Şimdi Ara

Hangi class ı oynayayım diyenlere bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba ne düşünüyorsunuz bu soruyu sorarken merak ediyorum.Diyelim ki warrior dedik ,90 olduğun zaman seni heroic progress raidlere mi alacaklar biz de seni bekliyorduk diye?Ya da arena da fırtınalar estireceğeni mi düşünüyorsun.Zaten bu soruyla çapını belli etmişsin .En büyük başarın LFR bitirebilmek olacak ona da takma dps meter i,Looking for Retards sonuçta

• uuu sanırım birileri birkac heroic boss kesmis. görmemişin biri boss kesince...

mesela ben wow serverları avrupada acıldıktan 1 hafta sonra yani yaklaşık 7 yada 8 sene oldu önce wow a başladım. 1 kere askerlik için 6 ay, 2. kere de deathwing patchinde oyuna ara verdim. ilk 3 senem ortalama guildlerde geçti. sonra dünyada ilk 100de bulunan haumarush serverında server 1. si olan yabancı bir guildde offtanklık yaptım (ozamanlar tüm bosslarda 2 tank gerekmiyordu), sonra Türkiye de ilk 3 de bulunan guildlerde bulundum. zaten firelandde heroic bossları kesince (hc 25man raggy ve 1 boss daha kalmıstı kesilmedik sanırım) oyuna ara verdik. suanda da bir arkadasım ricası üzerine casual bir guildde oynuyorum.

birkac baslık altta shdaow priestte dps den tatmin olmadıgımı onun yerine dps class önerisi istemiştim. sonra logları inceledim ve druid guilde daha lazım olmasına ragmen benim gonlum paladinden yanaydı ve arada kaldım. zaten haftada birkac gün raid yapıyoruz , onda da adam eksigini kapatmak icin druid lvl kasıyorum suan.

şimdi soruyorum senin çapın ne ki başkalarını bu şekilde küçümseme hakkı buluyorsun. ben world of logs larda dps ve hps de dünyada ilk sıralara yükselmiş, firstlere imza atmış biri olarak senin kim oldugunu merak ettim. catastroph suan kalite yönünden saygı duydugum bir guild, eger bu guilde hasbel kader girip havalandıysan karakter gelişimi konusunda bazı kitaplar öneririm sana. yok uzun süredir bu şekilde başarılı bir gidisatın varsa başarıyı hazmedememene şaşırdım, bu güne akdar içinde nasıl tuttun?

• Ben bu oyuna bir buçuk yıl önce başladım ,rog oynarım ,progress raiddeyim.Güzel bir başlangıç yaptık allah eksiltmesin,wol assass ve sub da pek çok kere first rank aldım eğer sidik yarışı yapacaksak bunları yazalım da belli olsun senin 7-8 yılda gelebildiğin yerlere 1,5 yılda gelmişim.Şimdi başarıyı hazmedememe durumuna gelince ;

Olay küçümseme değil adeta acı gerçektir.Ona buna class soran ,oo iyimiş diyip yeniden class seçen adam benim gözümde zavallıdır,oynamaya çalıştığı oyunun bile amacını anlayamamıştır ayrıca da başarısız olacaktır nokta.Sen burda ortalama ve altı adamlara yarandığın için elbette kağıt destekçiler bulursun kendine.Şurda %95 theorcycraft ne dersen höö der,guide a bakıyoz yapıyoz işte la diye cevap verir.Evet kendimi üstün gördüğüm doğrudur AMMA kötü oyuncuları noobları ,hc dungeon lfr farmlayabilen tipleri gazlamak yerine onları yerden yere vurmayı tercih ederim ki anlasınlar gerçeği.Dediğim gibi insanlara yalan söyleyerek kendini çok sevdirirsin kendimi de doğrucu davut olarak gördüğümden demiyorum bunu.

quote:

Kim ezdi seni bu kadar, nasıl kıydılar sana?

O kullandığın klavyeye yazık dungeon farmerim benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Ben bu oyuna bir buçuk yıl önce başladım ,rog oynarım ,progress raiddeyim.Güzel bir başlangıç yaptık allah eksiltmesin,wol assass ve sub da pek çok kere first rank aldım eğer sidik yarışı yapacaksak bunları yazalım da belli olsun senin 7-8 yılda gelebildiğin yerlere 1,5 yılda gelmişim.Şimdi başarıyı hazmedememe durumuna gelince ;

Olay küçümseme değil adeta acı gerçektir.Ona buna class soran ,oo iyimiş diyip yeniden class seçen adam benim gözümde zavallıdır,oynamaya çalıştığı oyunun bile amacını anlayamamıştır ayrıca da başarısız olacaktır nokta.Sen burda ortalama ve altı adamlara yarandığın için elbette kağıt destekçiler bulursun kendine.Şurda %95 theorcycraft ne dersen höö der,guide a bakıyoz yapıyoz işte la diye cevap verir.Evet kendimi üstün gördüğüm doğrudur AMMA kötü oyuncuları noobları ,hc dungeon lfr farmlayabilen tipleri gazlamak yerine onları yerden yere vurmayı tercih ederim ki anlasınlar gerçeği.Dediğim gibi insanlara yalan söyleyerek kendini çok sevdirirsin kendimi de doğrucu davut olarak gördüğümden demiyorum bunu.

quote:

Gerçekten herkese çatıyorsun, burda herkes az ya da çok bilgisi ile birşeyler paylaşmaya çaba gösterirken sen insanlara çok üstün olduğunu, herşeyi senin eniyi bildiğini veya fikirlerinin kabul edilebileceğini sanarak postlara cevap yazıyorsun.
    Yukarda sana biraz değer verip cevap yazmış arkadaşlara da katılıyorum, postlarla sidik yarıştıracağına adam gibi bilgini paylaş insan gibi.

http://resim.donanimhaber.com/m_67799743/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68090761

Amacın nedir yani?

• ey gafil! saatlerce logları incelemek istemedim, wow a senin gibi saatlerimi ayıramıyorum. burda wow muhabbeti yaptıgım kişilerki herkes imba oyuncu olmak zorunda degil, tam tersine ben bu forumdaki acemiligi bile seviyorum. insanlar samimi.

alt charım dedigim paladin beni eski alt charımdı, druid alt cahrım dedigim benim main charımdı ki matematiksel hesaplarına akdar sana druidin her specini anlatabilirdim. son 3 senedir druid oynuyordum. suanki guildimde az kişiyiz. ona buna da pek bakmıyoruz. saygı cercevesinde cok samimi bir hava var. guildde feral ve retri dps olmadıgından suanki durumlarını pek bilmiyordum. sen burdaki herkesi aşagılayarak ne yaptıgını sanıyorusn. yazık.. cok yazık... küçükken ögrenmen gereken şeyleri burda sana bizler öğretemeyiz. usul uslup ögren önce. 2 sene bile olmamıs oyuna gireli, ben 8 sene diyorum ki oynamadıgım 1 warlock vardır, tüm classları bilirim. hernekadar mekanik değişmiş bile olsa nerdeyse tüm classlarla oynadıgım icin, senin gibi 1 class oynayıp güngörmemişlik yapmam. hakaret ettiginin farkında hala degilsen ,seni burdaki forumcuların insiyatifine bırakıyorum. sana yazık , sana emek verip büyütenlere yazık, yarın öbür gün sorumluluk aldıgında bir başarı elde ettiginde çevrendeki insanlara yazık.

ben burada biriyle sohbet ediyorum, 1-2 basarı elde ettigini düsünüp onu bile hazmedemişsin. çok yazık..

edit: guildini soylersen senin GM le 2 kelime etmem yeter. sonra bakalım havalandıgın oyunda lfr haricinde baska nereye girebiliyorsun. o eleştirdigin insanların durumuna düsmen sadece 1 saatimi alır. yani demek istedigim neyin havasındasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 15 Kasım 2012; 18:12:45 >

• Hocam aynı türde 2. mesajın diğerini shadow priest konusuna da attın. Ne diyelim hayırlı olsun ilk heroic deneyimin. Kaçıncı phase'de wipe yediniz onu da paylaşırsan seviniriz
  • 2009 dan beri wow bolumundeyim, senden daha gicik daha egoist daha uyuz insan gormedim. Yani toughgui ben foruma geldim geleli HC oynuyor, ben onun hic egoistlik yaptigini gormedim. Gormemis issizin progressi olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YO YO YO, ben her şeyi anlarım da, bir insanın, bir konuda farklı düşünmesini de anlarım bak, ama bir tek, -bir "insan" durduk yere böyle bir konuyu nasıl ve neden açar- onu anlayamam... gerçi cevap sorumun içinde ve tırnak içinde gizli ama sanırım o da bunu anlayamaz...
  • Merhabalar..

Bence bir insan bir oyuna başlarken elbette etrafındaki tecrübeli kişilere classları ve kişisel hedefine ya da oyun stiline göre bir yol haritasını sorup, bilgi alabilir. Bu gayet normaldir. Wow oynarken her classın elbette kendine has bir stili vardır ama kişinin sevdiği ya da sevmediği her detay bu yönde class seçimi hakkında belirleyici hale gelir. Dagger sevmezsin sword takılırsın, range sevmezsin melee takılırsın hatta bow daha fazla vurur ama sen tipini beğenmediğinden elindekini kullanırsın. Bunların hepsi olabilir sonuçta bu bir oyun ve önemli olan oyuncunun aldığı zevktir. Ha, hedeflerin varsa elbette quality ve guild seviyesinde bir oyun gereklidir. Bu noktada yeterlilik seviyenize göre kalifiye edilirsiniz. Hiçbir guild memberı başvuru yapmamışsanız '' elindeki dagger çok kötü, gelemezsin'' demez. Self takıldığın sürece krallık ve zevkler tamamen sana bağlıdır.

Kasma süreci artık wowda kolay ama yine de bu konuda çekincesi olan v eoyuna yeni başlayan bir insan kolay level atlayabileceği, az damage alabileceği ya da daha detaylı ve sorumluluk sahibi karakterler isteyebilir. Özellikle wow bölümüne baktığımda inanılmaz bir kendini beğenmişlik görüyorum insanlarda.
    Oyun hakkında bilgisi olmayanları yeren, alay eden hatta aşağılayıcı yorumları okumak zorunda kalıyorum.

Evet, siz belki başladığınızda yardım eden kimse olmadı, çok zorluklar çektiniz ama şimdi daha globalleşmiş ve internet üzerinden her türlü dökümana ulaşabileceğiniz bir oyunda elbette en iyi başlangıcı yapmak, en iyi yol haritasını izlemek acı tecrübeler yaşamak yerine tercih edilebilecek bir yol. Lütfen insanlara biraz saygı gösterin kimse anne karnında öğrenmiyor oyun oynamayı.

• eğer tavsiye isteyen kişi "bana bir class önerin ki kimse yatıramasın ama ben herkesi yatırayım, raidlerde dps sıralamasında hep en üstte olayım, faceroll olsun ben zorlanmadan sadece 2-3 tuşla insan üstü dpsler çıkarayım..." gibisinden şeyler söylüyorsa dalga geçmek hakkındır evet ama gelip hoşlandığı oyun tarzından bahsedip "ne oynasam en fazla zevki alırım, oyunda yeniyim." diyen bir adamla bu konu aracılığıyla peşinen dalga geçiyorsan sana diyecek bir şey bulamıyorum.

7-8 yılda gelebildiğin yerlere 1,5 yılda gelmişim.

sadece burayı okudum ve aklıma gelen tek bişey oldu...
    yazdıklarından fazlaca egoist ve karşındakini oldukça küçümseyen ve içten içe bi ezilme duygusu hisseden bir insan olduğun anlaşılıyor kusura bakma ama biraz öz eleştiri yapman gerekiyor arkadaşım...
    bu oyun sanki 7 yıldır olduğu yerde duruyoırmuşta sanki hardcore olmak için böyle yıllar harcanması gerekiyormuş gibi konuşmuşsun... Adam bu oyunu 7 yıldır oynadığını söylemek istemiş sen ben hard core um paşayım aslanım a bağlamışsın bravo ne diyim
    7-8 yılda belli bir süreç geçirip hardcore olmamış bu adam sadece belli bir zaman hardcore oynamak istemiş belli bir zaman casual olmak istemiş ... bu forumda olan ve zamanında server firstlar yapmış büyük guildlerde oynamış ancak şu an oyunu oynamayan yada sadece casual oynayan bir çok kişi var hiçbiri gelipte böyle çocukça bir konuyu hemde durup dururken açmamış...ve tabiinde bir oyun bu herkes istediğini sormakta özgür bundan rahatsız olmanda ayrı bir saçmalıktan öte birşey değil

• İlkokulda çok dövmüşler bunu.

• Sene olmuş 2012, hatta 2013.. Oyun olmuş 8-9 yıllık.. Hala yok world of logs, yok arena rating, yok progress yarışları. Hadi 8 sene önce bu muhabbetler yapılıyordu bebeydi insanlar. Bu kadar zamandan sonra hiç mi büyümediniz, olgunlaşmadınız arkadaş? 20+ oldu çoğu insan yav.

Şu kadar zamanda kimse dolar milyarderi olmadı, haberlere çıkmadı world first yaptık ya da glad olduk diye. Kısacası ekmek yok WoW'daki prestij kazanımından. Geçin artık karakteriniz ile saygı duyulma isteğinden.

Ben bu oyuna bir buçuk yıl önce başladım ,rog oynarım ,progress raiddeyim.Güzel bir başlangıç yaptık allah eksiltmesin,wol assass ve sub da pek çok kere first rank aldım eğer sidik yarışı yapacaksak bunları yazalım da belli olsun senin 7-8 yılda gelebildiğin yerlere 1,5 yılda gelmişim.Şimdi başarıyı hazmedememe durumuna gelince ;

quote:

Ya aslına bu arkadaşın dediğine fazlada kızmamak lazım .Bütün suç Blizzardda.Kungenle yapılan bir röpörtaj aklıma geldi .Karazhan açıldğında Moroeste 20 küsür wipe yedikten sonra bi ara bu boss kesilmez demişti.Sonra ne oldu wotlk geldi 10 man çıktı.Daha sonra 25 man lootları ile aynı oldu .Siz bc de lk günden tüm bossların farmlandığını gördünüzmü 25 man raidlerde.Biz Kaelde 3 hafta uğraşmıştık.Ki serverın ve world rankın sayılı guildlerindendik.Sonra böyle nooblar gelip senin 7 yılda geldiğin yere ben 1.5 senede gelmişim diyebiliyor .Koy bakalım kael veya vashji gibi bossları bak bakalım böyle nooblar konuşabiliyor mu.Öyle tank spank yada full heal ile yapılan iki hortumdan 3 bacaktan kaçılan bosslarda hava atabiliyorsan şunu bil benim 10 yaşında kızımda oralarda oynayabiliyor.Ama dedim ya suç sizde değil sizin gibilerin egosunu kaldıran Blizzardda.Sana kalkmış egonla başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntepergens -- 17 Kasım 2012; 2:05:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kuntepergens

quote:

quote:

Ya aslına bu arkadaşın dediğine fazlada kızmamak lazım .Bütün suç Blizzardda.Kungenle yapılan bir röpörtaj aklıma geldi .Karazhan açıldğında Moroeste 20 küsür wipe yedikten sonra bi ara bu boss kesilmez demişti.Sonra ne oldu wotlk geldi 10 man çıktı.Daha sonra 25 man lootları ile aynı oldu .Siz bc de lk günden tüm bossların farmlandığını gördünüzmü 25 man raidlerde.Biz Kaelde 3 hafta uğraşmıştık.Ki serverın ve world rankın sayılı guildlerindendik.Sonra böyle nooblar gelip senin 7 yılda geldiğin yere ben 1.5 senede gelmişim diyebiliyor .Koy bakalım kael veya vashji gibi bossları bak bakalım böyle nooblar konuşabiliyor mu.Öyle tank spank yada full heal ile yapılan iki hortumdan 3 bacaktan kaçılan bosslarda hava atabiliyorsan şunu bil benim 10 yaşında kızımda oralarda oynayabiliyor.Ama dedim ya suç sizde değil sizin gibilerin egosunu kaldıran Blizzardda.Sana kalkmış egonla başarılar.

Birşey yazmayım diye kendimi çok tuttum ama aklımdan geçenleri hatta örnekleriyle birlikte tamamen aynısını yazmışsın. Herşeyiyle noktasından virgülüne kadar sana katılıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.