Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ali_emre

Arladaşlar oyunun akıcılığı nasıl söylermisiniz.Artık grafiğide bıraktım buna önem veriyorum

ilk önce oynadığım oyunları yazayım: Ko l2 Sro rappelz ragnarok. Ko da ki pvp yi hiç bi oyunda bulamadım. cz de ki akşın 7/24 sürü bu coğu oyunda yok. genelde haftada 1 yada 2 kere yapılan kale savasları oluyo. ve playerler arasında vs ler oluyo. bu yüzden Ko haric pvp si saran oyun cıkmadı. Sro ap ayır bi oyun mantığı cok farklı. rappelz tamamen petler üzerine yapılmış oda pek sarmadı bi yerden sonra. aradağım oyun grafikleri ve ceşitliliği ko dan fazla ve ii olan. ve sürekli pvp yapabilceğim akşın yaratabilceğim bi oyundu. shaiyada hepsi mevcut. 2 taraf ( karanlık ve aydınlık) her tafafın 2 ırk seceneği. her ırkın 3 tane clası. ve classlar içinde değişik silah kullanma imkanı. + olarak statları manual dağıtma. böylece oyun cok ceşitlenmiş dallanmış budaklanmış oluyor. ex kasması eğer solo bi charın ve ii statların bide 1-2 güzel itemin oldunmu sorun değil. eğer mage yada healersan sürekli partyler var. cok kolay party bulunuyor. + olarak dungeonlar var burada hem item hem para kasabiliyorsun + olarak guzel exte gelior.
    pvp işi ise her lvl göre pvp var. ama yinede her lvlde pvp ye gitmemik lazım. ilk pvp 1-15 arası buraya lvl 10 gidersen harcanırsın. 2. pvp 20-30. burayada 27 den sonra gitmeni öneririm. ondan sonrakide 1-60 arası burayada 55+ iken gitmende fayda var. arada kalan lvl lari görevleri yaparak. ki oyunda 1000 görev olduğu söleniyor.illa yapcak bişiler cıkıyor yane.exten sıkıldıysan git zindanalara bi party bul kendine akşına aynen devam et.
    1 haftadır oynuyorum oyunu lvl 22 lvl 30 2 charım oldu. finalller gelmese 50 olup Hm ye gecmiştim. finallerden sonra non stop ex.oynadığım 1 hafta boyunca oyun 1 gram bile sıkıntı vermedi. şauna kadar oynadığım en ii oyun. daha 2 aylık bi oyun ama gelecek var.

• quote:

Orjinalden alıntı: cristoferrobin

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Arladaşlar oyunun akıcılığı nasıl söylermisiniz.Artık grafiğide bıraktım buna önem veriyorum

ilk önce oynadığım oyunları yazayım: Ko l2 Sro rappelz ragnarok. Ko da ki pvp yi hiç bi oyunda bulamadım. cz de ki akşın 7/24 sürü bu coğu oyunda yok. genelde haftada 1 yada 2 kere yapılan kale savasları oluyo. ve playerler arasında vs ler oluyo. bu yüzden Ko haric pvp si saran oyun cıkmadı. Sro ap ayır bi oyun mantığı cok farklı. rappelz tamamen petler üzerine yapılmış oda pek sarmadı bi yerden sonra. aradağım oyun grafikleri ve ceşitliliği ko dan fazla ve ii olan. ve sürekli pvp yapabilceğim akşın yaratabilceğim bi oyundu. shaiyada hepsi mevcut. 2 taraf ( karanlık ve aydınlık) her tafafın 2 ırk seceneği. her ırkın 3 tane clası. ve classlar içinde değişik silah kullanma imkanı. + olarak statları manual dağıtma. böylece oyun cok ceşitlenmiş dallanmış budaklanmış oluyor. ex kasması eğer solo bi charın ve ii statların bide 1-2 güzel itemin oldunmu sorun değil. eğer mage yada healersan sürekli partyler var. cok kolay party bulunuyor. + olarak dungeonlar var burada hem item hem para kasabiliyorsun + olarak guzel exte gelior.
    pvp işi ise her lvl göre pvp var. ama yinede her lvlde pvp ye gitmemik lazım. ilk pvp 1-15 arası buraya lvl 10 gidersen harcanırsın. 2. pvp 20-30. burayada 27 den sonra gitmeni öneririm. ondan sonrakide 1-60 arası burayada 55+ iken gitmende fayda var. arada kalan lvl lari görevleri yaparak. ki oyunda 1000 görev olduğu söleniyor.illa yapcak bişiler cıkıyor yane.exten sıkıldıysan git zindanalara bi party bul kendine akşına aynen devam et.
    1 haftadır oynuyorum oyunu lvl 22 lvl 30 2 charım oldu. finalller gelmese 50 olup Hm ye gecmiştim. finallerden sonra non stop ex.oynadığım 1 hafta boyunca oyun 1 gram bile sıkıntı vermedi. şauna kadar oynadığım en ii oyun. daha 2 aylık bi oyun ama gelecek var.

KO ile aynı PvP tarzı Ultima On-Line, RF On-Line ve WOW'da mevcut. Grafik olarak içlerinde kötü olan tek oyun Ultima On-Line ama oda malum bu oyunların babası.

• quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

Kardeş kusura bakmayın ama betadayken MMORPG oyun oynamak pek mantıklı değil. Full sürüme geçtiklerinde bütün charlar ve emekler boşa gidecek çünkü. Zamanında bu tür oyunların betalarını çok oynadım çok canım yandı ondan full sürümünü beklerim oynayacak olursam. Ama sıkıldım Elf, Orc, Human, Undead muhabbetlerinden o yüzden RF'ye geçtim ben. Azcık Mech kullanalım uzaylı ve android öldürelim... :) Ama bu oyunda full sürümü çıktığında çok sağlam olacak gibi duruyor.

Özellikle binekler çok hoşuma gitti. Bineksiz MMORPG çok vasat tek düze ve sıkıcı oluyor.

oyun beta değil. oyunda trade chat butun serverda gözüküyor. ve orda oyunla ilgili sorunu olan adamlar sorularını soruyor ve bilenler cvplarıyor. gelen herkes beta bu ta diyor.Gm yada Gs lerin verdiği cvp aynen şu oluyor. oyun Beta değil.oyunun şuan powersstoreside acıldı.beta olan hangi oyunda power store acılır :S

• kasılmayı büyük ölçüde çözdüm arkadslar bugn öğleden bu zamana kadar yabancı magelerle bı party kurduk 13 lvldım sımdı 18 im baya iyi kastım warıorum tanklık yapmamı istediler mobların hepsini ben topluyorum onlarda alanla kestiler cok zevkli ama party olursa zevkli oluyor

warıorun stat dagılımları str 3 rec 1 dex 1

pvp de cok iyi olmak ıstıyorsanız 3str 2 dex dex mis gecmemesi için ama defansını bıraz dusuk oluyor

rahat boss kesmek içinde str 3 rec 2 arkadaslar gün içinde 1den sonra aksam 6 ya kadar ve 12den sonrada onlineım adım (VeziR) buluşursak daha rahat kasarız gerçekten zor kasmak
  • elf archerin stat daılımı nedir arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

elf archerin stat daılımı nedir arkadaslar

karanlık tarafın okcuları genelde full luk. archerlarda aynıdır herhalde:S
  • Oyun Free me olacak.
  • oyun free krdşm şuan oynuyan varmı ben yeni indirdim de.
  • ben oynuyorum gun içinde çoğu zaman online ım ama bugun olamadım birtürlü son gelen patch cok yavas iniyor 2kb hız filan sorun yabancılardada var manual olarak indirdim yapılandırma ayarını 4den 5 yaptım ama servera gelince girmiyor bilmiyorum ne zaman düzelir human warıorum 19 lvl oldum oynayan herkez buraya ismini yazsında buluşup party kuralım solo zor birazda sıkıcı
  • lord blade kardeşim bende hiç inmiyo o pacthler yaw sende varsa bana atabilirmisin o pacthleri??

saten net i kestirdim ama hala benim net açık anlamadım gitti :d

eğer oyun ilgimi çekerse uydu çekicem laptopda uydu var onu pc e aktarcam.
  • fttp adresini vereyim orda bütün patchlar var. 5 i indirdim yapılandırma ayarında current versiyon 4 yazıyor onu 5 yapıcan oyuna girdi ama servera girmedi şimdi patchların hepsini indirim shaiyanın içine atmayı düşünüorum belki olur ama büyük ihtimal düzelene kadar bekliycez

ftp://72.55.188.180/patch/
  • sen indirdiysen bana upload etsen bu ftpdedende inmiyo kardeş ya zaman aşımına uğradı fln diyo bi upload edersen çoq ii olur :d
  • ayın 17 sinde santa hat questini kaldırcaklardı. sanırsam onun patchi bu, yoğunluktan dolayı indiremiyoruz. sabahtan öğlene kadar oyun boş oluyor. belki o zaman iner.
    şuan fttp dosyalarını indirmeye calışıyorum bakalım olucak mı
  • fttpden indirmedeki hızı farklı değil mesela oyun kendisi upload ederken 2.3mb da donuyor fttpden indirirken de donuyor şimdi upload edyorum 10 dk sonra vericem ama işe yaramaz ben biraz karıştırdım patchların hepsini baştan indirmem gerekicek ama hiçbiri inmiyor sitesinde bakım var filan diyor işte binlerce kişi aynı fttp adresınden indirdiği için sabırlı olun fılan dıyor ama arkadaşın dediği gibi sabha fılan denemek lazım

ekleme;http://uploaded.to/?id=up805j şimdi upload ettim, oyuna girdiğimde server smooth dıyordu sizde öle bıse demezse oyuna girerse lütfen söliyin sizde bana diğer patchları upload ederseniz sevinirim bu gece oyuna gırmeyı çok istiyrum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 17 Ocak 2008; 22:05:35 >

• 4 dosyayıda ekledin mi bunlara kardeş?

bende 4 dosya çekcek diyoduda?
  • yok ya onları bende kaybettim işte arıyorum
  • bi türlü çekemediq varya saten nfs carbon u aldım onunda 4cü cdde hata veriyo sırf sinir bu oyunlar kafam atıyo kırıcam pc i şimdi :D
  • Kardeşim benim pacthler oldu ama senin uploadıgını bi turlu ayarlıyamadım ps0005 varya onu nasıl pacth olarak okutucaz bu launchere atıyom oyunun içine bu hala gene o dosyayı 0dan indiriyo ama indirse sorun değil 6 kbs ile Offff
  • arkadaslar delı olacam bı suru ıse ne ıse yaradıgını bılmedıgım ıtem dusuyor mesela deamon shoes. old shoes. mallet. rotten litz ...... ve daha nıce kullanamadıgım ıtemlar dusuyor bunlar nedır arkadaslar bı akıl verın lutfen yenılırmı ıcılırmı ne yapacam kafayı sıyırdım bulmak ıcın ama bı turlu bulamnadım bu arada ben hunter oldum statları 2str 2 luk 1 dex olarak dagıttım sızce nasıl olmus
  • op düşen item lar daha ileride oyun un making skilleri (eşya yapımı ) aktif hale gelince işe yarayacak olan şeyler. Şu anda işe yaramıyorlar sadece npc lere satabiliyorsun
    oyundaki ELITE_TURKS guildine ilgilenen arkadaşları bekleriz. Herhangi şehirdeki bir guild master a giderek kayıt olmanız yeterli bizim guild e.
    Oyun güzel bir oyun. tavsiye ederim.
    Beni şiöyle bulabilirsiniz

KENOBI
    Fighter lvl 49

veya

CobanHard

nick'li diğer sorumlu arkadaşa ulaşabilirsiniz.

Türk olmanız ve küfür etmemeniz tek kuralımız

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.