Şimdi Ara

Shaco hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aldım karakteri eğlenceli bir şeye benziyor ama nasıl oynayacağım emin değilim. Jungle tavsiye ediyorlar genelde siz ne gitmemi söylersiniz ? Hangi itemleri almalıyım tavsiyeler bekliyorum.

• Ap yada Ad cıkacaksın burdan anlatmakla shaco oynamayı ogrenebilecegini sanmıyorum twitch izlemeni tavsiye ederim.
  • Shaco'ya build sorup tercihlerine eklemek.
  • mobilimde sakaci sako lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ad ve jungle oynamak gerekiyor en rahat orada oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

ad ve jungle oynamak gerekiyor en rahat orada oynar.

Önerilendeki itemleri mi alayım yoksa başka önerdiğiniz item var mı ?
  • q görünmez olur
    w kutu koyar
    e bıçak atar
    r klon yapar

item olarak ne kadar cri varsa al
    kabiliyetler 30/0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Draven için ticket
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Shaco hakkında

Bu build i uygulayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EDD- -- 20 Ekim 2013; 16:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

Shaco'ya build sorup tercihlerine eklemek.

+1 :DD
    bende bunu diycektim
    q gorunmez olur flash atar crit atar
    w kutu koyar ap vurur
    e ap vurur slowcu bicak atar
    ® saka ikiye katlanir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

ad ve jungle oynamak gerekiyor en rahat orada oynar.

Önerilendeki itemleri mi alayım yoksa başka önerdiğiniz item var mı ?

öneriden önce shaco ile q sunu iyi kullanman gerekiyor. q sunu iyi kullanamazsan çöp olursun.
    build olarak ve taktik olarak şöyle yap. smite ignite olarak başka. başlangıç olarak istersen damage al istersen bot 3 pot başla ben bot 3 pot başlıyorum genelde.
    kendi mavini 4 tane box koyarak smite kullanmadan kes. sonra doğru baron veya dragona q ile oradan adamın kırmızısına atla ve. boxları yanındaki çime koymaya başla 3 4 tane olunca biraz bekle mutlaka adam kırmızısını almaya gelecektir. gelirse boxlar dalar ve q critick vurarak kesersin gerekir ise igniteyi kullan. daha sonra adamın kırmızısını çal. böyle bir durumda hem kırmızın hemde mavinin yeni gelmiş olacak. sakın adamların junglesini terk etme. cadıların oradaki çime boxları koy adam gene gelecektir. oradan gene adamı kes. gelmezse cadıları temizle oradan mid de gang at gene mi kil alamadın. hemen base at. item al. para 1550 oldu ise bf sword al eğer olmadı ise lanter'ni bitirmeye çalış. baseden çıkarken mutlaka direk adamın mavisine koş dakika 7 de adamın mavisi çıkar. sen 6. dakika orada ol ve boxları koy. eğer karşı taraf bi yere gank atıyorsa beklemeden maviyi çal. eğer görünmüyor ise mavide beklemeye devam et boxlar ile. gelir büyük ihtimal ve orada adamı kes. sonra doğru kendi mavine koş middeki oyuncuya kendi mavini ver.
    ilk anlattığım olay kırmızı çalma olayı genelde düşük elolarda yerler yüksek elolarda fazla yemezler ama denenebilir her zaman.
    item olarak ben ilk önce karşı jungle oyundan düşürüp param varsa direk inf tamamlıyorum. eğer daha az param var ise lantern tamamlıyorum. build olarak.
    lantern inf pd ga diye devam ediyorum.
    yada inf lantern pd ga şeklinde.
    shaco damagesi sağlam olursa vuracağın ilk damage critick gecer bunu tf de focus yaparak adc veya apc vurursan korkar ve kolay kolay tf ye giremez. gank atma olayı diğer champlara göre daha kolaydır shacoda aynı şekilde adc veya apc ilk damageni vurursan yarı canını alırsın rahat. shaco nası oyunun baş ında damagesi iyi oyun üstünlüğü var ise oyun uzadıkca bu üstünlüğünü kaybeder. şuan tepe taslak anlattım ama oynadıkça alışırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdedikmahmut -- 20 Ekim 2013; 17:08:17 >

• W Q E E E R
    1 2 3 4 5 6

E Q E W R Q
    7 8 9 10 11 12

Q Q W R W W
    13 14 15 16 17

Avcı palası x5 Can iksiri

Savaş çizmesi

Coşku

Statik Hançer

Ayakkabı hızı( Efsun Sığınak)

Vahşi Hydra

Wrgile'nin Feneri

Koruyucu Melek

3'lü Kuvvet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

Beyler aldım karakteri eğlenceli bir şeye benziyor ama nasıl oynayacağım emin değilim. Jungle tavsiye ediyorlar genelde siz ne gitmemi söylersiniz ? Hangi itemleri almalıyım tavsiyeler bekliyorum.

Jungle oyna.Carp ve hayalet al.Kritik eldiveni yada cizmeyle basla.Statik*hydra*kanasusamis*warmog*atma*kasif yada saldiri hizi cizmesi(kirmizi olana gelistiriceksin cizmeyi) 21-9 runler 1 cevher can calma digerleri kritik.
    Kirmizi ad
    Sari zirh.mavi mr resist×4. Cd reduction×5

• quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Shaco hakkında

Bu build i uygulayabilirsin

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.