemiyorum.

bende ****le kick-ass'e baktımda 2sindede yok zamundada yok siz nerden baktınz ?
    BattleTag: korde#1964
  • quote:

quote:

quote:

bende ****le kick-ass'e baktımda 2sindede yok zamundada yok siz nerden baktınz ?

Zorrentday'e baktım, hatta bölüm inmek üzere.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.