Şimdi Ara

Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.658
Cevap
62
Favori
183.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz hüzünlü bir final oldu.

En sevdiğim karakter de şu evden çıkamayan kadın oldu. Çok masum yav
  • Herşeyiyle 10 numara bir sezon finali

En başta neredeyse tüm bölümün adamı olan Frank Gallagher ı saygıyla anıyorum

Bardaki saçma sapan irade konuşmaları bitirdi beni gülmekten

Lip e acıdım.Çok çok çok zor bir durum.

Fiona yine bencillik yapamadı.Ama iyi de oldu.Sanırım Steve karakteri diziden ayrılacak.

Ian için doğru yolu bulur inşallah felan dedik gitti Fionaya da açıkladı velet

Birde bu Amerikan kültüründeki Seni Seviyorum sözünün büyüklüğünü anlayamıyorum.Seni seviyorum demek evlilik teklif etmek gibi birşey yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Herşeyiyle 10 numara bir sezon finali

En başta neredeyse tüm bölümün adamı olan Frank Gallagher ı saygıyla anıyorum

Bardaki saçma sapan irade konuşmaları bitirdi beni gülmekten

Lip e acıdım.Çok çok çok zor bir durum.

Fiona yine bencillik yapamadı.Ama iyi de oldu.Sanırım Steve karakteri diziden ayrılacak.

Ian için doğru yolu bulur inşallah felan dedik gitti Fionaya da açıkladı velet

Birde bu Amerikan kültüründeki Seni Seviyorum sözünün büyüklüğünü anlayamıyorum.Seni seviyorum demek evlilik teklif etmek gibi birşey yav.

Hele bir de Lip'in Frank'in üstüne işeyip de Frank'in üstünden buhar çıkması ve gülmesi beni bitirdi
  • indiriyorum
  • az once ben de ızledım.yorum yapmaya gerek bırakmayan bır bolum olmus

• Steve ayrılıyor mu yahu? Ne aptal polismiş bu abi sıçtı batırdı resmen aşkı :S
  • Nasıl beklenecek 9 ay bilmiyorum.

Karen'ın babası gerçekten attı mı kendini ? Attıysa aralarından tek delikanlısı o çıktı

Steve gidiyor sanırım.Karenden nefret ettim

Bakalım polisle fiona birleşecek mi

O evden çıkmayan kadın garip yahu hiç bir şeyden haberi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 29 Mart 2011; 4:35:25 >

• Garip bir final oldu. En çok Lip'in haline üzüldüm, seviyordu la kızı.
  • Genelde Ingiliz remake dizilerini izlemiyorum ama orjinalinin hatrina izleyeyim dedim gercekten cok kaliteli olmus. Frank'i oynayan adam komedi ya ona da helal olsun. Orjinalindeki Frank'den daha cok tuttum resmen adami.

Guzel bir ilk sezon olmus. 2. sezonu bekleyecegiz artik.
  • Ben ilk bölümü izlemiştim ilk çıktığında..biraz bayık gelmişti.. Sonradan toparlıyor mu sezon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Ben ilk bölümü izlemiştim ilk çıktığında..biraz bayık gelmişti.. Sonradan toparlıyor mu sezon?

Bana ilk bölümde bayık falan gelmemişti ama sonrasında dahada güzelleşiyor bence izlemelisin.

Sezon finalide güzeldi.

Anlamadığım nokta kızın babası gerçekten gölemi atladı.Atladıysa yazık etti kendine daha Franki dövemeden
  • Mükemmel bir sezon finaliydi.

Öncelikle,Lip'e yazık oldu.
    Karen ayrı bir problemli.
    Karen'ın babası harbiden attı kendini.
    Steve herhalde çıktı diziden.
    Amy Smart kalıcı olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharismaBoy

quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Ben ilk bölümü izlemiştim ilk çıktığında..biraz bayık gelmişti.. Sonradan toparlıyor mu sezon?

Bana ilk bölümde bayık falan gelmemişti ama sonrasında dahada güzelleşiyor bence izlemelisin.

Sezon finalide güzeldi.

Anlamadığım nokta kızın babası gerçekten gölemi atladı.Atladıysa yazık etti kendine daha Franki dövemeden

Teşekkürler..
  • Herkes izlemiş yahu , Dün izleyemedim ama bugün kesin izleyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Herkes izlemiş yahu , Dün izleyemedim ama bugün kesin izleyeceğim..

Bende izlemedim bugün izlicem
  • Abi nerden hatırlıyorum bu Frank Gallagherı diye düşünüyordum Wild Hogs dan mış

Orada da makaraydı
  • bi bölümünü tvde izledim, bide hakkında haber okumuştum.Babamda övmüştü bu diziyi, 30 gb OZ iniyo, o insin direk bunu indircem.
  • Keşke bizi merakta bırakacak bir sonla bitseydi (: Dizi öyle süper sürükleyici 9 ay beklenecek bir dizi değil bence. Zamanı geldiğinde elimizde başka diziler olmazsa indirir izleriz,çerezlik bir dizi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Keşke bizi merakta bırakacak bir sonla bitseydi (: Dizi öyle süper sürükleyici 9 ay beklenecek bir dizi değil bence. Zamanı geldiğinde elimizde başka diziler olmazsa indirir izleriz,çerezlik bir dizi :))

Ben öyle düşünmüyorum.Dizi gayet sürükleyici güzel bir dizi.9 ay boyunca her dakika bunu mu düşünücem tabi ki hayır. Bir Dexter ı beklediğim gibi beklemem ama yine de özlerim Shameless ı.Çıktığında da gayet mutlu olurum
  • Az önce izleyebildim, Harika bir sezon finaliydi. İkinci sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.