< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (222. sayfa)

-
-
Güzel kasa ama stok soğutucusuna bir şey olsa muadilini bulmak zor olur ilerde. Revolt 3 daha iyi ve uyguna gelmez miydi? Geçen ay 700w psu dahil modeli 125 dolara satılıyordu. 240mm aio desteği var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut91 -- 13 Nisan 2023; 0:8:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğin kasayı bilmiyorum hocam şimdi bakınca şekil olarak benziyor baya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
stok soğutucusu hiç önemli değil hatta yt de onu çıkartıp noctua hava soğutma takanlar var, aynı zamanda nzxt nin uluslar arası garantiside var sıkıntı çıkmaz, dediğiniz kasa benzer gibi gözüksede h1 gibi değil biraz daha kaba
-
Noctua L12S kolayca sığıyor hocam, hatta ikinci slim fanla bile olması lazım. Bence de Revolt 3 güzel bir alternatif ama NZXT daha kaliteli ve şık tabii.
Yalnız 5500 TL olmasını anlamadım, Warehouse ürünü galiba. 399 dolar falan çünkü kasanın fiyatı.
İndirim denk getirmiştir belki 250 300 euroya düştüğü oluyordu
Arkadaşlar merhaba. Elimde birkaç itx ile alakalı parça var satılık. Buraya da yazmak istedim ilgilenen olabilir diye.
- Cryorig C7 İşlemci Soğutucu. Sıfır, 500tl.
- Jonsbo A4 Mini Itx Kasa. Sıfır, 2000tl.
- ASUS ROG STRIX X570-I GAMING Mini Itx Anakart. 5000tl.
Anakartı, Asus Rog Strix LC II 360 Argb sıvı soğutma, Jonsbo i100 Pro mini itx kasa, Cooler Master V850 Sfx güç kaynağı ile birlikte 15000tl’ye verebilirim.
-
Herkese selam biliyorsunuzki mini itx sistemlerin maliyetleri oldukça yüksek. Bunu kırmanın yolları arasında micro itx sistemler geliyor. Bende kendi bu sff çapında ustalığımı konuşturup kendime bir motif monument open air kasa yaptım. Videoları ve resimleri atıyorum artılarını eksilerini yazacağım. Full sistem kurulu halinde resim yollayacağım.Teşekkürler.
Artıları;
*Yuvarlatılmış köşe tasarımı ile daha şık görünüm.
*Sfx güç kaynağı kullanarak daha küçültülmüş tasarım.
*Micro itx anakart takarak itx anakart fiyat yüksekliğini ortadan kaldırma.
*Mini itx anakart takılan motif monument ekran kartı uzun gelmesi ile kötü bir görünüm sergiliyordu. Şimdi micro atx uzunluğunda bir anakart takıldığı için ekran kartı biraz daha uzun kalması durumunda görsel olarak şık görünücektir.
*Kasa içi ısınması gibi bir durum söz konusu değildir. Hava soğutucu kullanarak işlemci sıcaklığı minimumda kalabilir.
Eksileri;
*Şu anda daha boya aşamasına geçmedim.
*Micro atx deliklerini açmadım. mini tx deliklerini kılavuzladım. Lazım olması durumunda tornacıya gidebilirim.
Sistem:
R5 7600x
16gb DDr5 Ram
500gb gigabyte M.2
Gigabyte B650M DS3H
Zotac Rtx 3070
İd cooling se-226xt
Kaynak olan video
bu resimde ve videoda tamamlanmış hali mevcut
WhatsApp Video 2023-04-04 at 17.51.06streamable
WhatsApp Video 2023-04-04 at 17.51.06https://streamable.com/yj2hneAlmış olduğum parçalar;
gigabyte b650m ds3h
Ryzen 5 7600x
2x8 DDR5 Rgb Kingston Fury Ram
İd cooling se-226xt kule tipi soğutucu
delikler kılavuzlama yapıldığı için bant ile yapıştırıldı sistem tamamlandıktan sonra rötuş çekilecek. Tamamladıkça resim atacağım.
WhatsApp Video 2023-05-25 at 09.17.34streamable
WhatsApp Video 2023-05-25 at 09.17.34https://streamable.com/ncvaxc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 25 Mayıs 2023; 9:44:51 >
-
Fiyat çok mu uygun böyle bir tercih yaptınız. Tabiki tercih meselesi ama
Fiyat uyguna geldi, 10 günlük kartı 1.5k civarı uyguna aldım. Denemek istedim, ama yordu biraz
Yani şimdi yorması ayrı, daha sonra yoracak olması ayrı , performansı ise ayrı bir konu. Açıkçası bir risk kendi fikrim
Aslında ağır oyuncu değilim. Ikinci el 6700xt veya 3070 ile 1080p ultra oyun düşünürken, bu seçenek belirince önümde , bi an almış bulundum.
An itibariyle bios ayarları noktasında staj yapıyorum. Mesela csd disable edip rebar aktif edemiyordum. Bunu aktif etmek için temiz bir gpt Windows kurmak lazım geldiğini öğrendim. Gibi gibi. Sonuç olarak almasam iyiydi. Haklısın hocam
arkadaşlar sugo13 kasam için h45 aldım pişman oldum ekran kartına yer bırakmadı.
uygun fiyatlı sıvı soğutma önerebilirmisiniz
-
amazon
DeepCool LE500 Marrs bkhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B8X3RJCX?ref_=cm_sw_r_apann_dp_GK5TGNPDMC6B0SH2Y52T
Fiyat bence makul. Ben kullanıyorum soğutma iyi fanlar sesli çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sugo 120mm sıvı soğutma uyumlu. Bu olmaz.
-
Pardon hızlıca cevap yazdım. Uygun fiyatlı sıvı soğutma düşünenler düşünebilir o zaman diyeyim.
-
Hocam selamlar,quote:
Orijinalden alıntı: Quadharkadaşlar sugo13 kasam için h45 aldım pişman oldum ekran kartına yer bırakmadı.
uygun fiyatlı sıvı soğutma önerebilirmisiniz
Sg13 ü 1 yıl süre ile Silverstone pf120 ile kullandım. Sorun yaşamadım. Sıvı soğutmanın borularındaki ekran Kartı tarafında değil de diğer taraftan vermiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba pg120 satışı yapan Bi site göremedim.
Dark marka alsam iş görürmü?
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
Dark AquaForce W126 12cm FRGB LED Fan + Pompa, Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (DKCCW126) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/dark-aquaforce-w126-12cm-frgb-led-fan-pompa-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi-dkccw126.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X