Şimdi Ara

Sgk İstirahat Raporu Hk.( Hukukcular bakabilir mi ) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Forumlar Sayın Hukukcu ve Sayın Arkadaşlar. Bir Devlet Hastanesinde ACİL Veri giriş olarak 4 yıl çalıştım . 2017 senesinde Temizlik Görevlisi Benden israrcı olarak Yakın birisine İstirahat Rapor u yazabilirmisin Dedi. Mecbur kaldım .Tabi yazabilirim dedim.Bu durumdan Doktorların haberi yok ( KARŞILIĞINDA ÜCRET TALEP ETMEDİM RÜŞVET OLAYI YOK ) . 1 Ay aralıklarla art arda 3 kez Aynı şahısa İstirahat raporu Düzenledim . Asker olduğunu sonradan Farkettim ve Asker Şahısın Komutanı bu Durumdan şüphelenerek Araştırılması için Hastaneye yazı Gönderdi.

    VE Konu açıklığa getirildi . Raporun Benim Yazdığımı Kimse Bilmiyordu. Bilgisayar Log Kayıtları ,Kamera Kayıtları Vs ...

    Veri Gİriş Çalışanlarının Tamamını o davayla ilgilenen Doktorun Odasına İfade vermek için bir araya topladılar. En son odaya ifade vermek için ben girdim. Durumu aynen anlattım . Rüşvet karşılığı olmadan ve İsrarcı olmasına raporu Düzenledim. Yaptıklarımından pişmanlık duyduğumu ifadede Belirttim . Suçumu itiraf ettim Evrak Askeri Mahkeme'ye Gönderildi. Bu olay Sivilde Yaşandığı için Evraklar Sivil mahkemesine taşındı . 2018 mayıs ayında Savcılık kararınca Yakalama Emrim verilmiş. Polisler Evime Geliyor .Polis Nezaretinde 2 Saat tutulduktan sonra Beni İfade vermem İçin Adliye mahkemesine götürüyolar. İfade mi Orda da veriyorum . Biliyorum Bu Olay Evrak Ve sahtecilik işine giriyor.

    Dava tarihim ne zaman belli olur VE. Kaç sene yatarım . Şuan Psikolojik olarak kötü durumdayım . Cahillik ettim . Arkamda bi Ailem var. Olayın Bu boyutlara geleceğini tahmin etmemiştim .


    Not : Temizlik Görevlisinden İfade Almak için Yakalama Kararı Çıkartılmış Fakat Adam Ortada yok .


    Sayın Hukukcu Arkadaşlarım Ve Sayın Forum Arkadaşlarım Sizden Yardımlarınızı Bekliyorum İyi Forumlar Diliyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatMark -- 1 Ağustos 2018; 22:41:36 >







  • E-devleti kontrol edebilirsiniz mahkeme tarihi için
  • Blue Cloud kullanıcısına yanıt
    şuan mahkemme görünmüyor .
  • Kesin bir tarih vermek güç 3-4 ay sürebilir. Bu süreçte E-Devletten aralıklı olarak kontrol edebilirsiniz.
  • Blue Cloud kullanıcısına yanıt
    ceza yiyicem gibi geliyor. Araştırmaların sonucunda :(
  • Anladığım kadarıyla çalıştığınız konum gereği beraber çalıştığınız hekimin e-imza yetkisi bulunuyor sizde ve onun haberi olmadan bir rapor düzenlendi. Böyle bir konu varsa ceza alınması muhtemel fakat dosyanın içeriğini görmeden konuşmak yanlış olur mesela e-imzasını kullandığınız hekim davaya dahil oldu mu ? Rapor, sahte rapor olduğu anlaşılana kadar işlemini korudu mu ?



    Konu ile alakalı olarak TCK 204’ e bakabilirsiniz.
  • Ne konuda yardım istiyorsunuz anlamadım. Zaten ifadeniz alınmış iddianame size ulaşınca yargılama başlar.
  • vakit kaybetmeden bir avukattan yardım alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.