Şimdi Ara

Shaco gümüşte taşırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• o kadar champ varken Shaco daki ısrarın çok sevdiğindense Counter jung yapıcan laneleri rahatlatıcan ayrık iktiricen çünkü Tf de hiçsin.

haa benim fikrim başka champ'lar ile çık gümüşten normal game lerde zevkine shaco oyna
  • Taşır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Shaclone" bu streameri izleyebilirsin shaco için.

• quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

o kadar champ varken Shaco daki ısrarın çok sevdiğindense Counter jung yapıcan laneleri rahatlatıcan ayrık iktiricen çünkü Tf de hiçsin.

haa benim fikrim başka champ'lar ile çık gümüşten normal game lerde zevkine shaco oyna

adam çok haklı normak game de zevkine oynanır illede shaco diyosan low eloda counter jungle yaparak karşı jungle ın canını sıkabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaco challengerda bile taşır.Ama hakkını vererek oynamak çok büyük emek ister.Split pushu, counter jungle'ı çok iyi yapmalısın.Fightlarda ya tek atarsın, ya tek yersin.Fail olmaman lazım.
  • evet
  • Iyi oynuyosan tasirsin

• Tasir. Split push ve counter jungle yapman lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben arkadaşlarımın hesabını shacoyla gold yapıp bıraktım diyebilirim.gank attığın adam sövüp sinirleniyor zaten
  • Ad si split pushla iyi taşır.Ama ap hem zevklidir hem de çok iyi damage atar.

• 5v4 taşır ulti basıp 5v5 yaparsın xD

• Bir ara s3 challenger shaco player vardı twitchde s4tede en son diamond 1di nicki l3gol bu adam na da taşıyorsa tr de her türlü taşınır ayrıca tf de hic vs muhabbetleri geç heronun karakterine göre oynarsan her hero denktir.
    Ben hydra hirpala Warmog ve donmus balyoz kasiyorum her türlü toparlıyor.

• totem alınmıyor yani elini kolunu sallaya sallaya hem gank hem cj atarsın pembe totem atan yok gibi bişey kırmızı trinket alan da yok q bastığında seni görmeleri imkansız yani çok rahat taşır
  • Ultinle 1vs5 yaparsın.
  • Iyi oyun yaparsan karşıya efsane bişey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

o kadar champ varken Shaco daki ısrarın çok sevdiğindense Counter jung yapıcan laneleri rahatlatıcan ayrık iktiricen çünkü Tf de hiçsin.

Fightlarda işe yaramadığını düşünmüyorum ben. Gayet de iyi işe yarıyor. Tabii oynamasını bilmen gerek. Tek atan Shacolar gördüm nice.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.