Şimdi Ara

SGH-X700 UFAK Bİ İNCELEME .!!! HAKKATEN İNANILMAZ TELEFON..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar inceleme bekliyoruz filan demişsiniz yani öle kapsamlı bişey yapıcam durumum yok Fakat ufak bişeyler söyleyeyim..

Şimdi Ses le başlayalım Mp3 ün kalitesi yüksekse Çok ii ses veriyor Harika bile diyebilirim..Ama daha iyisi Radyoda radyo dinlerken inanılmaz gerçekten Babam dinlerken Dışardan çok net bi şekilde duyabiliyordum...30 tane radyo Frekansı kaydedebiliyoruz..Sesle ilgili bunları söyleyebilirim..

Geçelim kameraya Kamresi 1,3 olmasına Rağmen bence çok güzel Nokialardan bi avantajı Çok zoom imkanı ve Kamera çekerken Ekranın tam ekranı kaplaması..Samsungun renk kalitesi zaten süper..Zaten resimde ekledim ..haa bide Gündüz çok daha net çektiğini söylemek isterim ama gecede kötü değil baya iyi diğerlerine göre...

Fiyat performans açısından kibarlık açısından Süper bir telefon 450 - 480 ytl arası alınabilir.Ayrıca Uygulamalar oyunlar hatırladığım kadarıyla D600 gibi bence telefonun ondan hiçbir eksiği yok

Söyleyeceklerim bu kadar Arkadaşlar Bu fiyata bu telefon gerçekten süper Bence Tavsiye edrim .

ARKADAŞLAR BU TELEFONDA EN KÖTÜ KAMERADIR FELAN DERKEN MÜKEMMEL ÖZELLİKLER VARYA KISAYOLLAR MI EDRSİN TEK TUŞLA İSTEDİĞİM MENÜYE GEÇİYORUM ARD ARD A 15 RESİM ÇEKİYORUM..MOZAİK ÇEKİM YAPIYORUM...OYUNLAR RENKLER KAMERA ÖZELLİKLER RADİO ES MP3 HEPSİ SÜPER...

Bunlar Yeni Resimler Arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 17 Şubat 2006 18:07:23 >

• Bu telefona bu para iyi
  • Nisandan başlamak üzere 6 taksit 80 80 almış babam.!
  • kardeş hayırlı olsun.acaba ses kalitesi nasıl.hoparlörle ve kulaklıkla..w550 yi dinlediysen hiç onunla karşılaştırabilirmisin..bi de nerden aldın ve garantisi nedir.ve peşin ne kadar veriyordu acaba orası.ben de düşünüyom da almayı..şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 8 Şubat 2006 16:27:22 >
  • Hakikaten bu fiyata taksitli nerden aldın?
  • sen soyluyecen hocam iyi kotumu diye
    yorumlarını bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Radyo VAr

Mp3 var

262 Bin renk

Ses harika

35 Mb hafıza 64 de hafıza kartı

Tipide güzel

Kamerada bence 1,3 olmasına rağmen Şahane.!!!

Siz ne diyosunuz ark.lar Sizce iyi mi ettik .? Sizin görüşleriniz nelerdir.? Bide yeni gelmiş Doğrumu.?

kardeş orta sınıf için mükemmel telefon, bu telefonu merak eden birçok kişi var,ayrıntılı bir inceleme yapabiliyosan bence gayet güzel olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

iyi

çok açıklayıcıydı teşekkür ederiz.
  • arkadaşım çok güzel fiyat nereden aldıgını söylersen sevinirim bizde almayı düşünüyoruzda....
  • walla o fiyata alınabilecek en iyi telefon bence,süper!hatta peşin 450ytl ye rahat alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

iyi

çok açıklayıcıydı teşekkür ederiz.

iyi mi diye sormuş iyi dedimo paraya güzel telefon..

• resim video yok mu?
  • Arkadaşlar telefon çok iii Yarın siteye REsim filan atıcam gördüğüm özelliklerini filanda yazıcam . Bide Peşin 450 filan fiyata alınır..Bide Babam sürekli alışveriş yaptığı için Biraaz da indirim yapmış Ama bence yinede baya ucuz Telefon süper...Herkese hayırlı akşamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Arkadaşlar telefon çok iii Yarın siteye REsim filan atıcam gördüğüm özelliklerini filanda yazıcam . Bide Peşin 450 filan fiyata alınır..Bide Babam sürekli alışveriş yaptığı için Biraaz da indirim yapmış Ama bence yinede baya ucuz Telefon süper...Herkese hayırlı akşamlar...

usta hem soruyosun hem süper diyosun :) kendin beğenmişsen problem yok

senden inceleme bekliyorz ;)

• valla fıyattı super.
  • Arkadaşlar Evet ufak bi inceleme ve resimler ekledim.
  • inceleme için sağol gerçekten fiyatı açısından cazip hafızası arttırlmıyo dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ç@KAL

inceleme için sağol gerçekten fiyatı açısından cazip hafızası arttırlmıyo dimi

Arttırılıyor
  • Evet arttırılıyor Bu arada Hafıza kartı çok küçük yaa İlk defa gördüm o kadar küçük kart .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.