Şimdi Ara

sgs2 ınternetsız oyunlar calısmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkdaslar urunu aldım bı mılyon tane oyun kurdum fılm fılan evde wifi fılan vardı . evde hersey calısırken. ıse gıttım wifide 3gde yok . ınternetsız halde . doru durust bısey calısmıyor. ne oyunlar ne seslı komutlar fılan . bunun bı cozumu varmı hep bolemı yoksa..

• Hocam paraya kıyıp hesaplı bir internet paketi yapıcaksın en basiti bu.Wifi biraz komik oluyo yolda ne yapıcaksın?
  • basvurdum ona su turkcelıın 29 tllık tarfesınede. ama garıp su sesle yonerge vermek soyledıklerımı dırek mesaj olarak yazması fılan cok hostu. ama ınternet gıttı. onlar gıttı gps olması lazım calısmıyor. hublar fılan yalan . sadece angry börd ve ben :D hayır bunlar hepsı duzenlı olarak ınternet kullanıosa zaten 300 mb fılan hıc bır turlu yetmez
  • sesli komutlar için internet bağlantısı gerekli. sesi google üzerinden online olarak çeviriyor. bunun başka yöntemi şimdilik yok sanırım. gamehub üzerindeki oyunlar online bağlantı istiyor mantığını ben de anlamadım. tahminim oyun içindeki online reklamlardan para kazanmak istemeleri. fakat market üzerinden indirdiğin oyunlar genelde offline olarak çalışıyor. gameloft un hd oyunlarının ilk yükleme dosyasını kurduktan sonra asıl oyun dosyalarını indirmek için wi-fi ya bir kereliğine ihtiyacın var. en küçük oyunu 200 mb civarında. zaten bu kadar büyük dosyaları 3g ile indirmek mantıklı değil. sistem de buna izin vermiyor ve wi-fi ağ bulmanı istiyor. oyun dosyalarını birkere indirdikten sonra bir daha internete ihtiyacın yok.
    yani internet ihtiyacın tamamen indirdiğin oyuna ve nerden yüklediğine bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

sesli komutlar için internet bağlantısı gerekli. sesi google üzerinden online olarak çeviriyor. bunun başka yöntemi şimdilik yok sanırım. gamehub üzerindeki oyunlar online bağlantı istiyor mantığını ben de anlamadım. tahminim oyun içindeki online reklamlardan para kazanmak istemeleri. fakat market üzerinden indirdiğin oyunlar genelde offline olarak çalışıyor. gameloft un hd oyunlarının ilk yükleme dosyasını kurduktan sonra asıl oyun dosyalarını indirmek için wi-fi ya bir kereliğine ihtiyacın var. en küçük oyunu 200 mb civarında. zaten bu kadar büyük dosyaları 3g ile indirmek mantıklı değil. sistem de buna izin vermiyor ve wi-fi ağ bulmanı istiyor. oyun dosyalarını birkere indirdikten sonra bir daha internete ihtiyacın yok.

werdıgın bılgıler ıcın tessekurler . oncelıkle 300 mb ınternet paketı almıya dusunuyorum . bu seslı komutlar fılan ıcın yeterlı olurmu . evet bahsettgım oyunlar ılk kurulumunda loft oyunları ıdı. aydınlattıgın ıcın tessekurler. onları kurarken ole ekstra bı ugrasa gerek yok wifi olsun yeter herhalde degılmı . bı ınternet olan bır bılgısayarım var kablo ıle baglasam kıes fılan ıle ınternet cekemezmıyım .

• quote:

Orijinalden alıntı: kng09

quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

sesli komutlar için internet bağlantısı gerekli. sesi google üzerinden online olarak çeviriyor. bunun başka yöntemi şimdilik yok sanırım. gamehub üzerindeki oyunlar online bağlantı istiyor mantığını ben de anlamadım. tahminim oyun içindeki online reklamlardan para kazanmak istemeleri. fakat market üzerinden indirdiğin oyunlar genelde offline olarak çalışıyor. gameloft un hd oyunlarının ilk yükleme dosyasını kurduktan sonra asıl oyun dosyalarını indirmek için wi-fi ya bir kereliğine ihtiyacın var. en küçük oyunu 200 mb civarında. zaten bu kadar büyük dosyaları 3g ile indirmek mantıklı değil. sistem de buna izin vermiyor ve wi-fi ağ bulmanı istiyor. oyun dosyalarını birkere indirdikten sonra bir daha internete ihtiyacın yok.

werdıgın bılgıler ıcın tessekurler . oncelıkle 300 mb ınternet paketı almıya dusunuyorum . bu seslı komutlar fılan ıcın yeterlı olurmu . evet bahsettgım oyunlar ılk kurulumunda loft oyunları ıdı. aydınlattıgın ıcın tessekurler. onları kurarken ole ekstra bı ugrasa gerek yok wifi olsun yeter herhalde degılmı . bı ınternet olan bır bılgısayarım var kablo ıle baglasam kıes fılan ıle ınternet cekemezmıyım .

300 mb internet paketine güvenme. hangi operatör bilmiyorum ama paketi geçtiğin an her mb için 2.5 ile 7.5 lira arasında ücret yazabilirler. 500 lira fatura gelen tanıdıklarım var. ben sınırsız vodafone paketi kulanıyorum 7.5 lira. 100 mb dan sonra bağlantı hızını düşürüyor. telefonu alalı bir hafta oldu henüz hızım düşmedi. sadece sesli konutlar değil uygulamalar da indirdim. aslında 300 mb ın sana bu iş için yetmesi gerek ama operatörlere güvenmiyorum.
    evet bir wi-fi bağlantısı yeterli. oyunu açıp onay verince direk kendisi indiriyor. bazı oyunlar çok büyük. asphalt 6 telefonda 900 küsur mb yer kaplıyor mesela. indirirken zaten ne kadar indireceğini yazıyor.
    kiesle hiç denemedim birşey diyemiyorum. ama wi-fi ile gayet sağlıklı bir şekilde indirip oynayabiliyorsun.

• internet bağlantısını kapatmak istiyorsan güzel bir kısa yol var. kapatma düğmesine basılı tut. veri ağını devredışı bırak çıkan menüden. oyunu çalıştır. angry bird veri ağı kapalıyken çalışıyor. fakat veriağı açıksa araya hemen reklam alıyor. oyunun ortasında sağ üst köşede reklamlar. bu da senin internet bağlantından götürür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafona geç.8 TL'ye Sınırsız Net al
  • turkcelle gectım 29 tllık tarıfesıne . 300 mb ınternet verıo asıma 0.00049 gıbı bı rakamdı yanı bısey ındırmek ıcın kullanmam zatende sadece maıller seslı komut ve gps , onlıne oyun tarzı seyler dusunuyorum . bu gps de ınternetı kullanmadan yapması lazım degılmı normalde .zaten aksam evde wıfı ındırecegımı oradan ındırırm. o wifiden ındırım olayını bıttım zaten 300 400 mblık dosyaları at dıyorum . harddıskten flasha atarkenkı halınden bıle hızlı . hatta harcıden laptopa atarkenkı halınden bıle hızlı
  • Nasıl yani şimdi internetsiz ortamda bi oyun onayamayacakmıyız 3G ile felan oyna demeyin onlarla hiç oynanmaz zira su gibi şarjı içiyor
  • Avea olanlar 1000 dk + 1000 sms + 1 gb net tarifesine geçebilir ayda 19 tl ben kullanıyorum hem kaliteli hem hesaplı çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Avea olanlar 1000 dk + 1000 sms + 1 gb net tarifesine geçebilir ayda 19 tl ben kullanıyorum hem kaliteli hem hesaplı çok memnunum.

avea lı olunca anca turkcell ve vodafone gecebılıodum . aveada 1gb lık en uygun tarıfede 69 tl yapıolardı
  • Bilmeyen vardır belki.Avea'da seri seri 1 gb yapabilirsiniz.örnek ayın 5 inde yaptınız 12 sinde bitti.iptal 5555 gönderirirsiniz.9 Tl bakiyeniz varsa 1gb 5555 yazıp gonderırsınız istediğiniz kadar paket yenileyebilirsiniz süre kısıtlaması yok.Her yapış 9 tl tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.