Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.435
Cevap
153
Favori
223.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Slim Fan düşünen varsa Scythe Kaze Flex slim fan öneririm. Arctic slimler Trde yokken Amazon Amerika'dan almıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SFF / MINI ITX Severler Kulübü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noctua severlere

• R.I.P John Meadows kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını dik takmak isteyen kitle bunu beğenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action9mm -- 23 Ekim 2021; 13:33:51 >
  • Baktım herkes NR200 ünü paylaşmış, sıra bende :)

SFF / MINI ITX Severler Kulübü
  • Alpostros kullanıcısına yanıt
    Bir de benimkine bak. 6 kişilik erkek yurt odası gibi duruyor, seninkine göre :D Sen görmüş müydün benim kasayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 23 Ekim 2021; 17:52:33 >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Fiyat güzel fakat Gold olması kafamı karıştırdı...

• SuperMert kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki güç kaynağim Gold. Fiyat düşük diye mi suphelendin?

• action9mm A kullanıcısına yanıt
    Bu daha çok beyaz kasa içine komple Noctua dizip renk uyumu yapmak isteyenler için çıkmış gibi duruyor. İşlemci soğutucu fanı ile slim fanları eslestirmistim ben de, Scythe alarak.

• action9mm A kullanıcısına yanıt
    Soğutucuya verecek 1.000+ lira üstü bütçe ve kasam büyük olsaydı sıvı soğutma almadan kesinlikle NOCTUA NH-D15 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 23 Ekim 2021; 23:1:18 >
    rgb’den feragat etmek istemeyenler bunu beğenmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Cam panel, atx güç kaynağı yüzünden yalan oldu benim. Asus Armoury Crate'i de silip kurdum, o yüzden ramleri görmüyor program. Ram de ekran kartı da kafasına göre renk değiştiriyor. Arada bakıyorum. Benim için RGB sevdası başlamadan bitti :D

ben beyaz led’ciyim hocam.
    https://forum.donanimhaber.com/hadi-herkes-oyuncu-kasasinin-goruntulerini-paylassin--91363185-156#146788478

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Not: Fotoğraf için kapak çıkarılmıştır :D SFF / MINI ITX Severler Kulübü

gördüm gördüm, kabloları düzenlesen olacak gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpostros kullanıcısına yanıt
    Atx güç kaynağı ile daha iyi düzenleyen varsa görmek isterim. Bence daha fazla düzenlenmesi mümkün değil çünkü. SFF / MINI ITX Severler Kulübü SFF / MINI ITX Severler Kulübü SFF / MINI ITX Severler Kulübü SFF / MINI ITX Severler Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 24 Ekim 2021; 10:27:51 >

Ben kasayı ilk topladığımda atx güç kaynağı ile gayet güzel kablo düzenlemiştim, SF600 alınca sana yolladım zaten braketi :)

Burdan bakabilirsin : https://forum.donanimhaber.com/sff-mini-itx-severler-kulubu--119194123-86#147574889

GPU ile kasanın ön tarafında kalan boşluğa kabloları tıkabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpostros -- 24 Ekim 2021; 12:16:58 >
  • Kablolarını tek tek ayırıp daha da rahat düzenleme yapabilirsiniz, atx kasalarımda ben genellikle o şekilde yapıyordum hep çok güzel sonuçlar veriyordu.

@Alpostros un düzeni de gayet yeterli görünüyor, rahat bir günde düzenleme işlemine girişilebilir

• Güç kaynağı havayı dışarıdan çeksin diye böyle taktım. Böyle olunca da kablolar çok yer tuttu. Benim için güç kaynağını tekrar monte etmek bilgisayarı baştan toplamakla eşdeğer bir çile, o yüzden güç kaynağı iflas edene kadar dokunmam muhtemelen :D Kesin diğer türlü de kurmayı denemişimdir. Bir kere güç kaynağını baş aşağı ters taktım ben. Kablolar sağ üstteki fan boşluğuna anca sığdı. Seninki gibi ve baş aşağı taksaydim büyük ihtimalle kablolar kırılma yapmıştı bende. Kurması bir hafta sürdü bunu, hiçbir kablonun yeri tesadüf değil aslında :D. Akla gelen her şeyi denedim. Benim ekran kartı 29 cm sendeki o 2/3 cm kalan boşluk bende yok. Bende 2/3 boşluk vardır orası yetersiz geliyor sende 3 cm daha olsa 6 cm'e kablolar sığar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 24 Ekim 2021; 15:49:34 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.