Bildirim
SHADER VE FPS DENGESİ HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Benim pc de seninkinin 2 gömlek altı falan, aslında high ayarlarda da sorunsuz 280 fps veriyor ancak gözümü yoruyor silah parlaması taş parlaması kapı parlaması falan, düşük ayarlarda daha iyi konsantre oluyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4790k ve gtx770 var herşey düşükte oynuyorum alıştım 1 senedir ayar yükselttiğimde midem bulanıyor hocam. hem daha stabil fps vs akışkanlık. -
+1 bende en düşükte devam edicem galiba dediğin gibi hem alışkanlık hemde daha stabil fps.. :) -
yanlış bilmiyorsam pc bileşenleri kadar internet hızı da önemli performans konusunda. şunu demeye çalışıyorum, yüksek kalitede oynamak yetersiz net hızında ping-lag gibi sorunlara neden olabilir. ki bu da hiçbir oyuncunun asla girmek istemeyeceği bir risk. zaten söz konusu cs: go olduğu için (şahsım adına) ibre direkt performansa kayıyor, ne gördüğümden ziyade ne kadar hızlı gördüğüm önemli oluyor.
sistem olarak da seninkinden bir nesil eski donanımlar. -
8xaa 8xfxaa açın hocam shader kalitesinide orta yapıp gölge kalitesini yüksek yapın sıkıntı olmaz. -
teşekkürler hocam deneyeceğim -
haklısın dostum teşekkürler yorum için^^ -
Gtx 970 kullaniyorum bütün ayarlar en yüksekte 16:9 genişlikte oynuyorum rankım superme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X