Şimdi Ara

SF KARAKTERLERININ HAYAT HIKAYELERI :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: evo_4
     SF KARAKTERLERININ HAYAT HIKAYELERI :)

Napyosun öle Chun Li .Aman ha kavga sırasında da böle durma RYU affetmez atar oryuketi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackby

ZANGIEF

bir petrol rafinerisinde işçi olarak çalışan zangief, gücü ve cüssesi ile komünist parti'nin dikkatini çekince güreşçi olması için eğitilmeye başlandı ve sambo (rusça silahsız savunma anlamına gelen "samozaschita bez orujiya"'nin kısaltması) öğrenmeye başladı. kısa sürede çok iyi halde geldi ve normal rakipler zangief karşısında bir şey yapamaz oldu. zangief, sıkılmaya başladı ve daha güçlü rakipler aramaya başladı. en sonunda siberia'da ayılar ile güreşmeye başladı. fakat ayılar bile zangief'e zayıf gelmeye başladı.

• GUILE in jilet fırlattığını sanırdım meğer adam yoğun ses patlamaları fırlatıyormuş

güzel çalışma emeğe saygı rep
  • Teşekkürler dostum.
  • @Blackby dostum ellerine emeğine sağlık çok güzel bir yazı olmuş,

arkadaşlar oyun çok başarılı kesinlikle tavsiye ediyorum,dualshock ile biraz parmak ağrısı yapıyor belli bir süre sonra ama olsun oyun çok keyifli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LokinG

quote:

Birer resimle süsleseydin ya dostum karakterleri
    Mesela ben Chun Li için bir resim koyayım, birde not düşeyim.
    Chun Li şehvetli ve ateşlidir

ohaaa

Bu resim birşey mi yahu...

Daha iç içe olanları var bunların...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

quote:

ohaaa

Evet hentai boyutuna ulaştık sonunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

quote:

quote:

ohaaa

Hemen C.Viper'ı yapmışlar ha...

Tövbe tövbe...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

quote:

Hemen C.Viper'ı yapmışlar ha...

Tövbe tövbe...

Link atsana merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 27 Şubat 2009; 19:22:36 >
  • Ryu adamim yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Beyaz

Eline emeğine sağlık arkadaşım. Ancak birşey dikkatimi çekti M.Bison'daki şu cümleyi siz mi eklediniz yoksa daha öncede var mıydı bu" m.bison, şehvetli ve ihtiraslıdır"

Buna koptum ya, Mr.bison gay mi yoksa

Ufuk Abi..
  • Ken'den daha iyi bir adam yoktur bu oyunda bence ya da sef2 ve sf2' adlı serilerde (atari salonlarındaki adı ile sf ikibuçuk) habire ken ile oyun bitirmemin etkisi var bende ataride sağ kola geçince daha rahat shoryuken çekerdim. aranızda da vardır belki ama sadece kısa yumruk ile oyun bitirmişliğim var. (diğer 2 düğme bozuktu) (6 değil 3 düğmeli makinalar vardı ve atari salonu sahibi bunları istediği gibi ayarlıyordu)
  • Chun-Li'nin hikayesi tamamen yalnış SF Chun-Li Efsanesi'ni izleyenler bilir.

Şöyle ki: Chun-Li'nin babası zengin iyi niyetli çok iyi dövüş bilen çalışkan ve önemli çalışmaları olan bir iş adamıdır, Chun-Li küçüklüğünden beri çok iyi piyano çalar babası

muazzam evlerinin arka bahçesinde dövüş çalışırken (dövüş stlini bilmiyorum) Chun-Li sessizce babasına yaklaşır ve onu izlemeye başlar ama babası iyi bir dövüşçü olduğu

için hemen Chun-Liyi hisseder çok iyi ve sessizce yaklaştığını söyleyip onu dövüş konusunda eğitmeye başlar.Bir gün babası işten geç saatte döner etrafta

uşağından başka kimse yoktur herkes yatmıştır ve güzel bir yemek masası kurulmuştur uşağına teşekkür edip bugünlük işinin bittiğini söyleyip gönderir ama masada

istediğini bulamaz buzdolabının kapağını tam açacakken camdan bir bıçak atılır ama refleksleri çok iyi olduğu için hemen buzdolabının kapağını açar ve arkasına geçer

sonra Balrog ve birkaç adam içeri girer sıkı dövüşlerden sonra babasını tutarlar ve içeriye M.Bison girer e tabii o gürültüden bütün ev ahali ayağa kalkar 10 yaşlarındaki

Chun-Li merdivenlerden aşağı iner Balrog hemen Chun-Liyi tutar ama Bison (Baysın) onu bıraktırır ve güler yüzle ''Ben küçük kız öğrencilere zarar vermem odana çık.''

der ve babasını kaçırırlar.Chun-Li büyür piyano konserleri verir herzaman hayranlarından birsürü çiçek gelir ama bir keresinde bir parşömen gelir üstünde eski çince

yazılar yazmaktadır bunları okuyabilenbir kadına gider kadın parşömeni okuyup ona Bangok'a gitmesini söyler Chun-Lide gider.Bu sırada Bison Shadaloo'nun diğer hisse

sahiplerini öldürtmekle meşguldür.Ve Bison Shadaloonun tek yöneticisi olmuştur filmde geri kalanlar M.Bisonun hikayesine girer ama arada Vega ile Chun-Linin dövüşü

geçer Chun-Li, Vegayı rahatlıkla yener ondan sonra M.Bison ile Chun-Li dövüşür Chun-Li kazanır ve M.Bisonu öldürür.

İşte bu gerçek hikayesi :)
  • Ellerine sağlık kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennkastle

Chun-Li'nin hikayesi tamamen yalnış SF Chun-Li Efsanesi'ni izleyenler bilir.

Şöyle ki: Chun-Li'nin babası zengin iyi niyetli çok iyi dövüş bilen çalışkan ve önemli çalışmaları olan bir iş adamıdır, Chun-Li küçüklüğünden beri çok iyi piyano çalar babası

muazzam evlerinin arka bahçesinde dövüş çalışırken (dövüş stlini bilmiyorum) Chun-Li sessizce babasına yaklaşır ve onu izlemeye başlar ama babası iyi bir dövüşçü olduğu

için hemen Chun-Liyi hisseder çok iyi ve sessizce yaklaştığını söyleyip onu dövüş konusunda eğitmeye başlar.Bir gün babası işten geç saatte döner etrafta

uşağından başka kimse yoktur herkes yatmıştır ve güzel bir yemek masası kurulmuştur uşağına teşekkür edip bugünlük işinin bittiğini söyleyip gönderir ama masada

istediğini bulamaz buzdolabının kapağını tam açacakken camdan bir bıçak atılır ama refleksleri çok iyi olduğu için hemen buzdolabının kapağını açar ve arkasına geçer

sonra Balrog ve birkaç adam içeri girer sıkı dövüşlerden sonra babasını tutarlar ve içeriye M.Bison girer e tabii o gürültüden bütün ev ahali ayağa kalkar 10 yaşlarındaki

Chun-Li merdivenlerden aşağı iner Balrog hemen Chun-Liyi tutar ama Bison (Baysın) onu bıraktırır ve güler yüzle ''Ben küçük kız öğrencilere zarar vermem odana çık.''

der ve babasını kaçırırlar.Chun-Li büyür piyano konserleri verir herzaman hayranlarından birsürü çiçek gelir ama bir keresinde bir parşömen gelir üstünde eski çince

yazılar yazmaktadır bunları okuyabilenbir kadına gider kadın parşömeni okuyup ona Bangok'a gitmesini söyler Chun-Lide gider.Bu sırada Bison Shadaloo'nun diğer hisse

sahiplerini öldürtmekle meşguldür.Ve Bison Shadaloonun tek yöneticisi olmuştur filmde geri kalanlar M.Bisonun hikayesine girer ama arada Vega ile Chun-Linin dövüşü

geçer Chun-Li, Vegayı rahatlıkla yener ondan sonra M.Bison ile Chun-Li dövüşür Chun-Li kazanır ve M.Bisonu öldürür.

İşte bu gerçek hikayesi :)

O filmin IMDb puanını gördüm değilim önce neden aldı film kötü değildi hikâye yanlıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.