Bildirim
Sezon Öncesi Dönem Türkçe Video içerir

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Türkçe olması hoş birşey. -
Yeni sezon bomba gibi -
Sadece kuleyi kesene fazla gold vermesi saçma olmuş. Onun dışında çok iyi olacak gibi -
Her şey çok güzel olmuş bence özellikle ward sınırlaması süper olmuş yeni sezonda nihayet support zevkli olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Marbledi
Sadece kuleyi kesene fazla gold vermesi saçma olmuş. Onun dışında çok iyi olacak gibi
Tam tersine çok iyi olmuş.Örneğin ben ADC'yim ve karşımdaki adcyi koridor safhasında eziyorum.Karşı TOP oyuncusu kuleyi alınca benim ezdiğim kişi benden ileriye geçiyordu.Bu sayede koridor safhasını çok fazla etkilemesini önlemiş olmuşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Light-Yagami
quote:
Orijinalden alıntı: Marbledi
Sadece kuleyi kesene fazla gold vermesi saçma olmuş. Onun dışında çok iyi olacak gibi
Tam tersine çok iyi olmuş.Örneğin ben ADC'yim ve karşımdaki adcyi koridor safhasında eziyorum.Karşı TOP oyuncusu kuleyi alınca benim ezdiğim kişi benden ileriye geçiyordu.Bu sayede koridor safhasını çok fazla etkilemesini önlemiş olmuşlar.
+1 çok doğru. -
Güzel yenilikler var ancak bazı konularda yanlış yapıyorlar.
Yeni jungle campı aslında jungle oyuncusu için değil solotop ve adcnin işine yarayacak. Çünkü mavi takımın top, mor takımında bot tarafında gidip gelirken kesebileceği veya geriye düştüğünde geri çekilip alabileceği bir camp yoktu. Bu lane için iyi ama jungle için faydasız bir hale getirecektir.
İkinci olarakta kulenin fazla gold mevzusu kötü diyebiliriz. Birinci sıkıntı genelde rakip minion kaybetsin diye oyuncular kuleyi kendileri almıyorlar last hite göre gold veriyorsa bunu yapamıcaz. İkinci olarakta geride kalmış bir oyuncunun kule almasını sağlayarak toparlamasını sağlayacaktır. Bunu nasıl ayarlayacaklar bilemiyorum ama şu haliyle mantıksız gibi duruyor. -
"Kuleyi ksledi ** ben AFK" -
Asistlere verilen ödüller arttırılıyor ve asist serileri getiriliyor.
Önceki ölüm sayaçları biraz acımasızdı. Koridorun bir anda çığ gibi büyümesinin önüne geçmek için, bu süreyi kısalttık.
Doğru konmuş tek totemle aydınlatılamayan, tuhaf şekilli birkaç çalıyı kaldırdık.
Bunlar güzel olmuş -
aynı çalıya 2 ward atmak çok koyuyordu iyi olmuş tüm ward görevini supporta yıkmakta çok acımasızcaydı yeni gelen ziynetle bot lane gankii çok daha rahat olacak sanırım beleş oracle -
quote:
Orijinalden alıntı: Turk StaR
"Kuleyi ksledi ** ben AFK"
Öyle bir şey olmayacak çünkü kuleye vuran champ'lar aynı gold'u alacak (muhtemelen süre sınırlaması olacak mesela son 10 saniye içinde vuranlar gibi gibi).
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X