< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Web üzerine geliştirme yapıyorum. Video edit aklımda ama şu an için zaman ayıramam sanırım. Aklımdaki sistem göze hoş gelen ve sessiz olması. 3-5 sene parça değiştirme ekleme derdinde de bulunmayayım. Bu arada 4k monitör ile kullanacağım. Oyun oynamıyorum normalde ancak belki arada girip 1 saat zaman geçirmelik bir durum olabilir. Eğer çok fazla maaliyet yüklemeyecekse sisteme. |
Saygıda mecbur , sevgide özgürsünüz...
|
Ankart cok onemli mi? Yoksa uyumlu en ucuzunu almak yeterli olacak midir? Bir diger sorum ise en uygun sessiz olabilecek PSU ne tavsiye edersiniz? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 18 Nisan 2023; 1:3:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tamamdir hocam tesekkur ederim. Ben biraz daha somutlastirinca yine yardimlariniz icin buraya yazarim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 19 Nisan 2023; 1:10:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Alana kadar kampanyali fiyatlari vardi fiyatlar artmis :D Tesekkurler hocam ben dediklerinize benzer alacagim. Sivi sogutucu sart mi hocam? |
Saygıda mecbur , sevgide özgürsünüz...
|
Anladim. Tesekkurler hocam. |
ASUS ROG STRIX B450-I GAMING | AMD RYZEN 7 5800X3D | CORSAIR CMW16GX4M2C3200C14 | Adata XPG 256 GB SX8200 Pro M.2 SSD | CORSAIR SF600 80+ Platinum PSU | ASUS TUF Gaming 2K-IPS-170hz-1ms-IPS | MSI 3070 Ti SUPRIM X 8G | Gigabyte AORUS WATERFORCE X 240 | Noctua NF-A12x15 PWM | Noctua NF-A12x25 PWM | PHANTEKS P200A Tempered
|
A4H20 ile ben de ilk SFF sistemimi toplamış oldum. Noctua L9A ve 5600G ve RAM elimde mevcuttu diğer parçaları sıfırdan tedarik ettim. AMD 5600G Noctua L9A2 Asrock A520M ITX AC 2*16GB Corsair Vengeance 3000 CL15 Cooler Master 650V SFX Zotac RTX 3060 Twin Edge Egzost fan olarak 2 adet Corsair SP120 Kasanın PCI-E 4 verisyonu ucuza denk gelince aldım ve bu parçalarla toparladım. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum kasa ile ilgili yorumlarım da buna istinaden olacak. Öncelikle bu kasaya üst seviye sistem kurmayı tercih etmezdim. Yapılabilir mi, evet ama astarı yüzünden pahalıya gelecektir. Güç kaynağının kabloları çok kötü, custom kablolar yapılarak daha kolay montaj yapılabilir. Zaten sıvı soğutma ile üst seviye bir sistem kurulacaksa PSU kablolarının durumu önemli. Aynı şekilde GPU'da üst seviye bir şey takıalcaksa kabloların olabildiğince derli toplu olması gerekli. Kasa yanlardan hava çekip üstten tahliye edecek şekilde kurgulanmış, mantık güzel ama üst seviye parçalarla kullanılacaksa içeride biriken havayla baş etmek zor olacaktır ya da sessizlikten feragat etmek gerekiyor. Hava soğutma için pek bir alternatifimiz yok. Var ama üst seviye alternatifler değil. Bu nedenle bu kasada yapacağım upgrade yine orta seviye bileşenlerle olacaktır. Kasanın malzeme kalitesi güzel ancak birleşim noktalarındaki kalite için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ben 3000 lira gibi bir fiyata aldım içerisinde gelen riser kabloyu da düşününce oldukça güzel bir fiyat diyebilirim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 20 Nisan 2023; 2:46:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 20 Nisan 2023; 17:30:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ASUS ROG STRIX B450-I GAMING | AMD RYZEN 7 5800X3D | CORSAIR CMW16GX4M2C3200C14 | Adata XPG 256 GB SX8200 Pro M.2 SSD | CORSAIR SF600 80+ Platinum PSU | ASUS TUF Gaming 2K-IPS-170hz-1ms-IPS | MSI 3070 Ti SUPRIM X 8G | Gigabyte AORUS WATERFORCE X 240 | Noctua NF-A12x15 PWM | Noctua NF-A12x25 PWM | PHANTEKS P200A Tempered
|
Bakayım ben de buna. Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|