Şimdi Ara

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe 3. Ön Eleme 2. Maç 5 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 21.45 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
6
Favori
41.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takım hazır değildi , shaktar 10 senedir cl de zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

Yüzünüz hiç gülmeyecek bu daha başlangıç çıkacak acısı 2010-2011 şampiyonu TRABZONSPOR!!!

Kabak tadı vermeye başladı bu konu da.

Fenerbahçe'nin ah aldığını zannediyorsunuz; ama o sezondan sonra iki takımın yaşadıklarına bakılırsa Trabzonspor'un hâli çok daha kötü. Kaostan çıkmadı burnunuz. Ne idüğü belirsiz bir başkanınız var. Ne ligde, ne Türkiye Kupası'nda ne de Avrupa'da başarınız yok.
  • Dün akşam ilk defa fenerbahçe'yi izledim ama hayal kırıklığı oldu benim için, beklediğim gibi oyun sergileyemedi. Benim dikkatimi çeken bir kısım var oda fenerbahçede oyunu öne taşıyacak forvetleri pozisyona sokacak top saklayacak ve pozisyon yaratacak olan bir oyuncunun olmaması yani dün sahada 3 tane orta saha vardı bunlardan 2 tanesi (meireles - souza) defansif özelliği fazla olan bu iki adam abi hiçmi fenerbahçe yönetimi görmüyor bu orantısızlığı bu iki isim fark yaratacak bir oyuncu değil fernandao gibi van persie gibi adamları pozisyona sokabilecek pasları atacak adamlar değil bunlar bunlar defansif yönlü defansta hızlı topu alıp 10 numaraya teslim etmesi gereken ön libero abi bunları bu defanstan aldığı topu kime verecek ? Diego mu ? yok abi olmaz böyle diego bu sınıfta bir adam değil kesinlikle bu adam ayarında türkiyede çok top oynayan var salih uçan bile bundan daha iyi performans sergilerdi dünkü maçta. benim fikrim kesinlikle iyi bir ofansif orta saha kilit adamı almak kesinlikle yeni bir Alex şart bu sağlandığı takdirde takım oynamaya başlar bir galatasaraylı olarak düşüncem bu yönde....

• Transferlerden sonra Lig kalitesi,Taraftar kitlesinin seviyesi yükselir dedim.Lig TV almaya niyetlendim.
    Taşıma suyla değirmen dönmüyormuş.Ver elini Premier Lig La Liga.Bolca küfürleşin.Avrupaya gelince de mum gibi olursunuz.
    Kendi liginizde hakem federasyonla şampiyon olursunuz sevinirsiniz.Biribirinize hava yaparsınız.Takım ayırmıyorum...
  • deplasmanda çift forvet oynadık yav adam ilk maçtan hiç ders çıkarmamış delirtti beni, orta saha YOK takımda, defans ve forvet var sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

O değilde rvp niye girmedi oyuna ya haftalardır alışamadı oyuna girebilecek kadar. Neymiş hazır değilmiş sanki as takımımız çok hazırda ondan 3 gol yedik

Sakattı hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nani'nin ortasında Bruno Alves'in vurduğu kafa topu kaleye paralel gitti Kjaer dokunamadı. Bence kırılma noktasıydı gol olsa farklı olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şak şak şak şak şaktarrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Kjaer a kazık diyen futbol konuşmasın.

8 milyonluk kazık hemde az buz değil egemen i kadroda tutup o 8 milyon u ortasahaya harcansa daha mantıklı değilmi ?

Adam resmen kağnı gibi neyini beğeniyorsunuz.
  • İlk maçtan beri söylüyorum 4-2-3-1 oynamamız gerekir diye orta saha yol geçen hani oldu. Herzaman söyledim yine söylüyorum Fernandao Süper Lig topçusu Şampiyonlar Ligi ayarında değilde ileride nerdeyse top bile tutamadı tuttuklarını da rakibe teslim etti. Fernandao'yu koy Süper Ligde oynasın ama Şampiyonlar Ligi seviyesinde asla verim alamazsınız. Son olarak biz Avrupa'da acayip şanssız bir takımız Galatasaray'da ki şansın yarısı yok biz de adamlar Schalke'yi 90 dakika sahalarından çıkamamalarına rağmen Schalke'nin sayısız pozisyonları değerlendirememesi nedeniyle elediler. Biz de ise tam gol pozisyonları buluyoruz maçta üstünlüğü ele almışız adamların defans çıkarmak için ileriye vurduğu top penaltıyla sonuçlanıyor işte bu kadar şanssız bir takımız.
  • Sâwyer kullanıcısına yanıt
    hocam iş hayatında bilirsiniz profesyonellik kavramı vardır.İşinde iyi olmak isteyen araştırır bulur soruşturur ve yükselir.Futbolda da böyledir.Birçok yıldız ve başarılı futbolcu antremandan bağımsız çeşitli fiziki ve teknik çalışmalar yapar.Bunu da hocalarından yada kondisyon ekibinden aldıkları programlada yada kendilerini özel antrenör tutarakda yapabilirler milyonlar alıyorlar
    Yılmaz vural bir Röportajında "Almanyada araştırıp hazırladığım çalışam sistemini uygulayamıyorum.Oyunculara yükleme yapamıyor çünkü antreman programını kaldıramıyorlar bu ağırlıgın altında 3-5 oyuncu ancak çıkabilir mecburen çalışmayı hafifletiyoruz oda etkisini gösteremiyor"
    ne kadar şovmen artist vs diye dalga geçilsede adam teşhisi koymuş çözüm yabancı sınırı yokken kısa vadede yüklemeyi kaldıracak oyuncularla sözleşme imzalamak uzun vadade altyapı için adam akıllı çalışma programı hazırlayıp oyuncu yetiştirmek.Kaldıramıyor mu antreman programını? yol ver gitsin ne kadar tekniği gelişmeye açıkda olsa koşamayan adamı ne yapacaksın?
    birçok takımımız bunu atlıyor tekniği iyi olsunda yüklemeyle kondisyon sağlarım diyor.Olmuyor işte herif 2 hafta ara versen salıyor kendini göbek bağlıyor koşamıyor tıkanıyor.Ve takımalrımız bu çöplere milyonlar döküyor senin benim paramı döküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Tamam sen bizi desteklemeye devam et o zaman ben feneri desteklemiycem. Ki bu kimseyi ilgilendirmez

Goren de o takimi tut dedim zannedecek.Merak etme bende cok hayran degilim takiminiza ama yine de olsun seviye dusmesin.Tartismaya gelmissin belli zaten fenerlilerin konusunfa ne isin var.Amacin ortaligi karistirmak kizistirmak.Sen bu kafaya devam kardesim.İncittiysem kusura bakma sidik yaristiramayacagiz.

• Sonunda kulübe de put gibi dikilmek yerine maçın her anında içinde olan, gözlemleyen bir hocamız var, arzulu iştahlı tıpkı biz taraftar gibi ve yıllardır istediğimiz Hücum oyununu seven bir hoca var yani ilk defa tam istediğimiz gibi bir hoca var kenarda. Ona güvenelim ve zaman tanıyalım. Bir iki transfer daha gelip uyum sorunu ortadan kalktığı an Show başlayacak UEFA Avrupa liginde başarı + nisanda ligi bitiren bir Takım oluruz.

• Çok erken elendik be. UEFA kupasında Fenerbahçe'den en az çeyrek final bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Bana laf atan sendin. Hadi uza şimdi

Lutfen siz onden buyrun bir gsli olarak :-)
    Biliyormusun dostum tam tipik gslisin.Benimde cevremde cok gsli var arkadaslar babam kardesim ama hic biri senin kadar acik sozlu degildi.Bende sizi sevmiyorum abi ama yinede destekliyorum avrupada.Sonucta turk takimi abi.Ligdeki rekabeti senin gibileri yuzunden hep baska yone cekiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Sonunda kulübe de put gibi dikilmek yerine maçın her anında içinde olan, gözlemleyen bir hocamız var, arzulu iştahlı tıpkı biz taraftar gibi ve yıllardır istediğimiz Hücum oyununu seven bir hoca var yani ilk defa tam istediğimiz gibi bir hoca var kenarda. Ona güvenelim ve zaman tanıyalım. Bir iki transfer daha gelip uyum sorunu ortadan kalktığı an Show başlayacak UEFA Avrupa liginde başarı + nisanda ligi bitiren bir Takım oluruz.

Şaktar deplasmanına Sow-Nani-Diego-Fernandao ile çıkan hoca hücum falan oynatıyor diyemeyiz.Şuursuz daha uygun bi tabir.Yerde yatan adamı kolundan tutup kaldırmaya çalışan hoca da "maçın her anında içinde olan, gözlemleyen bir hoca" değil olsa olsa amatör bi hoca olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

hocam iş hayatında bilirsiniz profesyonellik kavramı vardır.İşinde iyi olmak isteyen araştırır bulur soruşturur ve yükselir.Futbolda da böyledir.Birçok yıldız ve başarılı futbolcu antremandan bağımsız çeşitli fiziki ve teknik çalışmalar yapar.Bunu da hocalarından yada kondisyon ekibinden aldıkları programlada yada kendilerini özel antrenör tutarakda yapabilirler milyonlar alıyorlar
    Yılmaz vural bir Röportajında "Almanyada araştırıp hazırladığım çalışam sistemini uygulayamıyorum.Oyunculara yükleme yapamıyor çünkü antreman programını kaldıramıyorlar bu ağırlıgın altında 3-5 oyuncu ancak çıkabilir mecburen çalışmayı hafifletiyoruz oda etkisini gösteremiyor"
    ne kadar şovmen artist vs diye dalga geçilsede adam teşhisi koymuş çözüm yabancı sınırı yokken kısa vadede yüklemeyi kaldıracak oyuncularla sözleşme imzalamak uzun vadade altyapı için adam akıllı çalışma programı hazırlayıp oyuncu yetiştirmek.Kaldıramıyor mu antreman programını? yol ver gitsin ne kadar tekniği gelişmeye açıkda olsa koşamayan adamı ne yapacaksın?
    birçok takımımız bunu atlıyor tekniği iyi olsunda yüklemeyle kondisyon sağlarım diyor.Olmuyor işte herif 2 hafta ara versen salıyor kendini göbek bağlıyor koşamıyor tıkanıyor.Ve takımalrımız bu çöplere milyonlar döküyor senin benim paramı döküyor

Noktasına kadar katılıyorum. Bize teknikmiş, taktikmiş, sistemmiş geçicen sen onları önce futbolcu lazım araya 1 tane tribünlerin gazını alacak teknik oyuncu koyarsın ona kimsenin sesi çıkmaz. Ama bizdeki davarlar bırak programı mrogramı antrenman yapmamak için hoca yollatıyor. Ondan sonrada niye yenildik? Hepsi birbirini suçluyor.

Yalan yok bu sene mücadeleci ve güçlü takım kurduk ama yılmaz hoca doğru söylüyor, türkiyede adam daha ayakta duramıyoki sen bunun neresine kondisyon yükleyeceksinde 90 dk koşturacaksın. Real madrid neden büyük yıldızları çerçöp gibi dağıtıyor? Bakıyor antrenman sistemini kaldıramıyor işe yaramayacak direk şutluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Sonunda kulübe de put gibi dikilmek yerine maçın her anında içinde olan, gözlemleyen bir hocamız var, arzulu iştahlı tıpkı biz taraftar gibi ve yıllardır istediğimiz Hücum oyununu seven bir hoca var yani ilk defa tam istediğimiz gibi bir hoca var kenarda. Ona güvenelim ve zaman tanıyalım. Bir iki transfer daha gelip uyum sorunu ortadan kalktığı an Show başlayacak UEFA Avrupa liginde başarı + nisanda ligi bitiren bir Takım oluruz.

Şaktar deplasmanına Sow-Nani-Diego-Fernandao ile çıkan hoca hücum falan oynatıyor diyemeyiz.Şuursuz daha uygun bi tabir.Yerde yatan adamı kolundan tutup kaldırmaya çalışan hoca da "maçın her anında içinde olan, gözlemleyen bir hoca" değil olsa olsa amatör bi hoca olur.

Hucum futbolunu seven ve taraftarina bunun sozunu veren bir hoca. Yaptigi belki kotu sonuclar dogurdu ama yeni takim ve yeni bir hocanin bunlari yapmasi anormal birsey degil deneme yanilma yontemiyle bulacak dogrusunu. Bekara kari bosamak kolay dimi? Adamin kolundan tuttu diye amatormu oldu? Yerdeki oyuncu hem saha disindaydi oyunu sogutmaya calisiyor ve en onemlisi Dopingli bir futbolcu! Belliki hocamizinda sinirlerini bozmus. Bu hareketi onu amator yapmaz. Orada bir amatorluk varsa hakemin amatorlugudur nebir uyari ne baska birsey vermeden direk yolladi hocayi bu etikmi? Yada 5dk icinde butun guvenligin oraya toplanmasimi. Turk seyircisi olarak birine camur atmak birini kotulemek cok kolay bir is Fenerbahcenin zaten cok bi sansi yoktu dusunsene sen kardesin babanin neler yapabilecegini biyere gittiginde nasil davranacagini bilirsin ama yeni tanismis iki kisi bir ortamda nasil davranacaklarini kestiremez. Oyuzden bir macla kimse ne amator olur nede kotu olur herseyin bir zamani var.

• quote:

Orijinalden alıntı: XEelia

Ulan yarıldım ya

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

O değilde rvp niye girmedi oyuna ya haftalardır alışamadı oyuna girebilecek kadar. Neymiş hazır değilmiş sanki as takımımız çok hazırda ondan 3 gol yedik

Hazır takımı çıkarıp 3 yediysek hazır olmayanları benim gözüm görmesin.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.