Şimdi Ara

Sezon 7 ve Lol'ün geleceği hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LLoncept

bu yazdığın şey kaç sezondur var

sanki sen rengar oynamıyodun

Hocam geçen seni top Riven listte gördüm. O kadar iyi miydi Riveniniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 15 Şubat 2017; 13:58:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

quote:

Hocam geçen seni top Riven listte gördüm. O kadar iyi miydi Riveniniz

estağfurullah levo varken biz kimiz

şaka bi yana çok iyi değilim çoğu riven kombosunu yapamıyorum zaten sadece top lane kalınca oynayabildiğim az şampiyon var genelde rivenı tercih ediyorum elo ortalaması oyun sayısı kda gibi gereksiz şeyler baz alındığı için öyle gösteriyo lolskill falan

• quote:

Aynen 7 sezondur 2 adc ile oynuyoruz. Jhin Varus dışında adc picklenmiyor.

Benim Rengar oynadığım dönemde 15 tane dengesiz hero yoktu. Banlar yeterliydi. Şu an ban sayısının 10'a yükselmesi bile her şeyi ortaya seriyor. Profesyonel oyuncular bile şikayetçi bu dengesizliklerden.

Oyunun hangi sezonu adc in 2k** diye bir laf yayıldı? Oyunun kesinlikle en dengesiz sezonu bu sezon.
  • oriye de bir şey yapılmalı. geçen gün 0,43 saniyede öldürdü
  • Ultisini atmasını daha uzun sürüyor sanki. Ya sonradan girdin ulti içine ya da ulti siz kesti. Ki bu da mümkün orianna gibi bir şampiyon için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Aynen 7 sezondur 2 adc ile oynuyoruz. Jhin Varus dışında adc picklenmiyor.

Benim Rengar oynadığım dönemde 15 tane dengesiz hero yoktu. Banlar yeterliydi. Şu an ban sayısının 10'a yükselmesi bile her şeyi ortaya seriyor. Profesyonel oyuncular bile şikayetçi bu dengesizliklerden.

Oyunun hangi sezonu adc in 2k** diye bir laf yayıldı? Oyunun kesinlikle en dengesiz sezonu bu sezon.

her sezon saçma sapan şeyler vardı unutuluyo

senin rengar oynadığın dönemdede vardı sürekli açık kalan unutulan şeyler

ne çabuk unuttunuz shyvana elise nasus lucian kassadinin her oyun banlandığı
    feral flareli jungle'ı
    her oyun lv1 de fb alan rivenı
    havada binbir skill atıp geri dönen khazixi
    neredeyse 0 cdr jayce'i
    evelynn ban ya da pick olduğu günler
    her oyun bi tarafta gragas bi tarafta orianna olan midi
    sezon4te jungle itemı alıp sınırsız farm yapan mid lane'i
    tek spearla 1800 vuran nidaleeyi
    her oyun bi tarafta corki bi tarafta ezrealı!
    sezon5te iceborn sunfire top lanei
    daha eskilerde shaconun flashın 2 katı q su varken jungle a botla başlayıp dk 8 9 da infinity ya da statikk alıp saçma sapan oyunu domine ettiği günler
    yok heart of gold dur shendir mendir force of naturedür mundodur bunlar ne çabuk unutuldu
    daha neler neler vardıda aklıma gelmiyor ki oyun çok mu dengeliydi eskiden şimdi dengesiz oluyo
    her sezon bir şeyler arka plana düşüyor zaten az sayıda adc var 2 3 tanesi önplana çıktı diye genelleme yapmak kötü çünkü her sezon taş çatlasın 4 5 şampiyon arasında dönüyordu adc
    hayvan gibi çeşitliliğin olması herkesin çok vurması oyunda support rolünün yerine magelerin gelmesi yüzünden "adc in 2k17" lul yapıyoruz
    yaz bakalım o zaman mage in 2k14 lul
    2 3 meme oldu bu sezon diye sanki eski sezonlarda hiçbir şey yoktu temizdi
    karthusdur chogath gragas falan eski meta midleri oyunun en dandikleri neredeyse şu an
    lux diana ezreal brand mid falan çok çok az görüyoruz artık soloqda
    eskiden çok absürt bir şey olmadığı sürece kimse bu kadar şikayetçi olmuyordu ondan böyle

illa olacak bir şeyler hero sayısı yaklaşmış 150'ye oyuna gelmiş acayip şeyler. bana kalsa soloq açısından oyunun en dengesiz sezonu,sezon5ti
    ve evet aynen 7 sezondur 2 adc ile oynuyoruz malesef midde topda bilmem jungleda 50 60 tane seçeneğin varken, supportta 30 40 tane seçenek varken aralarından en adapte olabilecek şampiyonları ayıklayabilirsin ama gidipte 18 tane şampiyon havuzundan oluşan adclerden adapte olacak maksimum 5 6 tane çıkar geri kalanları takıma bağlı karşı takımın şampiyonlarına bağlı şekilde seçmek durumunda kalıyor.cassiopeia veigar jayce ziggs falan oynayanlar görüyorum botta sık sık adclere yeni bi çözüm bulana kadar el mahkum

son olarak better nerf irelia yav

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    ulti kullanmadı ki
    tabi şöyle bi durum var eve oynyordum rünlerimde bile mr yoktu. cehennem almıştım da teki yedikten önce mi sonra mı aldım hatırlamıyorum
  • ben bile bıraktım sildim sildiysem bitmiştir
  • bi arada tristana ve corkiden başka adc alınmıyodu geçen sezonmuydu hatırlamadım genelde bot lane pek farklı olmuyo açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.