Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.436
Cevap
154
Favori
225.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Newegg sadece VAT (KDV) tutarını peşin alıyor, gümrük vergisi (KDV dahil fiyatın üzerinden %5) ve ardiye (ürünün boyutu/kilosu ve kaldığı sürece göre) ödemesi haricen yapılıyor.

• ufuks36 kullanıcısına yanıt

Son sorum, sizden anakart için ne kadar aldılar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avanak_abdi kullanıcısına yanıt

estağfurullah dilediğinizi sorabilirsiniz, toplamda 3500₺ civarı ödedim.

Epey yüksek masraf çıkarmışlar maalesef. Arkadaşım Çin’de, ordan bakacaktı. Ona yük olmayıp neweggten alayım diye düşündüm sizin mesajı görünce. Ama sanırım en mantıklısı O’nun aracılığı ile temin etmek olacak.

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt

yolcu beraberi imkan var ise daha uyguna gelmesi büyük ihtimal ancak havalimanı gümrüğünde el konulması (şayet yolcuya ait ödeme dekontlu fatura ibraz edilmez ise tavan rayiç bedel + kkdf + cezai işlem üzerinden vergilendirilebilir) veya arıza çıktığında muhatap bulunabilmesi gibi konuları da göz ardı etmemek gerekli, kısacası biraz şansa kalıyor.

Arkadaş gemi kaptanı. Limandan giriş yapacak. Yazın da telefon getirmişti eşi, çocuğu ve bana. O kısımları halleder diye düşünüyorum. Garantiyi de yaradana sığınıp bozulmaz inşallah diyeceğiz artık SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazov -- 24 Ocak 2023; 4:21:10 >
  • siyahbeyazov S kullanıcısına yanıt

Hocam güncel kur ile şu an takriben 3455₺ + ardiye + gümrük işlemleri masrafı çıkar.

onun yerine aşağıdaki link daha mantıklı görünüyor :)

SFF / MINI ITX Severler Kulübü
    SFF / MINI ITX Severler Kulübüaliexpress.com
    11302.96TRY 30% OFF|2023 Beelink GTR6 MINI PC Ryzen 9 6900HX Windows 11 Pro Mini PC DDR5 32GB 500GB SSD BT5.2 WIFI6 MINI PC oyun bilgisayar| | - AliExpress
    https://www.aliexpress.us/item/3256803705427473.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
    150€ geçmeyin derim. Ürün kadar bazen daha fazla ücret çıkıyor. Uğraşması da cabası. 150yi geçtiği için ticari sayılıyor. Mali müşavir tutuluyor vs vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu konudan baya bağımsız aşağıdaki bilgisayarın wifi bağlantısı var mıdır ?

SFF / MINI ITX Severler Kulübüwww.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 VENTUS - PRO H610M-G - CRUCIAL 500GB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-ventus-pro-h610m-g-crucial-500gb-ssd-16gbram.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Hayır, yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam biliyorum burdada satıyorlar ama TR ye gönderim yok aliexpressten malesef. Kendilerine mail attım ama 3 gündür dönmediler. Çin takvimine göre yeni yıl sanırım ondan. DHL veya UPS ile gönderirlerse alacağım uğraşmamak için.

Kusura bakmayın o kısım gözümden kaçmış, satıcı mesajınıza cevap vermiyorsa ali'ye de yazabilirsiniz.

• Uzun uğraşlar sonucunda kendimce ideal sistemi kurdum... ilk pc toplayisimdi o yuzden bircok hata yaptim... birçok sorunun cevabını da buradaki arkadaşlardan öğrendim teşekkürler..

SFF / MINI ITX Severler Kulübü SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• lawministration kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın, gayet temiz ve güzel bir sistem olmuş. Gördüğünüz gibi vazgeçmeye gerek yokmuş SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

Kablolamada bir iki düzenleme yapılabilir (soğutucu fanının kablosu iç tarafa baksa daha da temiz görünür mesela) ama şu haliyle de gayet iyi duruyor. Ekran kartı sıcaklığınız çok yüksek değilse alttaki fanı üste takıp üstte çift egzoz düzeni de yapabilirsiniz. D12L'nin performansı hakkında da yorumlarınızı bekleriz, sanırım konuda aynı soğutucuyu kullanan bir başkası yok henüz.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler... soğutucu tam oturdu bu kasa için biçilmiş kaftan... testleri paylaşım yapicam

• Bu arada DAN Cases C4-SFX üretimine başlanmış. Fotoğraflarda 4090 FE ve çift fanlı NH-D12L'nin sorunsuz sığdığı görülüyor, 14,7 litre hacmindeymiş. Tahminen buralarda göremeyeceğimiz bir SFF kasa olacak.

https://www.reddit.com/r/sffpc/comments/10l21or/dan_cases_c4sfx_is_in_production/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 25 Ocak 2023; 20:31:7 >
  • lawministration kullanıcısına yanıt

Umarım istediğin şekilde olmuştur. SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

• Misafir_Terliği kullanıcısına yanıt
    Şimdilik oldu hocam...

• Soldaki biraz acemilik eseri ama sağdaki oldu gibi :) SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.