Şimdi Ara

Shaco oynuyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • item buildim wriggle's berserkerbot phantom dancer bloodthirst infinity ve tekrar phantom jungleda ilk kırmızıdan başlıyorum maviyi alıp gank atıyorum fakat oynadıgım oyunlar hep 3-3-19 gibi bitiyor :D bi build önerebilirmisiniz ?

• iyide senin görevin zaten lanelere yardım edip onlara kill vermek yani 19 asist arkadaşlarına verdiğin kilin önemini gösteriyor.Sen ne yapmak istiyorsun ? kill çalıp oyunu almak mı ? Zaten şuan doğru oynuyorsun ancak ben fantezi yapıcam dersen solomid sayfasına bak derim...
  • Jungle yaparak 19 asaist. Bence amacina ulasmissin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle çok ölürsün 2. phantomu alma, defansif bir şeyler al GA yada warmog gibi.
  • İlk çıkacağın item mobility bot olsun.
    Çıktıktan sonra lane koştur. Daha sonra Wriggle çık.
    Bundan sonra gp5 crit itemi var onu çıkabilirsin veya Phage.
    Bundan sonra Zeal çık ve Trinityi tamamla.
    Daha sonra IE veya Bloodthirster çık.
    En son olarakta Ga çıkabilirsin yada daha kasıcam diyorsan Youmuu öneririm.
  • Jungle yapıyorsan amacın o zaten lanelere yardım etmek arkadaşlarına kill aldırıp rahat farm yapmalarını sağlamak senlik bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulSmash -- 27 Ağustos 2012; 15:44:33 >
  • Skorun gayet güzel daha ne istiyorsun? Buildin kötü ama o skoru yapabiliyorsan sorun yok. Asistle killin yer değiştirirse DEFEAT.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki dostlar :D teşekkür ederim yorumlarınız için verdiğiniz buildlere bakıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.