Şimdi Ara

Shadows of the damned geçemedim..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hani bir bölümde ortada kalıyoruz ya etrafımızdan sürünen demonlar geliyo arada birkaçı keçiye doğru tırmanıyo, bizde onları indiriyoruz falan, ondan sonra boss geliyor Death, yani azrail. Onu geçmenin olayı nedir ? Öyle çokta uğraşmadım ama püf noktası varmış gibi gözüküyor.

Teşekkürler

• Oyunu oynamadım onu söyleyeyim.İzlediğim incelemede adam bir boss'un sadece karanlık varken ateş edildiğinde öldüğünü söylüyordu.Azrail olabilir belki öyle bir durumu varsa karanlığa girip ateş et.

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Oyunu oynamadım onu söyleyeyim.İzlediğim incelemede adam bir boss'un sadece karanlık varken ateş edildiğinde öldüğünü söylüyordu.Azrail olabilir belki öyle bir durumu varsa karanlığa girip ateş et.

bundan önceki atlı boğada öyleydi karanlığa girince vurabiliyodun ama bundada baktım göremedim. Sırtındamıydı acaba

Burda bölümlerin nasıl geçildiği yazıyor bir göz at belki bulursun

Don't let them fool you, or even try to school you. Don't let them change you.
  • hep karaklıklar üstüne kurulu bu oyun...
    bir de etrafta sınırsız mermiler var..
    bak hangi renk var ise o renk le ölecek demektir...
    bazen 2 renk de oluyor bir sarı durdur canı al ..siyahla ölümcül darbeyi vur..ok.
    hadi bakem
  • Death adında boss yok oyunda,George'yi mi diyorsun human ve beast formları olan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 7 Temmuz 2011; 22:36:41 >

Brothers To The End
  • quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

Death adında boss yok oyunda,George'yi mi diyorsun human ve beast formları olan...

death değil adıda adını hatırlayamadığımdan onu söyledim hani johnson ölümle mi savaşıcaz diyor ya. azrail tipli olan boss işte. Evde olmadığından hangi chapterda olduğumuda bi tür bulamıyorum
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.