Şimdi Ara

Sezon 5 TR Server'ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Öncelikle QQ konusu olmadığını belirteyim. Sadece nacizane S5 TR server'ı genel durumu ve oyunun gidişatından bahsetmek istedim.

İlk olarak değinmek istediğim şey solo queue maçlarının artık eskisi kadar keyifli geçmemesi ve uzun sürmemesi. Platin elo ve çevresi kendilerini NA/EUW challenger falan sanıyor sanırım. Lane de kill'i veren rage+flame+feed and quit... Şimdi diyeceksiniz ki; ''E bunlar hep oluyor kardeşim TR'de.'' Evet fakat eskiden bu kadar sık olmuyordu. 5 maçın en az 3'ü bu şekilde. Bahsettiğim şeyi destekleyen görsel ekteki gibidir.

Ve yine kısaca değinmek istediğim bir diğer konu şu ki; TANK METASINDAN BEZDİM!!! Oyunda jungle ve top lane rollerini main'lemiş biri olarak cidden sıfır skill, 5 k can ve hayvan gibi CC içeren şampiyonlardan gerçekten çok sıkıldım. Tank ormancıyla oyun kazanabiliyorsun evet fakat önceden oyundan aldığım keyfin 10'da 1'ini almıyorum artık. LCS maçları bile zerre keyif vermiyor eskisi gibi. Tamam metanın sürekli değişmesi gerektiğini kabul ediyorum fakat... Top lane smite hala devam ediyor istediğiniz bu mu? Lee Sin jungle? NERFLEYİN!! Kha'zix jungle? NERFLEYİN!! Hmm peki Elise jungle oynayayım o zaman? HAYIR NERF!!! Eh o zaman Evelynn jungle oynayalım madem. NEE?!?!? NERF THAT UCUBE CHAMP NOW!!! Daha adlarını hatırlamadığım niceleri elinden geçti riotun ve hıncını alamayıp birde OP tank jungle item'ı çıkardı. Eh biz ormancılara da oyun zevki yarınlara kaldı...

ÖZET: ''Seni çok sevmiştim Rito sen neden bena böyle yaptın???''

Sezon 5 TR Server'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JollyDream -- 13 Temmuz 2015; 22:42:55 >

• Zed'le oynamayı seven ama arkadaş grubundan durmadan veletsin lafı yiyen insan qq konusu
  • Haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Zed'le oynamayı seven ama arkadaş grubundan durmadan veletsin lafı yiyen insan qq konusu

1 cümle okuyup, yukarıda yazılanlarla zerre alakası olmayan gönderin için teşekkür ediyorum kardeşim çok haklısın.
  • Cho gath skin guzelmis :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Cho gath skin guzelmis :D
    kardes bildigin qq konusu bu .
  • Aynen.Ben ranked oynamayı tamamen bıraktım artık.Premade im yok ve işkence ranked oynamak.Eloboost dolu server.1 hata yapıyorsun flame yiyorsun.Takımın morali alt üst oluyo.Sonra afk kalıyolar usandım hakikaten.Meta desen saçmasapan.Bi jungle itemleri çıkartmışlar op resmen.Ezreal bildiğin tekliyor artık.Can veren item desen ayrı.Adam alıyor gragası 5k can hayvan gibi cc + hayvan gibi damage + thormnail çıkıyor.Abi biz ne yapalım şimdi o adama? Mobilite desen var damage desen var.Ölmüyorlarki.Gerçekten lcs maçlarını izlemek bile istemiyorum artık.O kadar sıkıcıki.Resmen içimdekileri dökmüşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

Aynen.Ben ranked oynamayı tamamen bıraktım artık.Premade im yok ve işkence ranked oynamak.Eloboost dolu server.1 hata yapıyorsun flame yiyorsun.Takımın morali alt üst oluyo.Sonra afk kalıyolar usandım hakikaten.Meta desen saçmasapan.Bi jungle itemleri çıkartmışlar op resmen.Ezreal bildiğin tekliyor artık.Can veren item desen ayrı.Adam alıyor gragası 5k can hayvan gibi cc + hayvan gibi damage + thormnail çıkıyor.Abi biz ne yapalım şimdi o adama? Mobilite desen var damage desen var.Ölmüyorlarki.Gerçekten lcs maçlarını izlemek bile istemiyorum artık.O kadar sıkıcıki.Resmen içimdekileri dökmüşsün.

Bildigin tekliyor "artik" dan sonrasini okumadim
  • HLL QNQ,adamsın...
  • Okumadım ama eskisinden daha iyi sanırım tr sunucusu silver2 gold el oda on oyun falan oynadım pek küfür kıyamet olmuyor. Eskiden platta bile kavga çıkıyordu sürekli seviyesiz insanlar çoktu.
  • Rio ofisini falan basalim dostum canimiza tak etti yeter la bu meta nedir boyle mokakai aliyom sigir champ r basip karsi adc ye yuruyom bizimkiler hallediyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Rio ofisini falan basalim dostum canimiza tak etti yeter la bu meta nedir boyle mokakai aliyom sigir champ r basip karsi adc ye yuruyom bizimkiler hallediyo
     Sezon 5 TR Server'ı

Bu arkadaş da sabah normal oyunda geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: touristnerd

Sezon 5 TR Server'ı

Bu arkadaş da sabah normal oyunda geldi bana

Alıntıları Göster
    beyler çare west dia 5 dim dün geçtim weste 1 maç attım kazandım plat 1 e attı sonra 1 win 1 win 1 lose 1 win diye gitti şu anda plat 1 64 lp var dia olacağım inşallah westte dia olmak trde olmaktan daha kolay sanırsam flamerlar sayesinde moral falan kalmıyor westte 5 maçın 1 inde bi flamer geldi o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

beyler çare west dia 5 dim dün geçtim weste 1 maç attım kazandım plat 1 e attı sonra 1 win 1 win 1 lose 1 win diye gitti şu anda plat 1 64 lp var dia olacağım inşallah westte dia olmak trde olmaktan daha kolay sanırsam flamerlar sayesinde moral falan kalmıyor westte 5 maçın 1 inde bi flamer geldi o kadar

Alıntıları Göster
    eskiden kesinlikle daha zevkliydi oyun, ancak bunun sebebinin meta olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
  • Hermac drop hack var
  • Kardeşim qq konusu olsa chati, oyuncu isimlerini falan gizlemez, bu bu bilmem ne çocukları feedlediler şöyle flame böyle kötü TR falan derdim. Bilmiyorum baktın mı fotoğrafa, 13 dk sürüyor dereceli maç. Aram oynasan daha uzun sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

Hocam flame yapan umurumda olmaz mute'lar geçerim. Benim TR de gördüğüm değişim oynayanların eskisi kadar try hard olmaması. Yukardaki resimde de görebilirsin işte 13 dk rank maç mı olur.
  • yakkr kullanıcısına yanıt
    Sence ne peki abi? Bunu cevap almak için soruyorum yanlış anlama. Benim sebebinin meta olduğunu düşünmemin sebebi ormancı olarak artık oyun taşıyamıyor olmam. Geçen sezon 90 maçta %80 win rate yakalamış, yine aynı şekilde jarvan wukong evelynn elise ile benzer win rate'leri yakalayıp defalarca penta atmış oyun taşımış biri olarak zerre keyif almıyorum Iron Solari'li, Thornmail'li junglerlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JollyDream

Sence ne peki abi? Bunu cevap almak için soruyorum yanlış anlama. Benim sebebinin meta olduğunu düşünmemin sebebi ormancı olarak artık oyun taşıyamıyor olmam. Geçen sezon 90 maçta %80 win rate yakalamış, yine aynı şekilde jarvan wukong evelynn elise ile benzer win rate'leri yakalayıp defalarca penta atmış oyun taşımış biri olarak zerre keyif almıyorum Iron Solari'li, Thornmail'li junglerlardan.
    2. paragraf qq zaten . O nerf bu nerf aglamıssın .
  • Okumadim ama haklısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.