Şimdi Ara

Sezon 5 (2015)'te Neler Olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 sezonunda oturmuş belli başlı bir meta var, şampiyon seçimlerinden bahsetmiyorum ama topta teleport - x dakika Dragon dansı, split push, inhib bekleme, global görev için toplu hareket gibi bizim turnuvalarda ve lcs ogn-bazı istisnalar var- turnuvalarda yapılan hep aynı, ana amaç nexusu yok et olsa da bu sezon nexusu "yok etmek için" denenilen bütün yollar aynı oldu ve biraz da olsa oynayan, izleyen bu yüzden sıkıldı sanırım oyundan.

Peki sezon 5? 4'te olduğu gibi büyük bir yama nasıl degisikliklerle gelebilir ve taktik yelpazesini genişletmek, oyunu daha zor ve taktiksel bitirmek için riot neler yapabilir ve sizin düşünceleriniz nelerdir?

1- Baron

Buff'ın verdiği statlar ++ baronun heal reg., armor,mr, baronun hpsi toptan değiştirilebilir.

Çünkü oyunun kaderini değiştiren en buyuk unsur baron, köklü bi değişiklikle oyunu uzatmanın ve bu baron dansını çok yollu yapmanın bi yolu bulunabilir.

2- inhibitör -fikir-

1 inhibitör açıldığında nexus ve önündeki kuleleri açabiliyoruz şu anda, inhibitörün verdiği gold arttırılıp bu sayı 2'ye çıkarılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sezon 5 i göremeyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

Bence sezon 5 i göremeyeceğiz.

-1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

Bence sezon 5 i göremeyeceğiz.

Katılmıyorum
  • çoooook büyük değişiklikler beklemeyin.
    ben yeni support itemleri bekliyorum. solari tılsım ve mikaelle yürümüyor iş.
  • Tank supportlara degisiklikler gelmesi lazim bence. Sadece dagin sureti almis bir braum veya leona hayvan gibi damage ve cc atip olumsuz bir tank olurken aynisini en basidinden alistarla yapamiyosun.

• Solotopa bir el atarlar bu aralar gragas ve luludan baska hero yok hep bunlar alınıyor her maç hemde onlara bir el atarlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster'da Bu Hafta - PES 2019
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

Solotopa bir el atarlar bu aralar gragas ve luludan baska hero yok hep bunlar alınıyor her maç hemde onlara bir el atarlar

Ryze,Gragas,Lulu ve özellikle Nidalee
  • Sezon 5'e kadar bırakırım oyunu.
    Hesabımı da satıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_31

Tank supportlara degisiklikler gelmesi lazim bence. Sadece dagin sureti almis bir braum veya leona hayvan gibi damage ve cc atip olumsuz bir tank olurken aynisini en basidinden alistarla yapamiyosun.

alistara gelen ulti buffu bu yüzdendi. 6 levelda hatrı sayılır bir süre boyunca %70 damage azaltması var. op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_31

Tank supportlara degisiklikler gelmesi lazim bence. Sadece dagin sureti almis bir braum veya leona hayvan gibi damage ve cc atip olumsuz bir tank olurken aynisini en basidinden alistarla yapamiyosun.

Aliatar tflerde en iyi supportlardan birisi cc manyagi alinmamasinin tek sebebi laneningi guclu degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

quote:

Solotopa bir el atarlar bu aralar gragas ve luludan baska hero yok hep bunlar alınıyor her maç hemde onlara bir el atarlar

Bu şampiyonları niye sevmiyorsunuz bilmiyorum,bence gayet eğlenceli oluyor bu şampiyonlar.Zamanında full tank kasardık ne rakip toplaner bize ne biz ona vururduk.Dar görüşlü olmayın şimdi top da eğlenceli bir lane oldu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

quote:

quote:

Bu şampiyonları niye sevmiyorsunuz bilmiyorum,bence gayet eğlenceli oluyor bu şampiyonlar.Zamanında full tank kasardık ne rakip toplaner bize ne biz ona vururduk.Dar görüşlü olmayın şimdi top da eğlenceli bir lane oldu bence.

iyi de top lane'in ruhu ve yapısı oydu zaten. tank kasıp birbirimize az damage atardık çok büyük bir mücadele olurdu ve asıl heyecanlı ve zevkli olan buydu. şimdi midden devşirme heroları topta oynuyorlar. solotop dediğin yerde dövüşçü ya da tank olur mage olmaz.

• SEZON 3 BRONZLAR -> SEZON 4 PLAT-DİA -> SEZON 5 CHALLENGER

---
    Challenger ilk 100 de
    - sıkıldım bir ranked gireyim.
    ...
    xxx odaya katıldı.
    yyy odaya katıldı.

xxx: mid
    yyy: mid alıcam pick order
    xxx: ilk ben yazdım

...
    xxx(ALL) : report yyy mid yazdım ona rağmen kitledi pick order diyor bide noob.
  • Oyunu oynamayan velet kalmaz. İyice boka gider oyun. Sezon 2 yi bilmeyenler taşa tutar birazdan.
  • Oyuna S2 nin sonlarında başlamıştım ve başladığımda top lane çok sıkıcı gelmişti,şimdi gayet eğlenceli geliyor bana ama tabiki zevk meselesi dostum.

• quote:

Oyuna S2 nin sonlarında başlamıştım ve başladığımda top lane çok sıkıcı gelmişti,şimdi gayet eğlenceli geliyor bana ama tabiki zevk meselesi dostum.

S2'nin ortalarına denk gelen mayıs 2012'de başladım. top'a birkaç istisna dışında menzilli karakter alınmazdı. ben başladıktan kısa bir süre sonra jayce çıktı. jayce ile beraber ad mid metası falan başladı. önceden mid'e talon dışında ad alınmazdı.bu yüzden her oyun morgana banlanırd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

quote:

quote:

iyi de top lane'in ruhu ve yapısı oydu zaten. tank kasıp birbirimize az damage atardık çok büyük bir mücadele olurdu ve asıl heyecanlı ve zevkli olan buydu. şimdi midden devşirme heroları topta oynuyorlar. solotop dediğin yerde dövüşçü ya da tank olur mage olmaz.

Kesinlikle o dövüşcü karakterleri hiç unutamıyorum ya, riven renekton irelia jax olaf jayce falan allahım ne günlerdi :D solo top dövüşyeri abi geneldede yakın dövüşcü olur mükemmel mücadele olurdu. Şimdi adam alıyor luluyu zaten saçma sapan e-q skilli var kaçırma olasılıgı düşük, kötü oynasa kule altı farm yapar yani muhakkak bir çözümü olur bir şeyler yapar :D

• Bak işte buna gülerim

• sezon 5 tmm da sezon 6 zor be reyizler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.