Şimdi Ara

SHADER VE FPS DENGESİ HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ark.lar işlemcim i7-4790 ekran kartım nvidia geforge gtx 970 ve 4:3 e 1280x1024 ayarları ile 300 fps alıyorum görüntü kalitesini iyileştirmek için shaderı ve gölge kalitesini yükseğe alsam bu fps yi düşürür biraz galiba, sizce yükseğe çekmeye değer mi siz nasıl oynuyorsunuz?

• Benim pc de seninkinin 2 gömlek altı falan, aslında high ayarlarda da sorunsuz 280 fps veriyor ancak gözümü yoruyor silah parlaması taş parlaması kapı parlaması falan, düşük ayarlarda daha iyi konsantre oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4790k ve gtx770 var herşey düşükte oynuyorum alıştım 1 senedir ayar yükselttiğimde midem bulanıyor hocam. hem daha stabil fps vs akışkanlık.
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    +1 bende en düşükte devam edicem galiba dediğin gibi hem alışkanlık hemde daha stabil fps.. :)
  • yanlış bilmiyorsam pc bileşenleri kadar internet hızı da önemli performans konusunda. şunu demeye çalışıyorum, yüksek kalitede oynamak yetersiz net hızında ping-lag gibi sorunlara neden olabilir. ki bu da hiçbir oyuncunun asla girmek istemeyeceği bir risk. zaten söz konusu cs: go olduğu için (şahsım adına) ibre direkt performansa kayıyor, ne gördüğümden ziyade ne kadar hızlı gördüğüm önemli oluyor.
    sistem olarak da seninkinden bir nesil eski donanımlar.
  • 8xaa 8xfxaa açın hocam shader kalitesinide orta yapıp gölge kalitesini yüksek yapın sıkıntı olmaz.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısın dostum teşekkürler yorum için^^
  • Gtx 970 kullaniyorum bütün ayarlar en yüksekte 16:9 genişlikte oynuyorum rankım superme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.