Şimdi Ara

SHADOW PRIEST statlar hakkında yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar shadow oynuyorum. Bütün başlıkları okudum. Kafam iyice çorba oldu.

Drenai lvl85 shadow priest im var. maxdps deki 10/0/31 talentini kullanıyorum. Enerjim 106k civarı

Stat değerleri konusunda;

1-incellent in önemi nedir ne kadar olmalı. Millet paso inc gem kullanmış. sanırım mana yı arttırıyor.

2-Spellpower Kaç olmalı ( internette 6500 - 9400 arası görüyorum )
    Haste Kaç olmalı ( internette 13,78 - 28,10 arası görüyorum ) -- Bende %4 civarı
    Hit Kaç olmalı ( internette 3,83 - 17 arası görüyorum ) -- Bende %4 civarı
    Mana R Kaç olmalı ( internette 1800 - 2800 arası görüyorum )
    Crit Kaç olmalı ( internette 11 - 18 arası görüyorum ) -- Bende % 2 civarı
    Mastery Kaç olmalı ( internette 8 - 10,82 arası görüyorum ) Bende 10 civarı

Dodge Kaç olmalı ( internette 3 - 4 arası görüyorum ) Bende 7,47 arenada saldırdıklarında ıskalasın diye arttırdım

Öncelik sırasına göre CATALISYM e göre lütfen yazarmısınız.

• http://www.maxdps.com/priest/shadow.php tüm sorularının cevabını burdan bakarak bulabilirsin bir kaç dakikanı ayır sorunların çözülsün
  • Güldüm shadow priest ve dodge
  • PvP için mi PvE içinmi soruyosun onuda yazarsan daha iyi olur ikisi arası dağlar kadar fark var
  • 1.si inc deil o int
    2.si energy değil o mana bar
    3.sü dodge ile uzaktan yakından alakan yok
    4.sü böyle soruların cevabını kendi başına bulamıyorsan cidden oyunu bırak boşuna kendini yorma,bizide yorma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

http://www.maxdps.com/priest/shadow.php tüm sorularının cevabını burdan bakarak bulabilirsin bir kaç dakikanı ayır sorunların çözülsün

Hocam oradan faydalandım. Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Güldüm shadow priest ve dodge

Bencede saçma zaten öylesine denedim :D

quote:

PvP için mi PvE içinmi soruyosun onuda yazarsan daha iyi olur ikisi arası dağlar kadar fark var

Hocam honor point lazım. PvP sanırım. Saldırdıklarında artık azda olsa kaçabiliyorum. dispersion çok işe yarıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

1.si inc deil o int
    4.sü böyle soruların cevabını kendi başına bulamıyorsan cidden oyunu bırak boşuna kendini yorma,bizide yorma.

1-önemsiz ayrıntı
    2-yine önemsiz ayrıntı
    3-farkındayım sadece denedim.
    4-ilk 3 maddede bir faydanı görmedim. Sen mesaj yazmak için kendini yorma hocam. Belliki niyetin yok.

SON DURUM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1.si inc deil o int

Şu bölümdekiler öldürüyor beni ya. Adam yardım istemiş yazdığın şeye bak. Hayır post kasmak için mi yazıyorsunuz anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

SON DURUM

hocam o nasıl bir honor kazanmadır.. 10000 honor kazanan adam var biz 400-500 honor gelirse bayram ediyoruz private servermi??

PVP için önceliğin hit olmalı 85 levellere ıskalamamak için %5 hit kasmalısın sonra 195 spell penetration kas.. yada git en kolayından neck yada backi spell penetration vereninden al.. sonra int aban.. intellect spell powerını mananı ve spell crit şansını artırır.. en önemli stattır.. sonra haste agırlıklı kas git.. item alırken hasteli olanları tercih et.. yoksa spiritli olanı al haste'e reforgelar ilerde disco oynama şansını korumulş olursun..

PVEdede durum benzer .. %17 spell hit(spiritle sağlayacaksın) > int >>>> haste > mastery > crit..

bu böyle yazıyor diye sakın ola sakın tutup kırmızı gem slotuna hit capleyecem diye hit gem takma.. haste haric diger ratignleri reforgelayarak hiti caplersin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyfk

quote:

1.si inc deil o int

Şu bölümdekiler öldürüyor beni ya. Adam yardım istemiş yazdığın şeye bak. Hayır post kasmak için mi yazıyorsunuz anlamıyorum.

Zaten böyle tipler ne tam olarak kendileri oyunu biliyor ne de başkalarının öğrenmeye çalışmasına izin veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi ya o honor nedir oyle. 5000-10000 yuh! bu işte bir terslik var.
  • quote:

Arkadaşlar shadow oynuyorum. Bütün başlıkları okudum. Kafam iyice çorba oldu.

Drenai lvl85 shadow priest im var. maxdps deki 10/0/31 talentini kullanıyorum. Enerjim 106k civarı

1-incellent in önemi nedir ne kadar olmalı. Millet paso inc gem kullanmış. sanırım mana yı arttırıyor.

Haste Kaç olmalı ( internette 13,78 - 28,10 arası görüyorum ) -- Bende %4 civarı

Dodge Kaç olmalı ( internette 3 - 4 arası görüyorum ) Bende 7,47 arenada saldırdıklarında ıskalasın diye arttırdım

yalnız ufak bi ayrıntı PvP oynuyorsun PvP de hit %4 yeterli hit fazla olmuş hit / spirit reforge edip haste / crit falan yap daha iyi verim alırsın

• Statları ayarlamak zor olmasa gerek ben oyuna başladığımda kimseye sormamıştım wow armory den bakarım iyi oyunculara onların statlarına göre ayarlarım.En iyi yol budur.
  • PRIVATE SERVER!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

SON DURUM

hocam o nasıl bir honor kazanmadır.. 10000 honor kazanan adam var biz 400-500 honor gelirse bayram ediyoruz private servermi??

PVP için önceliğin hit olmalı 85 levellere ıskalamamak için %5 hit kasmalısın sonra 195 spell penetration kas.. yada git en kolayından neck yada backi spell penetration vereninden al.. sonra int aban.. intellect spell powerını mananı ve spell crit şansını artırır.. en önemli stattır.. sonra haste agırlıklı kas git.. item alırken hasteli olanları tercih et.. yoksa spiritli olanı al haste'e reforgelar ilerde disco oynama şansını korumulş olursun..

PVEdede durum benzer .. %17 spell hit(spiritle sağlayacaksın) > int >>>> haste > mastery > crit..

bu böyle yazıyor diye sakın ola sakın tutup kırmızı gem slotuna hit capleyecem diye hit gem takma.. haste haric diger ratignleri reforgelayarak hiti caplersin..

Hocam cevap için teşekkürler Hasteyi anlamadım Mind flay da haste mi daha çok vurur yoksa crit mi. Adamlar 90k crit vuruyorlar anlamadım hala.

Honor a gelince yok hocam 300 honor point gelse bayram ediyoruz. yok gıdım gıdım gidiyor. O toplam kazanılan olabilir tam bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: slychs

Statları ayarlamak zor olmasa gerek ben oyuna başladığımda kimseye sormamıştım wow armory den bakarım iyi oyunculara onların statlarına göre ayarlarım.En iyi yol budur.

Hocam nasıl bakacağımı bilmiyorum birkaç tane bulman mümkün mü ?

quote:

quote:

Arkadaşlar shadow oynuyorum. Bütün başlıkları okudum. Kafam iyice çorba oldu.

yalnız ufak bi ayrıntı PvP oynuyorsun PvP de hit %4 yeterli hit fazla olmuş hit / spirit reforge edip haste / crit falan yap daha iyi verim alırsın

Hocam hit i çekeyim %4 e ama zaten inmez o kadar hit = spirit den dolayı % 8 lerde kalıyor.

mind flay vs kullanırken Hastemi daha çok vurur crit mi? adamlar 90k crit vuruş yapıyorlar anlamadım nasıl ben 23k yı geçemedim.

quote:

Orijinalden alıntı: druen

harbi ya o honor nedir oyle. 5000-10000 yuh! bu işte bir terslik var.

Yok hocam 300 gelse seviniyoruz. O toplam olabilir tam bilmiyorum.

• haste kas.. crit iyidir güzeldir ama haste dotçu classlarda çok daha önemli.. rakibe 2 tip saldırı yapıyorsun, biri spike spike spike blast..
    digeri vampirich touch, pain, devoruing plaque sonra flay flay flay.. bu 2.ci saldırı tipinde haste çok çok önemli.. dotların tickleme frekansları haste'e göre değişiyor..

bu arada dün 4450 resili shadow priestime başka bir shadow priest 55k mind blast crit vurdu.. Blizze yuh demek istiyorum... aklım almıyor full dps gearla takılsa her şeyi masterye reforgelasa yinede kurtarmıyor..
    0.85(shadow form) x 0.57(resi) = 0.48 yapıyor.. yani 0 dmg reduce ile yaklaşık 115k vuruyor olması lazım.. mümkünmü sizce??
  • quote:

haste kas.. crit iyidir güzeldir ama haste dotçu classlarda çok daha önemli.. rakibe 2 tip saldırı yapıyorsun, biri spike spike spike blast..
    digeri vampirich touch, pain, devoruing plaque sonra flay flay flay.. bu 2.ci saldırı tipinde haste çok çok önemli.. dotların tickleme frekansları haste'e göre değişiyor..

bu arada dün 4450 resili shadow priestime başka bir shadow priest 55k mind blast crit vurdu.. Blizze yuh demek istiyorum... aklım almıyor full dps gearla takılsa her şeyi masterye reforgelasa yinede kurtarmıyor..
    0.85(shadow form) x 0.57(resi) = 0.48 yapıyor.. yani 0 dmg reduce ile yaklaşık 115k vuruyor olması lazım.. mümkünmü sizce??

hocam o 2 tip saldırıyı yapıyorum. mindblast ta 45k crit vuruş gördüm. Mind fly da 10k nın üzerinde crit gördüm. Şuanki durumda hit %17 >> haste %12 >> mastery %10 >> crit % 8 seviyelerinde. Reforge yaptım hepsini.

Honor pointlerimle daha iyi zırh alamıyorum çünkü ncp de yok. Baçka bir NCP de faklı bir point ile alınabilecek zırh var ama o point i nasıl toplayacağımı bilmiyorum.

• quote:

quote:

haste kas.. crit iyidir güzeldir ama haste dotçu classlarda çok daha önemli.. rakibe 2 tip saldırı yapıyorsun, biri spike spike spike blast..

hocam o 2 tip saldırıyı yapıyorum. mindblast ta 45k crit vuruş gördüm. Mind fly da 10k nın üzerinde crit gördüm. Şuanki durumda hit %17 >> haste %12 >> mastery %10 >> crit % 8 seviyelerinde. Reforge yaptım hepsini.

Honor pointlerimle daha iyi zırh alamıyorum çünkü ncp de yok. Baçka bir NCP de faklı bir point ile alınabilecek zırh var ama o point i nasıl toplayacağımı bilmiyorum.

Hocam private serverda oynuyorsun şuraya git al diyemem normalde stormwindde kolayca bulunabiliyor..

• quote:

quote:

quote:

Hocam private serverda oynuyorsun şuraya git al diyemem normalde stormwindde kolayca bulunabiliyor..

Hocam monster-wow da oynuyorum orjinale geçmek isterim fakat aylık bedel epey fazla. Yardımların için teşekkür ederim.

• Hit'in çok fazla PvP için. Yanlış hatırlamıyorsam %4 yeterli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.