Şimdi Ara

Sezonun en güzel golü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Juvixted

Muslera golü diyorum.

Şaka bir yana;bu sene çok çok güzel goller atıldı cidden ama Fernandes'in Manisaspor'a attığı gol bu senenin en güzel golüydü bence ve yıllar sonra da kesinlikle hatırlayacağım bir gol.Ardından da Simao'nun Fenerbahçe'ye attığı golü söyleyebilirim.

Bi insan bu kadar fanatik olur mu yahu ? Stoch'un golü Avrupa'nın en iyi gollleri listesinde 3.sırada iken Simaonun,Fernandesin gollerinin esamesi bile okunmuyor....Sow'un golü bile çok daha zor bi goldü...Halinize gülüyorum.

• Stoch'un attığı gol bence. Hem topun gelişine vuruyor, hem vole vuruyor hemde kalenin önünde bir sürü futbolcu var. O topa 10 futbolcunun 9 tanesi dağlara taşlara vurur.

İkinci en güzel gol ise Necati'nin aşırtma golü. Topu kontrol edişi ve şut açısını alması ayrı bir güzellikti.

Üçüncü ise Sow'un bize attığı gol. Cidden mükemmel goldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Muslera golü diyorum.

Şaka bir yana;bu sene çok çok güzel goller atıldı cidden ama Fernandes'in Manisaspor'a attığı gol bu senenin en güzel golüydü bence ve yıllar sonra da kesinlikle hatırlayacağım bir gol.Ardından da Simao'nun Fenerbahçe'ye attığı golü söyleyebilirim.

Bi insan bu kadar fanatik olur mu yahu ? Stoch'un golü Avrupa'nın en iyi gollleri listesinde 3.sırada iken Simaonun,Fernandesin gollerinin esamesi bile okunmuyor....Sow'un golü bile çok daha zor bi goldü...Halinize gülüyorum.

Şaka mısın?Fanatiklik yapacak olsam Galatasaray taraftarı olarak Galatasaray'ın gollerinden birisini söylerdim, Fernandes veya Simao'nun gollerini değil.
    Avrupa'nın en iyi 3. golüymüş, bir internet sitesinin yaptığı değerlendirmeye göre konuşuyorsunuz, sonra millet iffhs veya o tarz bir siteden birşey koyunca iffffffshgsdf diye yorum yapıyorsunuz, geçiniz bunları.
    Yahu hepsini geçtim;Sana göre o gol güzeldir, bana göre bu gol, herkesin bakış açısı farklıdır, buna neden karışıyorsun veya karışma gereği duyuyorsun?

Özetle:Sana ne arkadaşım ben Fernandes'in golünü daha çok beğendim sana ne?

• Ordusporda stacunun bir golü vardı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Stoch'un attığı gol bence. Hem topun gelişine vuruyor, hem vole vuruyor hemde kalenin önünde bir sürü futbolcu var. O topa 10 futbolcunun 9 tanesi dağlara taşlara vurur.

İkinci en güzel gol ise Necati'nin aşırtma golü. Topu kontrol edişi ve şut açısını alması ayrı bir güzellikti.

Bence yanlis dusunuyorsun. Stoch un golu guzel evet, ancak tamamen bir sans golu. Stoch o topa ayni sekilde 100 kere vurmaya calissa, 99 tanesi bagdat caddesine gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Fernandes'in Manisa'ya attığı
    2-Stoch'un kornerden gelene attığı
    3-Nobre'nin Kayseri'ye attığı frikik golü
    4-Necati'nin Sivas'a attığı gol
    5-Alex'in bize Kadıköy'de attığı gol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

Stoch'un attığı gol bence. Hem topun gelişine vuruyor, hem vole vuruyor hemde kalenin önünde bir sürü futbolcu var. O topa 10 futbolcunun 9 tanesi dağlara taşlara vurur.

Bence yanlis dusunuyorsun. Stoch un golu guzel evet, ancak tamamen bir sans golu. Stoch o topa ayni sekilde 100 kere vurmaya calissa, 99 tanesi bagdat caddesine gider.

O topa kaç futbolcu vurmaya cesaret edebilir veya düşünebilir. Stoch vurdu ve golü attı. Ben şans olduğuna inanmıyorum çünkü adam toplara gayet iyi vuruyor.

• Stoch 1 numara.

Ayrıca bu da güzel goldü
  • Fernandes
  • güzellik öznel bir kavram olduğu için çeşit çeşit gollerin olması normal. keşke her maç güzel denebilecek gollerin sayısı artsa da gözümüz şenlense.
  • Tabi ki de Fernandes'in attığı gol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

O topa kaç futbolcu vurmaya cesaret edebilir veya düşünebilir. Stoch vurdu ve golü attı. Ben şans olduğuna inanmıyorum çünkü adam toplara gayet iyi vuruyor.

Gorusune saygim var hocama ama benim sahsi kanaatimde budur:)

• Fernandes mi desem Simao mu desem ne desem karar vermedim.
  • Stoch gencler ve Mersin golleri
    Sow gs'ye
    Necatının gol
    Semanın golü
    Fernandesin golü
    Ozerin golü

• simao
    stoch
    sow
  • En güzeli değil de, en güzel ilk 5'den biri...

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Stoch 1 numara.

Ayrıca bu da güzel goldü

bu maçta o kalenin arkasındaydı topun gelişini gördüm öyle bi falso aldı ki kaleci mal oldu orada ilk 5 e girmeyi hak edıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

Stoch gencler ve Mersin golleri
    Sow gs'ye
    Necatının gol
    Semanın golü
    Fernandesin golü
    Ozerin golü

SEMA KİM HACI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

Stoch gencler ve Mersin golleri
    Sow gs'ye
    Necatının gol
    Semanın golü
    Fernandesin golü
    Ozerin golü

SEMA KİM HACI ?

o aslında erman. iphoneun sözcük önermeleri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.