< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action9mm -- 23 Ekim 2021; 13:33:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 23 Ekim 2021; 17:52:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 23 Ekim 2021; 23:1:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
gördüm gördüm, kabloları düzenlesen olacak gibi :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kasayı ilk topladığımda atx güç kaynağı ile gayet güzel kablo düzenlemiştim, SF600 alınca sana yolladım zaten braketi :) Burdan bakabilirsin : https://forum.donanimhaber.com/sff-mini-itx-severler-kulubu--119194123-86#147574889 GPU ile kasanın ön tarafında kalan boşluğa kabloları tıkabilirsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpostros -- 24 Ekim 2021; 12:16:58 > |
Kablolarını tek tek ayırıp daha da rahat düzenleme yapabilirsiniz, atx kasalarımda ben genellikle o şekilde yapıyordum hep çok güzel sonuçlar veriyordu. @Alpostros un düzeni de gayet yeterli görünüyor, rahat bir günde düzenleme işlemine girişilebilir |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 24 Ekim 2021; 15:49:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |