Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.436
Cevap
154
Favori
225.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telegram grubu aktifse bende davet alabilir miyim?

• Bende katılırım mumkunse bende davetiye istiyorum.

• Katılmak isteyen arkadaşlara linkler iletildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese selamlar büyük kasalardan artık çok sıkıldım yer kaplamasından boyutundan ufak birşeye geçmek istiyorum sizce Lian Li Dan Case A3 kasası alınır mı 4000tl fiyatı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efecanyagci -- 16 Mayıs 2025; 23:50:54 >
  • efecanyagci E kullanıcısına yanıt

Tabikide alınır dostum micro ATX güzel sistem kurabilirsin bu arada yeni kurduğum mini itx sisfeme YouTube kanalımdan bakabilirsiniz saygılarımla

Web Klasöryoutube
    MİNİ ITX AMD AM5 DDR5 SİSTEM TOPLAMA REHBERİ DEEPCOOL CH170 DİJİTAL KASA AM5 Secure Frame V2 MSI RTX 3070 GAMING X TRIO 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Gigabyte X870I Aorus Pro Ice Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Mini ITX Anakart F4 Son bios kurulu AMD Ryzen™9 7900 Soket AM5 3.7GHz 64MB 65W 5nm İşlemci KLEVV Cras V RGB 48GB (2x24GB) 7200MHz CL34 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram (KD5KGUD80-72B340J) Thermalright SI-100 ARGB Beyaz İşlemci Soğutucu KIOXIA 2TB Exceria Plus G4 Serisi Gen5 NVMe M.2 SSD (10000MB Okuma / 8200MB Yazma) Deep Cool Deepcool 850W PN850M 80+ Gold Tam Modüler Atx 3.1 Pcıe 5.1 Gen5 Güç Kaynağı z980 işlemci macunu 18/8 wk iletkenlik oranı temudan satın aldım orjinal de olmayabilir #deepcool #gaming #gamingvideos #gigabyte #gigabyteaorus #amd # #thermalright #msi #ddr5ram
    https://www.youtube.com/watch?si=l9kEYBA-Vv5Z0qqB&v=AUtEtg3RfdI&feature=youtu.be

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

hayırlısı olsun hocam , normal atx psu ile 3080 sığar mı kasaya yoksa çift fanlı 5070 e mi geçmek gerekir acaba orada kararsız kaldım

• efecanyagci E kullanıcısına yanıt

Dostum kasayı daha önce inceledim tam hatırlamıyorum sitesinden bakın ölçülerine ona göre alırsınız bileşenleri ama genelde ATX PSU olur ekran kartı ebatıns da bakın

• Bizde sevdik kendilerini ama toplayamadığımız için düştük yine pileyziteyşınlara 😔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SFF / MINI ITX Severler Kulübü

Fractal Design MOOD ile aranıza bende katıldım :) İlk İTX kasam oldu Toplamak baya zorladı. Arctic sıvı soğutmayı kasayada sığdıramadım iade etmek zorunda kaldım. Sonuçtan ise çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.

• am5 anakart bulamiyorum arkadaslar, elinde fazladan olan varsa iletisime gecebiliriz. bir de telegram grubuna ben de katilmak isterim mumkunse

• ziroo kullanıcısına yanıt

uygun fiyata bakıyorsanız çok avantajlı satılmıyorlar. çok zorda kalırsanız bunu değerlendirebilirsiniz.

inventus
    GIGABYTE B650I AX WIFI AMD B650, AM5, DDR5 6400MHz, Type-C, WIFI 6E+BT 5.3, 2.5Gb LAN, Mini ITX Anakart - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=16261
  • NaberOrtaam kullanıcısına yanıt

tesekkurler hocam bakayim buna. geciremedim bi turlu am4 ten am5 e :)

• ziroo kullanıcısına yanıt

rica ederim keşke asus rog felan olsa o fiyatlara tadından yenmez ama nasip :)

• Mesut91 kullanıcısına yanıt

merhaba, telegram kanalı için bana da davet atabilir misiniz ?

• telegram için bende davet rica ediyorum

• Mesut91 kullanıcısına yanıt

Bana Telegram kanalının bağlantısını gönderir misin?

• Eskiden buralar dutluktu.

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt

tekrar çölleşmeye başlamış :D

• standart oyuncu bilgisayar ile sff bilgisayarların fiyatları açıldıkça microya dönenler fazlalaştı demekki SFF / MINI ITX Severler Kulübü SFF / MINI ITX Severler Kulübü SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

• Selamlar düşük profilli 1700 intel cpu fan bakiyorum 120mm genislik 70mm maksimum yukseklik olacak şekilde, Eli de mevcut olan var midir?

Bir de telegram grubu varsa mesaj atabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 7 Haziran 2025; 2:27:10 >
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.