SFF / MINI ITX Severler Kulübü (196. sayfa)

-
-
Mantık olarak öyle tabiki fakat incelemelerde u12a çok daha sesli performans göstermiş. Ben gayet memnunum bu arada AMD yeni seride eco mode çok iyi çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam böyle mid tower kasalardan hoşlanıyorsanız MAG SHIELD M301, turbox invasion ma01 ve turbox conquest ma02 bakmanızı öneririm. Onlar daha da bir küçük enişte :D Kullandığınız ekipmanlarda sığacağını düşünüyorum. Sağdaki kasa içndeki Phanteks yazısının tamamı kadar tasarrufunuz olur. Ozaman tam Mini itx diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 6 Ocak 2023; 9:38:25 > -
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan
Temiz işçilik olmuş tabi componentler ufak olunca.
Aslında çok daha küçük bir kasada olabilirmiş tabi..
Teşekkürler. Bu kasayı seçmemdeki neden havalandırma. Dört bir yanından püfür püfür. Sıcaklıkla uğraşmak istemedim.
-
herşey geldi bi kasa gelmedi yahu .. bu sinerjibilgisayar nasıldır- alış veriş yapan oldu mu?
-
itopyanın rakibi. İyi bir firmadır.
-
Sanırım çoktan aldınız ama Arctic P12 PWM PST güzel bir indirime girmiş Amazon'da.
amazon
ARCTIC P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fanı(ACFAN00120A)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07GJGF56L?psc=1İki tane alınca kargo ve vergi dahil toplam 360 TL (tanesi 180 TL) tutuyor. İhtiyacım yoktu ama iki tane aldım ben.
-
Forumdan bir arkadaştan iki adet ikinci el olarak almıştım. İki adet de şimdi aldım. İlgine teşekkür ederim. İşlemci fanı biraz sesli çalışıyor bunları taksam ses konusunda ciddi rahatlarım diye düşünüyorum.
Önceki fanlarınızı bilmiyorum ama sessizlik konusunda iyiler. Bu fiyatıyla rakipsiz.
-
5600X üzerinde ID-Cooling SE-224-XT soğutucu kullandım, bu fanların beyazından takılıydı. Yükte bile hiç ses duymadım ben. Sıvı veya hava soğutma radyatörleri için ideal fanlardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O fiyata bir nevi bedava gibi. Slim olanlar halen pahalı. Aslında alıp kenara koymak mantıklı. Yada şöyle güzel bir fiyata T30 denk gelse o da alınabilir:)
-
an itibariyle yıldım beceremedim toplama işini
-
Parmak uçların acıyacak ama bittiğinde değecek emin ol.
Birde sessizliğe önem veriyorsan radyatör fanlarını arctic ya da noctua fanları ile değiştirebilirsin. İlk yaptığım iş fanları değiştirmek olmuştu.
-
Kabloları toplayamadim çok kaba duruyor...
Hayırlı olsun. Z53'ü yaklaış 3 4 aydır kullanıyorum ben de. Açıkçası Mini-ITX için pompa olarak alınabilecek en sessiz AIO'lardan.
A4-H20 kasa için @Jarmusche nin paylaştığı indirimden P12 almıştım ancak onlar daha ulaşmadan satabileceğim birini bulunca 2 adet NF-A12x25 aldım. Bence Z53 ile Mini-ITX bir sistemde kullanılabilecek en iyi ikili.
Keşke AIO üreticileri sessizliğe de biraz önem verse, fan seçiminde.
-
-
Size ek olarak be quiet fanlarını öneririm. Arctic p12 leri be quiet ile değiştirdim ciddi anlamda sessizleşti. Gece sessizliğinde bile dikkat kesilirseniz anca duyuluyorquote:
Orijinalden alıntı: Misafir_TerliğiParmak uçların acıyacak ama bittiğinde değecek emin ol.
Birde sessizliğe önem veriyorsan radyatör fanlarını arctic ya da noctua fanları ile değiştirebilirsin. İlk yaptığım iş fanları değiştirmek olmuştu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X