Şimdi Ara

Sezon Sonu Geldi Yeni Akillandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aklına geldi naniyi 10 numara oynatmak. Bayblade diegoyu oynatmadiginda ozanı bile oraya koydu naniyi koymadı. Nani o pozisyonda oynasaydı mevlanadan çok daha faydalı olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seneye artık

• Bence oraya 3. bi defansif orta saha koymalı

• beyblade :ASDQWEEASd nice one mate.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombom35

Bence oraya 3. bi defansif orta saha koymalı

Vitor Pereira bunu beğendi.
  • Ne alakası var arkadasım?nani 10 numara oynadı da kac kilit pas attı?kac sut cekti,kac gollûk pozisyon yarattı?kanat adamından 10 numara olmaz,ortalama bir 10 numara bile inanılmaz fark eder su an bizim takımda,ayrıca nani gs macında da 10 numaraydı ne yaptı peki?alper'den de nani'den de 10 numara olmaz,onların yeri kanat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Seneye artık

Sezon Sonu Geldi Yeni Akillandi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Ne alakası var arkadasım?nani 10 numara oynadı da kac kilit pas attı?kac sut cekti,kac gollûk pozisyon yarattı?kanat adamından 10 numara olmaz,ortalama bir 10 numara bile inanılmaz fark eder su an bizim takımda,ayrıca nani gs macında da 10 numaraydı ne yaptı peki?alper'den de nani'den de 10 numara olmaz,onların yeri kanat

Katılıyorum Nani yerine Diego oynaması lazım.Bazen de ozan oynayabilir.Yanlış mı düşünüyorum

• quote:

Ne alakası var arkadasım?nani 10 numara oynadı da kac kilit pas attı?kac sut cekti,kac gollûk pozisyon yarattı?kanat adamından 10 numara olmaz,ortalama bir 10 numara bile inanılmaz fark eder su an bizim takımda,ayrıca nani gs macında da 10 numaraydı ne yaptı peki?alper'den de nani'den de 10 numara olmaz,onların yeri kanat

Pereıra zaman zaman kadlecı oynattı o mevkıde. Nanıden de dıegodan da daha verımlıydı.
    Kımsenın aklına gelmezdı valla kadlecı oynatmak helal olsun pereıra.

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    1 asist yaptı
    1 de Fernandao atamadi
    Diego olsaydı o pozisyonlarda kendi etrafında dönmekten alev almıştı

• Nani rezil oynadı, nerenizle izliyorsunuz?

Ne orta açabiliyor, ne korner atabiliyor, ne serbest vuruş kullanabiliyor, hepsi boşa gidiyor.

Volkan ve Alper kanatlarda oynasın acilen bir 10 numara bulmalıyız, ama zayıf vücutlu birisi olmamalı bu.
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    dedi lig 5 cisimi 8 cisi mi bilmem kaçıncısı olan takımın taraftarı
    Naniye verdiğiniz tepkiyi anlayamıyorum Nani en çok mücdele eden oyunculardarn biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Naniye verdiğiniz tepkiyi anlayamıyorum Nani en çok mücdele eden oyunculardarn biri

ocak ayına kadar öyleydi ancak ocak ayında bizi gözden çıkardı,belli ki çin veya inter aklını fena karıştırmış

Arada bir düşüş oldu ama halen öyle yine çok mücadele edigyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Nani rezil oynadı, nerenizle izliyorsunuz?

Ne orta açabiliyor, ne korner atabiliyor, ne serbest vuruş kullanabiliyor, hepsi boşa gidiyor.

Volkan ve Alper kanatlarda oynasın acilen bir 10 numara bulmalıyız, ama zayıf vücutlu birisi olmamalı bu.

Sonunda benim gibi düşünen biri
  • quote:

bak işte şu vitor trollüğünü bi kenara bıraksan çoğu üyeden daha mantıklı şeyler yazıyorsun kesinlikle katılıyorum naniden on numara olmaz sezon başından beri birçok kişide alper diyordu alperde olmaz oraya adam akıllı biri alınmak zorunda ama ondanda önce teknik kapasitesi toplamda 0 olan topal souza ikilisinin en az birinin yerine bi adam almak lazım ozanla olmaz bu iş bi aurelio appiah olsaydı mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

quote:

bak işte şu vitor trollüğünü bi kenara bıraksan çoğu üyeden daha mantıklı şeyler yazıyorsun kesinlikle katılıyorum naniden on numara olmaz sezon başından beri birçok kişide alper diyordu alperde olmaz oraya adam akıllı biri alınmak zorunda ama ondanda önce teknik kapasitesi toplamda 0 olan topal souza ikilisinin en az birinin yerine bi adam almak lazım ozanla olmaz bu iş bi aurelio appiah olsaydı mesela

ben hep mantıklı şeyler yazıyorum dostum eyvallah övgü için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.