Şimdi Ara

shakhtar donetsk ne yapmış öyle vay vay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adamlar bütün football manager wonderkidslerini toplamış bundan 9 yıl önce ukraynaya gitmiştim bu takım bildiğiniz köy takımıydı ülkede hiç bir popüleritesi ve bir taraftar gücü yoktu avrupada zaten hiç mi hiç adı sanı yoktu ama şimdi adamlar 40 a oyuncu satıyor her yıl cl de oynuyor büyük adamsın lucescu



  • quote:

    Orijinalden alıntı: il buono 10

    adamlar bütün football manager wonderkidslerini toplamış bundan 9 yıl önce ukraynaya gitmiştim bu takım bildiğiniz köy takımıydı ülkede hiç bir popüleritesi ve bir taraftar gücü yoktu avrupada zaten hiç mi hiç adı sanı yoktu ama şimdi adamlar 40 a oyuncu satıyor her yıl cl de oynuyor büyük adamsın lucescu

    Türkiye gibi değil ki teknik adama saygı var güven var arkadan çukur kazmak yok yalan haberler yok. Lucescu zaten kalitesini ispatlamış biri ortamda uygun olunca sonuç bu oluyor.
  • Shakthar ın başkanı abramovic ten daha zengin hatta dünyanın en zengin kulüp başkanı diye biliyorum yani isteseler daha uçuk paralarda verebilir ama adam işi biliyor altyapıya yatırım yapıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucescu kaç yildir gôrevde bi bakib bakalim .biz telefon açmadi diye td kovarsak daha çok bekleriz istikrari.

    biz terimle bile 1 yil yaparken manciniyle niye 3 yil yapti başkan hani kurumsallik .ayni görev yapicaklat .birine neden 1 de diğerine 3.

    biz den bi halt olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fm 2012 oynarken shaktarı almistim. 100 milyon butce verdiler kafadan. Ve alt yapida oyle oyuncular vardi ki anlatamam. Dario Srna yi 40 milyona sattim yerine Gokhan Gonulu aldim 25 milyona. Bi kac mac oynattim iyi olamadi. Alt yapidan Bogdan Butkoyu cikardim koydum sag beke ben oyle sag bek gormedm.

    Bu en basit ornek.

    Ayrica ligde Dynamo Kievden baska zorlu rakip yok.

    Onun disinda metalist ve dnipro maclarinda taraftar heyecanlanuor azcik. Kalan maclarda hep 4-5-6 attim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucescu gibi Ferdusun gibi hocan varsa ömür boyu çalışırısın.. Ama her hocalıktan nasibi almamış adamlar ömür boyu çalış ömür boyu sefil olursun.. O oyuncuları tavsiyede eden Luce.. Niçin adam futboldan ve futbolcudan anlıyor.
  • Rinat Ahmedov

     shakhtar donetsk ne yapmış öyle vay vay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.