Şimdi Ara

Shaco hakkında önemli bir tartışma 3 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Shaco jungle dışında rankedda hangi lanede oynayablir ?
    2) Shaco yu hep ad oynadım ama ap oynayan da gördüm, ap shaco jungle için etkili mi ?
    3) Shaco ap build için ne önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1)bilmiyorum
    2)bilmiyorum
    3)bilmiyorum
  • jungle dışında oynanmaz oynansa fantezi olur

ap shaco jungle da pek tercih edilmiyor iyi hasar var ama ad daha viable

ap build için lichbane gerekir onun haricinde normal ap itemleri alabilirsin
  • jungle
    ad
    Ad
  • kırılgan olduğu için sadece jung tercih ediliyor rangede değil, ap oynanır ama etkili olmazsın dene ve gör.
  • apde shaconun ultisi patlayınca çok vuruyomuş bide soytarı kutuları

• 1) Oynanmaz
    2) Bence etkisiz
    3) Bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-Oynanır,mid lane de oldukca etkılıdır.Çokda guzel roam yapar(ap shaco)
    2-Oldukca etkılı ama gercekden uzerıne cok dusup ustalasmak gerekıyor.Nedenı ıse ap shaco jungle da iken karsı jungle dan cıkmaması gerekıyor.Boxları ıle karsı jungler ıcın tam bır ezıyet halıne getırebılıyor oyunu.Ama dedıgım gıbı alışılmış şekilde jungle donmeyıp oyununuzu karsı jungle ı bozmaya yonelık oynayabılmelısınız
    3-Ap shaco mid lane ıcın sana şöle bır buıld verebılırım:
    Tear-bot(mp)-morello-lich bane-rabaddon-dfg
    mid lane ıcın ıdeal bır buıld bana gore oyun sonuna dogru tearı satıp defansıf bır ıtem yapabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vogue -- 15 Haziran 2013; 13:59:37 >
  • 1- lane'de kasılmaz. kasılamıyor maalesef. ap bile gitsen, 15nci dakikadan sonra karşı tarafı dürtememeye başlıyosun ve tek beklediğin ultin oluyor. supp olarak çok etkiliydi bir zamanlar. sezon 2'de çok oynadım. az ekmeğini yemedim yani özellikle "sınırsız ward"a sahip olması yüzünden işiniz biraz daha kolay ama dediğim gibi 15-20nci dakikadan sonra takımda hiçbir işe yaramayan biri haline geliyor.

2- bir arkadaş counter jungle için gerekli açıklamayı yapmış. onun için gerçekten ustalaşman gerek. "lee sin red'ten başlar" kafası yetmez yani jungle'da iki farklı oynanış biçimi var, ilki kendi takımının lane üstünlüğünü sağlamak. yani gank dediğimiz olay. diğeri de karşı takımın jungler'ının yardım etmesini engellemek. ap jungler shaco bunu çok iyi yapar. bayağı da feedlenirsin üstelik. fakat yine late game useless.

3- ap önermem.

not: shaco'nun hiç nerflenmediği zamandan beri oyuncuyusum. çok da severim kendisi. sadece crit dmg rune'ları alıp da 45% ile girdiğim bi build bile vardı. oyunun başında q ile 390 vurmuşluğum var. eski twisted treeline haritasında bot'un orta çiminde az fight'lar dönmezdi fakat her şeyini düşürdüler. o yüzden ad shaco jungle öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ponyflowx

1)bilmiyorum
    2)bilmiyorum
    3)bilmiyorum

güldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf oyuncakları ve E skili için AP etkili olur ama bu sefer Shaco'nun en önemli özelliği olan invisible özelliğini hiçbir şekilde etkili kulanamayız. Bu yüzden bana göre AD Shaco daha kullanışlıdır.
  • Heronun adı bile şaka gibi rework gelmezse oynanmaz

• Ranked maçta shaco ? Shaco musun sen
  • Shaco şakalamış
  • Belki sup oynar?

Apnin Tf de focus yemesi gerekiyor. Kopya ölünce bam güm ehe...

Tanky apc buildi, RoA , rylai – belki– zhonya vs

• Sadece Counter Jungle için alınmalı diye düşünüyorum. Harici useless.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.