Şimdi Ara

Shaman Garip Macro Sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullandıgım macro

#showtooltip
    /target mouseover
    /cast Unleash Elements

Bu tuşu mouse 3. tuşa{scroll tuşu yada orta tuş ne haltsa) atadım. Sorunum Blizzard raid frame de mouse ile kime tıklarsam tıklayayım atmıyor. Ancak mouseover raidframe in üzerinde değilse ya bana atıyor yada mouseoverun ucunda biri varsa ona atıyor. Raid frame üzerinde kesinlikle çalışmıyor.Bunun çözümünü arıyorum. Macro mu yanlıs ney yanlıs ne sacma bir olay yaw :) Yardımcı olabileceklere teşekkürler.

• Raid frame üzerinde de tıklaman değil,üzerine imleci götürmen gerekli diye hatırlıyorum.
  • Biraz baktım blizzard forumlarınada raid frame mouse click kabul etmiyormuş. Klavyeden bir şeye atarsan olurmuş. Bunu sadece raid frame kabul etmiyormuş oyunda. Clique diye bir add on bu sorunu çözüyormuş sanırım ama yine de araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakaLLi00

Selamlar Herkese,

Kullandıgım macro

#showtooltip
    /target mouseover
    /cast Unleash Elements

Bu tuşu mouse 3. tuşa{scroll tuşu yada orta tuş ne haltsa) atadım. Sorunum Blizzard raid frame de mouse ile kime tıklarsam tıklayayım atmıyor. Ancak mouseover raidframe in üzerinde değilse ya bana atıyor yada mouseoverun ucunda biri varsa ona atıyor. Raid frame üzerinde kesinlikle çalışmıyor.Bunun çözümünü arıyorum. Macro mu yanlıs ney yanlıs ne sacma bir olay yaw :) Yardımcı olabileceklere teşekkürler.

evet cursoru ekrandan adamın üzerine götürmen lazım raid frame'e değil.. böyle frame'e clickleyerek unleash yapmak istiyoran healbot kur.. orada middle butona unleash elements ekle.. catır catır atarsın

• mouseover yazmışsın adama tıklaman önemli değil. O sırada mouse imleci kimin üstünde ise ona atar. yani orta tuşa atamışsın ama o sırada birine tıklamak yerine sadece onun üstüne götür, adamın üstünde tut.
  • Tamamda adam 40 kişilik bir sha raidinde istediği adamı nerden bulacakta imleci götürüp atacak. Tabi ki raid frame üstünden atması gerekiyor (zaten target alma gibi bir derdi yok) ancak raid frame mouse tuşları ile atılan mouseovera izin vermiyormuş. Klavye tuşları ile izin veriyor. Bencede en kesin çözüm vuhdo,healbot,clique gibi add onlar..
  • O değil de bu makro biraz tuhaf geldi bana.
    Şimdi bu makroya bastığında imlecin ucundaki hedefi targete alır; almaz mı? Böyle olunca "mouseover" makrosu olmaktan çıkar bu?

Doğrusu;
    "/cast [@mouseover] unleash elements" şeklinde olmalı bildiğim kadarıyla

EDIT: anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 20 Aralık 2012; 13:17:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevap veren herkese teşekkürler.Clique denedim.Onda da olmuyor orta tuş :) yani macroyu ekliyosun ama raidframe üzerinde çalışmıyor.O tuşta kullanabilsem işim baya kolaylaşacaktı. Aslında vuhdo görünüş felan olarak hosuma gidiyor ama ayarlaması dert.Şimdi yeni bi tuş atayacaz.
  • quote:

Cevap veren herkese teşekkürler.Clique denedim.Onda da olmuyor orta tuş :) yani macroyu ekliyosun ama raidframe üzerinde çalışmıyor.O tuşta kullanabilsem işim baya kolaylaşacaktı. Aslında vuhdo görünüş felan olarak hosuma gidiyor ama ayarlaması dert.Şimdi yeni bi tuş atayacaz.

kendi adamına unleash atmak istedigine göre healersin.. ve sana healbot önerdik ? daha ötesi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Cevap veren herkese teşekkürler.Clique denedim.Onda da olmuyor orta tuş :) yani macroyu ekliyosun ama raidframe üzerinde çalışmıyor.O tuşta kullanabilsem işim baya kolaylaşacaktı. Aslında vuhdo görünüş felan olarak hosuma gidiyor ama ayarlaması dert.Şimdi yeni bi tuş atayacaz.

kendi adamına unleash atmak istedigine göre healersin.. ve sana healbot önerdik ? daha ötesi varmı?

Var tabi vuhdo :) Biri de gelir grid der :) Ama görüntü olarak da kullanım olarakda en iyisi vuhdo gibi geliyor bana. Gerçi healbottan çok farkı yoktur ama eskiden heal bot kullanan arkadaşım range dışındaki adamın ne tarafta olduğunu ve kaç yard uzakta olduğunu healbotta olmadığını söylüyordu. Bu bile vuhdo kullanmak için yeterli bir sebep. Range dışındaki adamı direk vuhdo üzerinden takip edip o tarafa doğru koşmak için (sinestra fightında mecbursun böle bişeye). Tabi yeni heal botlarda o da olabilir bilemicem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.