Şimdi Ara

sezon 7 de gelecek değişiklikler( KENDI FIKIRLERIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --öncelikle damage sorununa bir çözüm bulunacak. Nasıl yaparlar bilmiyorum ama yapmalılar.
    --AD jungle item'ı tekrar bufflanacak. şuan en iyiden en kötüye, bloodrazor-ap olanı - cinderhulk- ad olanı. böylelikle yeni sezonda jarvan,xin gibi jungler'ları görmeye devam edeceğiz.
    --fervor nerflenecek warlords bloodlust buff'lanacak ya da keystone şeysi eskisi gibi olacak bu kadar broken olmayacak.
    --artık sonun da rune lere bir ayar çekerler gibime geliyor.
    --armor pen, armor reduction, damage absorb dalgalarına bir ayar gelecek gençler. emin olun. riot tank metasını yaptı, tankların useless olduğu metayı yaptı sonun da ayarı tutturacaklarmış gibi geliyor. Naboards ve reddit te tanklara çok vurduklarını ve hata yaptıklarını zaten belirttiler, anyway
    --RYLAI'S kesin nerflenecek.
    --BC kesin ağır nerflenecek ya da rework yiyecek tekrardan. BC mentalite itibariyle garen gibi kolayca pasifini proclayabileceğin herolara çıkarılmak için tasarlandı , adc'lerin core item'ı olsun diye değil. Üzgünüm beyler rito bile kabul etti adc'lerde bc'ın çok op olduğunu.
    --botrk alternatifi bir item gelecek ya da ufak bir değişiklik alacak. 6-7 hero dışında almak para kaybı.
    --görünmezlik oyundan tamamen kalkacak bunu zaten biliyorsunuz, kalkmasa da rakip görünmez olduğunu anlayacak. nasıl ayarlayacaklar bilmiyorum ama bu da açıklandı yani kesin bilgi, yayalım.
    -- assassin reworkunu biliyorsunuz onun dışında diver rework'u da gelecek ama ne yazıkki diana yı kapsamayacak.
    -- aatrox %100 ufak bir rework alacak, o kadar çok ağlama konusu var ki ve riot aatrox u düşünüyor zaten o yüzden eminim.

BEYİN FIRTINASI.

bu tamamen kendi hayalgücümle oluşturulmuş bir fikir. Araştırmalarım sonucu riot'un tanklara ayar çekememesinin tek sebebi oyundaki base damage olayının saçma olması. Ben düşünüyorum ki bir item olacak ki bu muhtemelen lw in yükseltilmiş versiyonu olacak, "Rakip şampuanın senden her bir fazla %canı için % damage azaltımı." böylelikle tanklar adc'lerden daha fazla cana sahipse damage atamayacaklar. görevleri CC lemek olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 9 Eylül 2016; 4:29:56 >

• Urgot WW Galio Aatrox Evelynn Nunu %90-95 rework yiyecek.

MF nin de adam gibi bir Rework yemesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 7 Support'ların sezonu olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMorel

Sezon 7 Support'ların sezonu olucak.

assassinlere rework geleceği için ben assassinlerin sezonu olacak diye düşünüyorum. support'ların sezonu en sıkıcı olanı. tankı yeğlerim.
  • Gelicek reworklere felan bakilirsa oynanmayan hero sayisi azalicak gibi yani secenekler articak hem bu yuzden hemde suanda da ben sup hero sayisini az buluyorum 1 tane sup kesin cikicak. Ama tank degil islevsel, janna gibi birsey olacak. Buna ihtiyac var cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bc sadece yakın menziller için olsa yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Urgot WW Galio Aatrox Evelynn Nunu %90-95 rework yiyecek.

MF zaten Rework yememiş miydi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Urgot WW Galio Aatrox Evelynn Nunu %90-95 rework yiyecek.

MF zaten Rework yememiş miydi?

Poppy Tier yemesi lazım.
  • Karthus ve Singed metaya girecek.

• Assasin metası gelirse işlevsel healer suplar otomatik olarak ön plana çıkıyor zaten.

Yeterki şu adcler ve offtanklar daha az güçlü olsun.

Bide bi kaç support diğerlerine göre fazla öne çıktı.
    Ona da bi el atarlar heralde.
  • Tank oynamaktan soğuttular bu sezon. Umarım offtankların yerine tanklar biraz daha fazla yer almaya başlar.
  • Rylai nerflenirse çoğu büyücü çok zayıf olur ve büyük bufflar gerekir. Buna kesinlikle bir çözüm bulurlar aksi halde Morde falan zaten yürüyen ward Rylai olmadan. Umarım Rylai nerflenir Azirin kazanma oranı 20% yi görür de büyük bufflar alır. Azirin kitinin overloaded olmadığı görülür çünkü Azirin kiti overloaded olsaydı Azirin kazanma oranı 40% iken onun main oyuncularının kazanma oranı 50% nin üzerinde olurdu fakat sadece 45%. Irelia, Riven gibi şampiyonlar overloaded değil sanılıyor ya da Ekko. Tam tersi bu şampiyonlar aslında reworke ihtiyaç duyuyor.

Azir isterse en zayıf şampiyon olsun ama katılmadığım tek nokta onun kitinin güçlü olduğunun sanılması. Aslında bunu yapan tek olay Rylai. Zaten CC ye sahip olmayan bir şampiyona bir itemle 40% yavaşlatma verirsen tabiki o şampiyon can sıkıcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 9 Eylül 2016; 15:57:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.