Bugun Nr200p ile birkac test yaptim. Belki kullanan arkadaslara fikir verir. Islemci 5600x Ekran Karti Asus tuf Rtx 3080 Oda sicakligi 23 derecedir. Testlerde temperli cam kullanilmistir. Ss ler cok duzgun olmadi ama bilgi acisindan yeterli diye dusunuyorum. unique heaven intake exhaust compare - Resim Yükle - Hızlı Resim (imgyukle.com) UV Degerleri 5600x 43.75 \ 1.15v 3080 1905\887 Uv yapinca 3dmark skoru yaklasik 400puan artmistir. Testler Unique Heaven ile 30ar dakika seklinde yapilmistir. Cpu Fan Nh-U12A INTAKE MOD STOCK CPU 67 GPU 66 UV CPU 52.6 GPU 63 EXHAUST MOD STOCK CPU 72.1 GPU 64 UV CPU 58.9 GPU 60 Gpu curve yapilirken fanlar %50ye ayarlandigi icin Uv modda rpm daha dusuktur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 14 Ocak 2023; 22:54:24 > |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (198. sayfa)

-
-
Referans veri olması açısından güzel paylaşım teşekkürler. Soğutucu üzerindeki fanın intake olarak konumlandırılmasının ne denli fark yarattığı bu sonuçlarla bir kez daha tasdiklenmiş böylece.
-
gayet güzel değerler.. Noctua NH-U12A kasaya sığmıyor yazmışlardı yok dimi böyle bir problem
-
Ben simdiye kadar exhaust olarak kullanıyordum. Bugun denemek istedim ve intake e gectim. Bir sure böyle devam. Warzone da bile işlemci 50derecelerde calisiyor şu an da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabiki yok. Mesh panel ile sorunsuz cam ile biraz farklı montaj yapmak gerekiyor
1 saatlik Warzone oynadiktan sonraki top degerler bu sekilde. Ki bu degerler anlik olarak ciktigi en yuksek derece ortalamasi daha dusuk haliyle.
-
-
Merhaba, yaklaşık 1 yıllık MSI Z690 Unify ITX Anakart ve OC falan yapılmamış i7 12700K isteyen olursa bana özelden ulaşabilir.
-
Bende de sıfır NZXT Z53 mevcut. Pompası mini-itx anakartıma büyük geldiğinden satıyorum. 4 gün önce satın aldım kullanmadım. Dükkanımda bakabilirsiniz.
-
Anakartınızın modeli nedir hocam?
Aorus z690i ddr5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o anakart cpu soğutucu montajı konusunda tam bir mühendislik faciası, bildiğim kadarıyla aorus z690i'da sorunsuz bir şekilde kullanılabilen en performanslı aio Phanteks Glacier serisi, LGA1700 Buckle ile mis gibi olur.
Kesinlikle. Güzel ama maalesef çok kaba bir kart.
Çok kötü olmuş. NZXT'nin X53 ve Z53 serileri gerçekten pompa olarak sessiz ürünler. Ancak iş Mini-ITX sistemlere gelince önce anakartı sonra AIO'yu almak gerekiyor.
Ben de Z53 soğutucuyu, MSI MEG Z690i Unify anakart ile kullanıyorum. Ucu ucuna oturuyor. Almadan önce özellikle Reddit'te bayağı bir araştırdım.
Artık anakartlar çok fazla kabalaştığı için, almadan önce kullanan birini bulup sormak gerekiyor.
-
-
-
Kötü olmuş, ben olsam MH’ye yazardım ama PST olanıyla değiştirmeyeceklerse iade etmeyin arada performans farkı yok zaten, bir tane splitter kablo aynı işi görür.
Görüştüm yurtdışı ürün olduğu için işlem yapamıyoruz dediler. Kampanyalı fiyattan almıştım dedim ama sadece iade oluyormuş. Benim işlerim genelde yarım yamalak olur zaten alıştım artık.
Takacak bir fan yuvası ayarlarım artık.
-
Canınızı sıkmaya değmez 20 liralık splitter daha iyi iş görür. İade etmeyin kullanın bence
Fanlar konusunda çok bilgim olmadığı için teknoloji farkı var mı yok mu onu sormak istedim yoksa çok sıkıntı yapmıyorum zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X